rozrabiara88 28.06.08, 16:37 Witam! Niedługo mam wesele w Magnacie w Tychach i w sumie to już mleko się rozlało bo nie mam możliwości zmiany lokalu ale bardzo proszę o opinię na temat tej restauracji. Serdeczne dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanicy69 Re: Opinie o restauracji MAGNAT 15.07.08, 18:38 Witam z tego co sie orientuje to znam parę osób które tam miały imprezę weselną najbardziej chwalili jedzenie i reszta tez bez zarzutów 100 % zadowolenia kiedy masz to wesele ?? bo będę wiedział :d kiedy napiszesz swoja opinie Odpowiedz Link Zgłoś
toania68 Re: Opinie o restauracji MAGNAT 02.08.08, 18:22 Byłam 26-27.07.2008 roku na weselu i poprawinach zorganizowanych w resturacji MAGNAT w Tychach. Znakomite i smaczne jedzenie, elegancko podane, obsługa szalenie miała. Wystrój bez zarzutu, nie tylko sali ale również ogródka. Wszelkie sugestie i życzenia, zarówno przed weselem jak i w trakcie, bez zarzutu spełnione. Znakomity kontakt z właścicielami i personelem. Jestem bardzo, bardzo zadowolona, że wesele mojej córki odbyło się właśnie w MAGNACIE. Wszystkim serdecznie polecam to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
rozrabiara88 Re: Opinie o restauracji MAGNAT 13.10.08, 15:25 jako, że wesele odbyło się już ponad dwa miesiące temu mogę bez najmniejszej emocjonalności stwierdzić, że wszystko było takie jakie być miało... jedzenie rewelacyjne... wystrój sali bez dodatków z naszej strony prezentował się wyśmienicie i elegancko... właściciel pod każdym względem stanął na wysokości zadania zapewniając profesjonalną obsługę... kelnerzy wyjątkowo mili i kontaktowni... ja z mężem zadowolona rodzice i goście również... serdecznie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś