Gość: Darek IP: 213.216.88.* 06.09.03, 12:32 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1656970.html po prostu brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Ja piernicze IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 13:35 Też nie wiem jak to skomentować. Niesamowicie żal mi dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Ja piernicze IP: 80.51.254.* 06.09.03, 16:13 ja tesh nie wiem jak to skomentować!! brak słów!! nigdy nie sądziłem że to może stać sie u nas.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Ja piernicze IP: *.unregistered.media-com.com.pl 06.09.03, 22:10 Ja też dziś rano przeczytałam ten artykuł, po prostu mnie zatkało! Co z tego , ze dziewczyna nie potrafi ich na sto procent rozpoznać, skoro materiał biologiczny pobrany z prezerwatyw to chyba dowód nie do podważenia. Nawet jeśli wszystko odbyłoby się za jej zgodą, to policjanci nie są w porządku; rzecz miała miejsce w czasie ich służby, a uprawiania seksu to nie to, za co płacimy policji... Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ja piernicze 07.09.03, 12:13 Zasrane gnojki........ Najlepsze w tyn jest to ze grozi im "do" 12 lat takichg powinno sie wsadzac no dozywocie.............. biedna dziewczyna ........ jakbym takiego zlapal to bym mu nogi z dupy powyrywal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Dwaj policjanci podejrzani o zbiorowy gwałt.. 07.09.03, 22:49 Aż mi wstyd że jestem z Tychów... Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: Dwaj policjanci podejrzani o zbiorowy gwałt.. 08.09.03, 09:40 to jest STRASZNE!!! słyszałem o tym parę tygodni temu, ale jakoś nie mogłem uwierzyć. A teraz szok! można jakoś jej pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Dwaj policjanci podejrzani o zbiorowy gwałt.. IP: 195.136.98.* 08.09.03, 11:55 A ja zycze tym chamom aby poszli siedziedz do pudła i zeby tam ich wszyscy tak pozadnie dymali ze po wyjsciu nie potrafili chodzic,a jezeli sprawe koledzy ich beda sie starali zatuszowac,to wtedy niechciłabym byc w skurze tych policjantów którzy beda sie pojawiac wieczorami na patrolach bo nawet im pieski nie pomoga,bo wpimpol dostana ze hej bujcie sie pały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dwaj policjanci podejrzani o zbiorowy gwałt.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 19:00 > a jezeli sprawe koledzy ich > beda sie starali zatuszowac,to wtedy niechciłabym byc w skurze tych policjantów > > którzy beda sie pojawiac wieczorami na patrolach bo nawet im pieski nie > pomoga,bo wpimpol dostana ze hej bujcie sie pały Po pierwsze proszę nei przenoś złości na jednostki na całą policję... Po drugie, raczej nikt tuszować nie będzie, policja u nas raczej stara się ostro rozprawiać ze wszystkimi aferzystami w swoich szereach. Slyszałem, że w tym roku siedzi już kilku policjantów za różne sprawy, choć pewnie nie za aż takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dwaj policjanci podejrzani o zbiorowy gwałt.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 18:58 > to jest STRASZNE!!! słyszałem o tym parę tygodni temu, ale jakoś nie mogłem > uwierzyć. A teraz szok! można jakoś jej pomóc? Myślę, że dla niej teraz będzie najlepiej, żeby oczywiście jak najszybciej wsadzić do pierdla tych gnojów, a o całej sprawie jak najszybciej przestać mówić, bo obawiam się, że rozgłos to nie jest to, czego ona w tej chwili pragnie najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś