annuszka 11.10.06, 18:52 Macie jakieś doświadczenia? Możecie podzielić się wrażeniami? Jestem ciekawa wszelkich opinii. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: SzkołaJęzykówObcych Level 12.10.06, 09:39 na co chcesz sie zapisac? bo jesli na hiszpanski, to ide w to jak w dym. Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: SzkołaJęzykówObcych Level 12.10.06, 13:46 Hola, hola! Poważnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: SzkołaJęzykówObcych Level 12.10.06, 21:50 Włoski. Może być? Chętnie poznałabym opinie kursantów o lektorach, metodach pracy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xxaniesxx Re: SzkołaJęzykówObcych Level 26.10.06, 22:36 cześć :)) ja jestem tutaj od niedawna dopiero, ale zapisałam się do tej szkoły (głównie dlatego że blisko;) i godziny też są w miarę OK. nie wiem jak jest z włoskim, ja chodzę na angielski. gdyby cię interesowały pierwsze moja opinia - po dwóch tygodniach nauki: - wrażenie panującego chaosu - tak jakby nikt nie kontrolował tego czy zapłacę za kurs czy nie ;D - zastanawiający sposób tworzenia grup - w naszej jest osiem osób z czego dwie powinny być poziom wyżej, trzy poziom niżej :)} kiepskie dopasowanie obniża poziom zajęć :/ - problem z konwersacjami i mała ilość zajęć z nativami :/ + sympatyczni wykładowcy + atmosfera pozwalająca pokonać bariery + testy sprawdzające - bo wiadomo że to czynnik motywujący ;) jest tak że jeśli chcesz się uczyć, to skorzystasz - mowa tu np. o zadaniach domowych bo te z exercises nie są sprawdzane na zajęciach poza tym zawsze jest klucz na końcu książki więc wymaga to trochę samodyscypliny i uzmysłowienia sobie że rozwiązanie takiego ćwiczenia ci pomoże, jego "zerżnięcie" mija się z celem ;| (a o dziwo połowa grupy ma to gdzieś) to tyle, napiszę coś więcej jak mi się jeszcze nasunie. teraz muszę skończyć zadanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: SzkołaJęzykówObcych Level 29.10.06, 17:07 Dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxaniesxx Re: SzkołaJęzykówObcych Level 19.12.06, 08:59 witam ponownie :) minęło już trochę czasu - jak oceniasz szkołę? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: SzkołaJęzykówObcych Level 19.12.06, 10:01 xxaniesxx napisała: > witam ponownie :) > > minęło już trochę czasu - jak oceniasz szkołę? Tak się jakoś zrobiło że u mnie w pracy angielskiego uczą ludzie z Levela - i jest bardzo fajnie. Obie grupy bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Uczy tam może.... 16.01.07, 20:20 CZu uczy w Level'u Mariusz Kotecki ??? Odpowiedz Link Zgłoś