Gość: mar IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 15:27 Wkrótce przeprowadzam się do Tychów, więc oświećcie mnie w kwesti cudownej piramidy tyskiej. Będę zdrowszy? :))) Poki co, widziałem dwa żurawie na Paprocanach, które straszą rzeczywiste żurawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Cudowne miejsce w Tychach 25.04.03, 15:32 Zurawi w tychach raczej nie ma poza tymi budowlanymi ew. moga byc labedzie :) Gratuluje przeprowadzki to jest WSPANIALY wybor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 15:42 OK, dzięki, ale co tam właściwie będzie. Coś słyszałem, że piramida, czy coś... Może nie trzeba będzie do Egitu na wakacje jechać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Cudowne miejsce w Tychach 25.04.03, 15:48 W skrocie: Piramida to centrum bioenergoterapii lezace na czakramie (zrodlo energi) Reszta w innych watkach np. Nowe obiekty nad jeziorem i Piramida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: osz2:* / 10.62.16.* 26.04.03, 01:31 Świetny wybór. Jak sie przeprowadzisz i zaaklimatyzujesz to bedziesz sie cieszył że wyrwałeś się z Katowic. Tychy to jedno wileki cudowne miasto. Wogóle nie przypominające śląskie miasta ale też i "odmienne od polskich". zresztą co będe opowiadał. pożyjesz to zobaczysz. poza tym mamy widoki na Beskidy a nie na kominy. To jeden z większych atutów, A na jakie osiedle sie przeprowadzasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 09:15 przeprowadzam się bo: -miasto czyste, zielone i przestrzenne -tyska strefa (praca) -dobra komunikacja autobusowa z katowicami -z tego co zauważyłem, moża pojeździć na rowerze (paprocany - pszczyna) po przeanalizowaniu ofert mieszkaniowych, wybrałem oś 'c' - senny spokój i dość duże, ciekawe mieszkanie. w tą piramidkę to tak za bardzo nie wierzę. myślę, że dużo więcej da mi jazda po lesie na rowerze niż fale płynące z piramidy. ale może się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:07 Cieszymy się że nas- tyszan - przybywa :-))) Ludzie z Katowic! Przenoście się do nas! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Cudowne miejsce w Tychach 29.04.03, 21:36 Gość portalu: osF napisał(a): > Cieszymy się że nas- tyszan - przybywa :-))) > Ludzie z Katowic! Przenoście się do nas! ;-) a moze przy okazji przybedzie nam jednego forumowicza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:37 A może nawet więcej niż jednego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Cudowne miejsce w Tychach IP: *.unregistered.media-com.com.pl 11.09.03, 12:36 Na os. C senny spokój?? Odpowiedz Link Zgłoś