25.09.08, 12:31
z dzisiejszej GW: miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,5731421,Andromeda_moze_umrzec_z_wielkosci.html

kto otrze łezkę, a kto nie?
Ja jestem za zmianami. tymi na lepsze oczywiście!
Odrestaurowane (mentalnie,technicznie,kulturowo) kino w Tychach,mile widziane ;-)
Obserwuj wątek
    • lolenkaa Re: Andromeda 25.09.08, 14:35
      A może w tym miejscu utworzyć jakąś normalną dyskotekę? hm?
      • forra Re: Andromeda 25.09.08, 21:44
        Dyskotekę w bloku??? Ha ha ha. Najpierw zapytaj mieszkańców.
        • goon Re: Andromeda 26.09.08, 12:03
          Tylko nie dyskoteka - dopiero by się tam hołoty, awanturników i dilerów narkotyków tam zeszło. Rewelacyjne były by tam koncerty, kawałek można by przeznaczyć na wystawy początkujących artystów, coś z kulturą można by zrobić, a nie kolejną zwykłą pijalnię piwa lub sklep (ostatnio tylko to i kościoły w Tychach budują - miłym wyjątkiem jest skatepark na H). Niegłupim pomysłem był by pub ze stolikami i miejscami siedzącymi na miejscu obecnych foteli kinowych - a na scenie koncerty (ale coś klimatycznego tak żeby to się nie zeszmaciło jak Belfegor - kiedy usłyszałem tam jakieś umca-umca mózgojebne i zauważyłem te siedzące dresy z ABSem to był dla mnie koniec tego lokalu, tak samo jak jazzowa - dresiarstwo i techno - żenada). Niech zrobią tam coś fajnego, szkoda by było budynku o takiej lokalizacji, warunkach i historii na jakąś ziomalską melinę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka