adamantia Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 03.10.09, 18:17 Dziękuję za gościnę, było bardzo miło. :-) (No i nabyłam przerabianą Arizę) Odpowiedz Link
joshima Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 03.10.09, 21:47 A ja się spóźniłam. Buuu. :( Odpowiedz Link
abw-online Re: Biuściasty bazarek w Warszawie - podziękowanie 04.10.09, 12:22 Ja również dziękuję za gościnę. Było bardzo sympatycznie i chociaż udało mi się sprzedać tylko jeden stanik, to poprzymierzałam sobie trochę staników Chantelle i jeden wpadł mi w oko. Teraz muszę się postarać wyprzedać resztę moich nietrafionych zakupów, żeby uzbierać na Chantellkę :). Formuła bazarkowych spotkań musi zostać dopracowana, żeby zgrać się z ofertą i zapotrzebowaniem na rozmiary. Padła propozycja, aby przed każdym spotkaniem informować z jakimi rozmiarami i modelami ma się zamiar przyjechać, aby te spotkania były bardziej owocne w udane transakcje ;). Wydaje mi się ,że najwygodniejsze byłoby umieszczanie swoich propozycji kupna/sprzedaży w takiej tabeli jak balkonetkowy bazarek. Niestety ja osobiście jestem za mało obeznana z arkuszami excela w googlach, więc się nie podejmę utworzenia takowej, ale może któraś z was mogłeby podjąć się tej roli. Odpowiedz Link
la_sobra Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 04.10.09, 19:37 ja również chciałam podziękować za miłe spotkanie z lobbystkami :) atmosfera była przesympatyczna i mimo, że nie udało mi się pozbyć mojego nietrafionego zakupu, to nie żałuję, że zawitałam w progi "Margot" Mahedo, dziękuję za możliwość konsultacji i dobre rady :) Odpowiedz Link
smallfemme Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 04.10.09, 23:50 O tak, ogromne podziękowania dla pani Małgosi za organizację oraz dla Mahedy za wszystkie rady :) Moje fittingowe guru :D Odpowiedz Link
bajka60 Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 11:51 Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa, które padły tutaj i podczas naszego spotkania. I zapraszam na pierwszą sobotę listopada. Myślę, że taką tabelkę idealnie zrobiłaby joshima Odpowiedz Link
bruxelka11 Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 15:06 Niestety nie będę mogła bywać na sobotnich spotkaniach. Zazdroszczę, że możecie się spotkać, pogadać, powymieniać, coś dobrać wspólnie i na dodatek zjeść ciasto i wypić kawę :((( Ponieważ jestem odcięta od stanikowego życia towarzyskiego mam pytanie, czy pomysł "komisu" umarł śmiercią naturalną? Mam 2-3 staniki na zbyciu i chętnie kupiłabym coś nowego i/lub używanego na zmigrowany biust a osobiście - jak pisałam - zjawić się nie mogę... Odpowiedz Link
joshima Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 17:43 Właśnie zastanawiałam się, czy się nie zgłosić. Skoro jednak zostałam wywołana do tablicy, to wątpliwości prysnęły. Możemy się umówić, że przed następnym spotkaniem zbieram na e-mail informacje o tym co chcecie przynieść. Odpowiedz Link
bajka60 Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 17:56 Myślę, że to powinno być coś w rodzaju tabelki, do której wszyscy zawsze mogą mieć wgląd, żeby wiedzieć, czy będą interesujące rozmiary. Coś takiego, jak przy głosowaniu na datę zlotu Odpowiedz Link
nientepaura Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 18:14 ja niestety na pierwszy "sabat" nie mogłam w końcu dotrzeć - wygrał Dżem i trza było do Katowic się dotelepać;)ale na następnym już będę;) czy w tabelce można też umieszczać swoje pragnienia?coś w stylu poszukiwany(stanik)/poszukiwana bo ja choruję na Antośkę, i myślę, że nie ja jedna;) Odpowiedz Link
nientepaura Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 18:40 joshima napisała: > A rzucisz linka? > do Dżemu? www.youtube.com/watch?v=dtUBpn6egac www.youtube.com/watch?v=SWRf94pk19E www.youtube.com/watch?v=k5fJSUILjCM wybrane losowo:P zresztą i tak zaraz przeniosą to pewnie karnie na offtopy:P Odpowiedz Link
joshima Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 18:41 Dziękuję, choć to było pytanie do bajki i dotyczyło tabelki ;) Odpowiedz Link
caffenero Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 05.10.09, 22:22 Hej :) z chęcią do Was dołączę na następnym spotkaniu :) tak się składa, że w tą sobotę nie robiłam nic, a że jestem na lobby nowa, nie miałam pojęcia o bazarku :) teraz już będę pamiętać. Sama z chęcią przyniosę to co mam w nadmiarze, bo rozmiar nie podpasował :) Odpowiedz Link
caffenero btw 05.10.09, 22:28 A tak btw. pomysł z tabelą, co będzie dostępne na bazarku jest świetny. Myślę, że oprócz rozmiaru, modelu i stanu oczywiście można by wrzucić do niej np. opcję czy na wymianę, czy na sprzedaż. Dzięki temu ewentualne zainteresowane np. kupnem mogą wcześniej mniej więcej przeiwdzieć ile będzie potrzebnych pieniążków. Poza tym fajnie byłoby gdyby w tabelce sporządzona była wish-lista osób, które coś przyniosą lub po prostu przyjdą, żeby inne użytkowniczki forum zawczasu wiedziały, czy na staniki, które przytargają ze sobą będzie jakiś popyt :) Odpowiedz Link
joshima Re: btw 06.10.09, 12:08 Ponieważ nie od razu Kraków zbudowano (co innego z Nowa hutą :) ) to myślę, że tabelka w pierwszym podejściu będzie raczej prosta, a potem jak już zafunkcjonuje, to zrobimy osobny wątek z wnioskami i interpelacjami i będziemy ja udoskonalać :) Odpowiedz Link
bajka60 Do Joshimy - tabelka 12.10.09, 15:58 Joshimo - czy udało Ci się stworzyć tabelkę ? bo następny bazarek 07 listopada ? Odpowiedz Link
joshima Re: Do Joshimy - tabelka 18.10.09, 21:36 A każdy będzie wpisywał sam, czy ja mam wpisywać? Odpowiedz Link
joshima Re: Do Joshimy - tabelka 19.10.09, 19:10 No to zrób test: spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao76k0HegBQAdG5UZm1MUHU1aGhmeERUdEhVVUhTWkE&hl=en Odpowiedz Link
bajka60 Re: Do Joshimy - tabelka 20.10.09, 11:51 działa czy mogłabyś puścić tabelkę wpisując w temat: 07 XI - tabelka ? wielkie dzięki Odpowiedz Link
joshima Re: Do Joshimy - tabelka 20.10.09, 21:01 Ej... Ale to Twój bazarek :) Więc czyń honory gospodyni. Ja będę tylko służba pomocnicza :) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Zapytuję nieśmiało ;) 24.11.10, 12:45 Dziewczyny czy macie ochotę na bazarkowe spotkania w Dopasowanej? Mogłabym udostępnić Wam sklep w sobotę po godzinach pracy sklepu bądź w niedzielę - wówczas godziny dowolne :) Co Wy na to? Ze swojej strony oferuję lokal, możliwości zakupowe u nas z rabatami oczywiście :) i pomoc bra fittingową. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
akj77 Re: Zapytuję nieśmiało ;) 24.11.10, 14:54 Jestem za. Do Margot było mi nie po drodze strasznie :-( a do Dopasowanej dużo łatwiej mi dotrzeć :-) Odpowiedz Link
avama Re: Biuściasty bazarek w Warszawie 13.10.09, 00:27 Witam, ja troszkę spóźniona jestem z podziękowaniem, ale niniejszym dziękuję za możliwość spędzenia czasu w miłym towarzystwie. Udało mi się kupić straplessa od abw-online :) Udało mi się też 3 rzeczy sprzedać. Ja chyba najlepszy handel zrobiłam :))) Pomysł bazarku świetny. Przy okazji mozna upatrzeć sobie coś pieknego na wieszaczkach u Pani Małgosi :) Mam nadzieję, że tabelka powstanie i 7 listopada każda z pań wyjdzie zadowolona :) Odpowiedz Link
joshima 07 XI - tabelka 24.10.09, 23:48 Uczestniczki prosimy o wpisywanie z jakimi stanikami wybierają się na spotkanie: spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao76k0HegBQAdG5UZm1MUHU1aGhmeERUdEhVVUhTWkE&hl=en Odpowiedz Link
smallfemme Re: 07 XI - tabelka 28.10.09, 16:22 uzupelnilam, chyba wszystkie ktore zamierzam przyniesc :) Odpowiedz Link
avama godzina spotkania 06.11.09, 08:48 Witam, przepraszam za pytanie, ale nie dam rady teraz postów poprzednich przeglądać. czy jutrzejsze spotkanie bazarkowe jest aktualne? o której godzinie Pani Malgosia nas przyjmuje? :) Odpowiedz Link
heliamphora Właśnie :) 06.11.09, 11:29 Czy przedział godzinowy spotkania juz ustalony? Tym razem postaram się być :) Forum perfumowe Odpowiedz Link
bajka60 Re: godzina spotkania 06.11.09, 14:24 Sklep w sobotę jest czynny do godz. 14.00 i właśnie o tej porze zaczynamy bazarek Będą now BiuBiu ( np. żakiet ) Zapraszam :))))) Odpowiedz Link
joshima Re: 07 XI - tabelka 09.11.09, 21:48 Jak tam bazarek? Odbył się? Udał się? Ja nie dałam rady być niestety :( Kiedy następny? Odpowiedz Link
joshima Upsss 09.11.09, 21:49 Nie zauważyłam, że się wątek na drugą stronę przewinął. Mam tylko nadzieję, że tabelka się przydała. Jak tak to naszykuję drugą :) Odpowiedz Link
grecz głupia praca ;) 07.11.09, 12:01 i na listopadowwym bazarku nie bede, i na grudniowym także-pracuję Odpowiedz Link
heliamphora Było bardzo miło... 07.11.09, 17:36 ... i nawet śliczną bluzkę BiuBiu kupiłam :) Dopiero teraz sobie uświadomiłam, że poza Bajką i Mariską to nawet nie kojarzę nicków pozostałych obecnych ;) Tak czy inaczej pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
kamamil Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 19:14 Ja w sumie też nie kojarzę. Może się poujawniamy? Ja byłam w kopertowej bluzce Biubiu :) I bardzo mi się podobało, choć nic nie odsprzedałam :) Odpowiedz Link
avama Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 20:02 Tak! było bardzo miło :) podobnie jak za pierwszym razem. Ja jestem blondynką z krótkimi włosami, w jeansach, brązowym sweterku i fioletowym topie, o rozmiarze 30FF/G, tą na którą nic tym razem nie było ;) Pani Małgosiu!!! Pani wyglądała bajecznie!!! no Bajka po prostu, BAJKA! ps. od męża burę dostałam, że czarnej E.Bień NIE kupiłam.... :D Odpowiedz Link
heliamphora Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 21:38 Ja byłam tą osobą, co nie korzystała z przymierzalni i tylko pilnowałam, żeby się tyłem do okien rozbierać ;) Stanika na mnie też nie było, ale może będzie następnym razem :) Odpowiedz Link
smallfemme Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 22:26 A ja jestem biedną studentką, której nie udało się dziś kupić chleba... Ale mleko mam :D Odpowiedz Link
heliamphora Re: Było bardzo miło... 09.11.09, 22:23 Ale tę śliczną bluzkę w końcu kupiłaś? Odpowiedz Link
smallfemme Re: Było bardzo miło... 10.11.09, 01:51 Kupiłam, wydałam na to pieniądze, które szanowni rodzice przelali mi na poczet zimowego płaszczyka ;) Odpowiedz Link
smallfemme Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 22:32 Och, zgadzam się, pięknie po prostu:) Odpowiedz Link
margo13ak Re: Było bardzo miło... 07.11.09, 23:18 Dziękuję za gościnę i pogaduszki ;-) Ja to ta okularnica w długiej beżowej spódnicy i czarno-białej bluzce "wiszącymi" rękawami. Przyniosłam 12 staników, wyszłam z 13 ;-D Pozdrawiam! Odpowiedz Link
drzazga1 Bedzie bazarek pomiedzy 23.12.09 a 18.01.2010? 07.11.09, 20:33 Pytam o taki termin, bo wtedy bede w Warszawie, a mam sporo stanikow nowych lub b.krotko noszonych (jeszcze z czasow dobierania rozmiaru i pozniejsze zakupy nietrafione), ktore leza niczym wyrzut finansowego sumienia, a z pewnoscia komus moga posluzyc. Wolalabym sprzedac komus, kto najpierw przymierzy i pomaca, a poniewaz na codzien mieszkam zagranica - szanse na zgranie terminow mojego pobytu w Polsce i zlotow sa nikle. Odpowiedz Link
myff Ojej 07.11.09, 22:44 przegapiłam, a tak chciałam być;/ będzie coś jeszcze w tym roku? Odpowiedz Link
avama pierwsze soboty miesiąca 08.11.09, 09:04 Pani Małgosia ma zamiar gościć nas w każdą pierwszą sobotę miesiąca :) więc i Ty Drzazgo się załapiesz. jaki rozmiary masz tych staników? może będzie coś na mnie...? myff, za miesiąc w grudniu, prawdopodobnie też się spotykamy. Odpowiedz Link
bajka60 Re: pierwsze soboty miesiąca 08.11.09, 10:53 Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i już się cieszę na kolejną sobotę :))))) Odpowiedz Link
brrruja Re: pierwsze soboty miesiąca 08.11.09, 22:25 mam nadzieję załapać się na następną :) i nie ma limitu miejsc, prawda? Odpowiedz Link
la_sobra Re: Ojej 09.11.09, 11:44 Ja też przeogromnie żałuję, że nie mogłam przyjechać tym razem, ale niestety choróbsko powaliło mnie. Już czekam na grudniowe spotkanie... Odpowiedz Link
avama grudniowy bazarek? 25.11.09, 12:48 proponuję wyciągnąć ten miły temat na pierwszą stronę. sobota grudniowa się zbliża. Bajko, czy spotkanie u Ciebie w sklepie odbędzie się planowo? ja proponuję, żebyśmy pisały w postach, jakie staniki zabieramy. tabelka się nie sprawdziła moim zdaniem do końca. a w poście zawsze łatwiej będzie i napisać i przeczytać. i rozpropagować trzeba tę wspaniała inicjatywę Bajki!!! ja na zlocie przekazywałam informację o bazarku. tyle było ślicznych staników na sprzedaż, do których nie miały dostępu dziewczyny, które nie załapały się na zlot. Odpowiedz Link
myff Staniki na sprzedaż na grudniowym bazarku 25.11.09, 14:04 To ja w takim razie otworzę listę staników, które chciałabym albo spieniężyć albo zamienić: szara emily 28J na mnie za duża i chyba generalnie nie na mnie, za 35złotych albo na cośkolwiek innego zamienię, np.60H 65G/GG lub 70F/FF, biała fantasie cally 65GG zamienię na 65G albo odprzedam za 40 złotych, princess cream/black 60HH za 40 złotych albo zamienię na cokolwiek innego w wyżej wymienionych rozmiarach, jak się przekonam jak mi leży i czy w ogóle mi leży to strapless fantasie być może zamieniać na większy z 70F na 70FF albo inny strapless podobnie inferno midnight 65G być może na mniejsze albo odsprzedam za 26 i 35 złotych w takiej kolejności jak wyżej wymienione. Odpowiedz Link
bajka60 05 grudnia, godz. 14.00 25.11.09, 16:00 No jasne, że bazarek będzie !!! Już się cieszę :)))) I zapraszam :))) Odpowiedz Link
avama Re: 05 grudnia, godz. 14.00 26.11.09, 09:51 Właśnie to jest fajne w bazarku u Pani Małgosi, że przyjść moze kazda z nas, nie ma zapisów itp :) Odpowiedz Link
bajka60 Re: 05 grudnia, godz. 14.00 26.11.09, 15:53 avama napisała: > Właśnie to jest fajne w bazarku u Pani Małgosi, że przyjść moze > kazda z nas, nie ma zapisów itp :) Oczywiście, że tak. Każda Pani mile widziana Odpowiedz Link
wronki12 Re: 05 grudnia, godz. 14.00 26.11.09, 16:10 chętnie bym dołączyła, ale nie wiem gdzie? Odpowiedz Link
bruxelka11 godz. 14.00 -? 26.11.09, 20:32 Do której godziny przewidziany jest bazarek sobotni? Bo ja w pracy jestem uwięziona do 16.30 :( pewnie znowu się nie załapie... Odpowiedz Link
bajka60 Re: godz. 14.00 -? 01.12.09, 15:34 bruxelka11 napisała: > Do której godziny przewidziany jest bazarek sobotni? Bo ja w pracy jestem > uwięziona do 16.30 :( pewnie znowu się nie załapie... No niestety właśnie zarówno za pierwszym, jaki i za drugim razem skończył się tak ca o 16.30 Odpowiedz Link
margo13ak Mnie tym razem nie będzie :-((( 02.12.09, 13:58 Bo musiałabym zabrać ze sobą autobusem przez całą Warszawę obie swoje pociechy (6 lat i 13 miesięcy)... Szkoda ... :-((( Odpowiedz Link
myff Re: Mnie tym razem nie będzie :-((( 02.12.09, 18:24 Ja tez mam dziecko małe, ale pomyślałam, że dla draki zabiorę. jak to tabelka pusta, przecież wpisałam aż trzy pozycje Odpowiedz Link
joshima Re: Mnie tym razem nie będzie :-((( 03.12.09, 10:38 To może ja swoją też zabiorę a męża wyślę gdzieś samego? Odpowiedz Link
joshima Re: Mnie tym razem nie będzie :-((( 03.12.09, 10:39 Chyba wpisałaś w zakładce listopadowej. Przeniesiesz do grudniowej? Odpowiedz Link
joshima 5 grudnia tabelka: 02.12.09, 00:10 Przypominam o tabelce: spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao76k0HegBQAdG5UZm1MUHU1aGhmeERUdEhVVUhTWkE&hl=en Na dole są dwie zakładki, listopadowa i grudniowa. Prosze się wpisywac do grudniowej. Listopadową zostawiłam, dla tych którym nie będzie się chciało ręcznie wpisywać od nowa tego samego, aby mogły sobie skopiować (Ctrl+C i Ctrl+V). Pozdrawiam. Komu się nie chce wpisywać jeszcze raz może sobie przekopiowac i wkleic z tabelki listopadowej: spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao76k0HegBQAdG5UZm1MUHU1aGhmeERUdEhVVUhTWkE&hl=en Odpowiedz Link
smallfemme Będziecie? 02.12.09, 14:05 Bo tabelka pusta, a ja ten weekend spędzam a drugim końcu Warszawy i nie wiem czy jechać przez całe miasto na te dwie godziny... Odpowiedz Link
avama Re: Będziecie? 02.12.09, 18:20 obawiam się, że ja również nie dam rady się zebrać, bo z dziatwą musiałabym - 7 lat i prawie 2, to prawie 2 to przewspaniała dziewczynka, która wszystkie biustonosze kazałaby sobie zakładać, a i pani Małgosi zrobiłaby porządek w szufladach, a 7 lat to chłopak. nie wiem czy w styczniu byłabym jeszcze mile widziana ;) ;) ;) zobaczymę jeszcze, może ktoś dzieci moje przygarnie... Odpowiedz Link
joshima Re: Będziecie? 02.12.09, 20:32 Ja będę w Warszawie z cała pewnością. Tylko że w towarzystwie męża i mojej ośmiomiesięcznej córki. Jak mi się uda wynegocjować odesłanie ich na spacer to się stawię (z pustymi rękoma, bo na zbyciu nic nie mam, ale jak by coś było dla mnie to chętnie przymierzę). No bo chyba męża z córką ciągać na stanikowy bazarek nie będę. Odpowiedz Link
smallfemme Re: Będziecie? 02.12.09, 23:28 Heh... duże dziecko w postaci chłopa nie chce puścić mnie samej... Są jakieś chętne na mierzenie moich staników? Jeśli tak, to przyjadę, jak nie, to z chęcią dam się mu gdzieś wyciągnąć :) Odpowiedz Link
myff Re: Będziecie? 03.12.09, 11:00 Będziemy:) dosłownie. ja zabieram dwuletnią, męską latorośl. I jemu i mnie dobrze zrobi wyjście między ludzi, a jak się będzie źle bawił/zachowywał, to opuścimy towarzystwo. Moją dewizą jest, że dziecko to nie kula u nogi i możemy się razem całkiem dobrze bawić:) BTW. przepisałam swoje kreacje do właściwej części tabelki. ot, mentalna blondynka ze mnie:D Odpowiedz Link
bajka60 Kącik dla dzieci 03.12.09, 13:09 Przypominam, że jest kącik zabaw dla dzieci, gdzie dzieci moga rysować a i zabawki też są. Odpowiedz Link
myff Re: Kącik dla dzieci 03.12.09, 15:03 No to bomba:) on uwielbia rysować. a jak będzie mieć się czym zając, tj. zabawkami to tym chętniej będzie tam przebywać:) Odpowiedz Link
joshima Re: 5 grudnia tabelka: 02.12.09, 20:29 Przepraszam za ten bełkot. Późno było i coś mi się nie udało poprawnie tego posta zredagować. Widzę, że na szczęście przynajmniej część zrozumiała moje intencje, bo jakieś wpisy w grudniowej zakładce już są :) Odpowiedz Link
joshima Re: 5 grudnia tabelka: 08.12.09, 21:32 Co tu tak cicho? Czyżby przedświąteczny bazarek się nie udał? Odpowiedz Link
drzazga1 Termin styczniowego bazarku: 2 czy 9 stycznia? 09.12.09, 01:17 Jak w tytule, bo pierwsza sobota stycznia wypada zaraz po Nowym Roku, zwykle wtedy sklepy sa jeszcze zamkniete, a narod cieszy sie przedluzonym weekendem:) Pytam dla pewnosci, bo tak czy inaczej przyjde:) Avama, ja niestety bede miala staniki w okolicach 70G i wieksze, (chyba, ze o czyms zapomnialam, stanowczo mam ZA DUZO stanikow, ktorych nie nosze), a Ty zdaje sie masz 30FF-G? Na dzien dzisiejszy nie moge jeszcze sie zdecydowac, ktore na pewno sprzedam, troche wisi na allegro (te poumieszczalam takze w watkach na Gieldzie), ale na pewno przyniose pare mniej popularnych marek do mierzenia (m.in. moje odkrycie roku 2009, czyli Pure VF, Gorgeous, Lepela, Melissy, M&S, gorset underbust, oszukane rozmiarowo Harmony. Sama licze, ze uda mi sie w sklepie Bajki pomierzyc pare modeli nabiustnie (BiuBiu...), interesuje mnie Elomi - ale to dla Mamy i moz ewreszcie ktorys z polskich producentow oprocz Melissy wzial pod uwage objetosc moich cyckow?:) Chetnie bym powspierala polskie firmy, tak dla odmiany... Odpowiedz Link
bajka60 09.01.2010 23.12.09, 16:43 Drogie Panie, czy kontynujemy bazarki w 2010 roku ? Ja serdecznie zapraszam 09 stycznia od godz. 14.00 Odpowiedz Link
prostokvashino Re: 09.01.2010 24.12.09, 20:35 ja sie pisze. Mam sporo 30F do pozbycia się Odpowiedz Link
nivaliss Re: 09.01.2010 24.12.09, 21:50 > ja sie pisze. Mam sporo 30F do pozbycia się ooo, jakie modele?:) Odpowiedz Link
prostokvashino Re: 09.01.2010 26.12.09, 15:29 Modele 30F: - Harmony balkonik (majtki nowe) - Masquerade Conquette -Fantasie Belle balkonik - Freya Phoebe - Freya Eleonor Raisin - 30E ale jest na 30F - Panache Verity - czarne - Freya Tia jasny Odpowiedz Link
prostokvashino Re:modele 30F c.d. 26.12.09, 15:31 A i mam jeszcze 2 staniki Fauve 30F: - Nocole - Savannah - plunge (+ nowe majtki do kompletu) Odpowiedz Link
prostokvashino Re: modele 30F 26.12.09, 15:35 nivaliss napisała: > > ja sie pisze. Mam sporo 30F do pozbycia się > > ooo, jakie modele?:) Coś mi się stało z poprzednim postem, jeszcze raz: -Masquerade Conquette mink - Harmony balkonik cornflower (+nieużywane majtki i stringi) - Panache Verity czarne - balkonik z pionowym szwem - Freya Eleonor Raisin - 30E ale jest b. dużo miskowy - Fantasie belle balkonik - Freya Phoebe beż - Freya Tia jasny + 2 staniki Fauve opisane w poście wyżej Odpowiedz Link
prostokvashino Re: modele 30F 26.12.09, 15:45 I jeszcze (kurcze schudłam i muszę wyczyścić całą szufladę) 2 Effuniaki plunge: - 65F (raczej obwód pewnie dla tych co standardowo noszą 60) - brzoskwiniowy - 70E - będzie pasował na 65F - ładny czerwony, nie z "szuflady", kupiony na zlocie. Odpowiedz Link
smallfemme Re: Termin styczniowego bazarku: 2 czy 9 stycznia 25.12.09, 21:06 Ja się w takim razie piszę na 9, choć nie na pewno [może będe musiała przejechać się w wizytę poświąteczną do rodzinki...] Odpowiedz Link
drzazga1 9 stycznia 04.01.10, 14:38 Swietnie:) Na razie bede miala: + Kostium kapielowy jasnoniebieski: stanik Panache Grace rozm 32Hh, ale wypada jak 32J plus majtki pasujace Freya wysokie, rozmiar S, ale wyglada na M + Athena Lepela ciemnoczerwona (persian red) rozm.36G, ale wypada jak wiekszomiskowe 32HH lub 34H (na mnie ciut przyduze miski ma, ale obwod scisly i trzymajacy) + Athena rozmiar jak wyzej, ale bezowa w desen cetek leoparda:) plus gatki rozm.14 + Top Bravissimo halterneck turkusowy rozm. 32H, ale one rozmiarowo dziwnie wypadaja, na mnie nie lezy za dobrze + Kostium kapielowy dwuczesciowy: stanik Jasper Conran halterneck, miski na fiszbinach, rozm. teoretycznie 34G, ale obwod scisly a michy duze (mam taki sam 34FF, bo kupilam dwa) plus pasujace gacie Gorgeous wysokie, rozm.12, ale moim zdaniem co najmniej 14, stanik gorzka czekolada, gacie wzorzyste z przewaga ciemnego brazu + Melissa czarny, na metce 70L, ale bardzo scisliwy i malomiskowy, wypada jak 65L albo 65M + Melissa bordowe kwiaty haftowane na bezowym tle, na metce 80L, w rzeczywistosci bardzo scisle 70 L + Vanity Fair Pure biale 38G, raczej duzomiskowy Nie mam w tej chwili stalego dostepu do netu, ale na pewno zajrze na forum przed sobota. Odpowiedz Link
margo13ak Re: 9 stycznia 04.01.10, 17:13 Mam nadzieję, że się pojawię. Będę miała duuużo różności w okolicach 30JJ/K, 32J/HH. @drzazgo, chętnie przymierzę większość tego, co przyniesiesz, skończyłam karmić i wszystko, co mam, robi się za duże... :-/ Odpowiedz Link
bajka60 Re: 9 stycznia 08.01.10, 11:29 Mam nadzieję, że frekwencja dopisze :))) Ja powoli uzależniam się od naszych comiesięcznych spotkań :)) Odpowiedz Link
margo13ak Re: 9 stycznia 09.01.10, 11:58 Pogoda passskudna, ale ja też mam nadzieję, że się nas trochę zjawi :-) Ja raczej dotrę, choć mogę się spóźnić - i chyba zabiorę ze sobą córki :-))) Do zobaczenia! Odpowiedz Link
margo13ak 9 stycznia - podziękowanie ;-) 09.01.10, 17:35 Dziękuję, Bajko, za gościnę i możliwość przymierzenia Deco. Właśnie przebiliśmy się przez zaspy do domu ;-) I przepraszam za zostawione filiżanki, jak zaczęłam zgarniać dzieci, to mi z głowy wyleciały ... <wstyd> Drzazga - dziękuję za udostępnienie do mierzenia twoich zasobów:-) Smalfemme - no, nie poplotkowałyśmy tym razem, ale bałam się, że mi dzieci już "wysiądą". Mimo pogody - było miło :-))) Odpowiedz Link
bajka60 Re: 9 stycznia - podziękowanie ;-) 10.01.10, 19:16 Bardzo dziekuję dziweczyny za spotkanie. Była prawie pewna, że w taką pogodę frekwencja nie dopisze - a tu proszę, miła niespodzianka. Margo13ak - no co Ty z tymi filiżankami. Przecież byłyście ( a właściwie byliście, biorąc pod uwagę Twojego męża ) moimi gośćmi. Przekaż mężowi serdeczne wyrazy współczucia - dzisiaj wchodząc do szpitala widziałam ( w ciągu ca 3 min )8 osób wychodzących ze szpitala z gipsem na nogach lub rękach. Odpowiedz Link
smallfemme Re: 9 stycznia - podziękowanie ;-) 10.01.10, 20:30 Margo13ak mam nadzieję, że będziemy miały jeszcze nie jedną okazję. A dzieci masz urocze, naprawdę :) Pani Bajko, czy wie pani może jaki jest rozmiar pani piłki? Bo stwierdziłam właśnie, że _muszę_ sobie taką kupić, ale jednak trochę większą ;) Odpowiedz Link
bajka60 Re: 9 stycznia - podziękowanie ;-) 12.01.10, 15:14 Wg miarki krawieckiej ma 64 cm. Następny rozmiar to chyba 72 cm - i myślę, że ten byłby prawidłowy. Prostujmy kręgosłupy !!!!!!! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: 9 stycznia - podziękowanie ;-) 27.01.10, 20:10 Z opoznieniem, ale podobno lepiej pozno niz wcale;) dziekuje przede wszystkim Bajce (po Deco zjawie sie pewnie w sierpniu). Bardzo milo bylo mi sie spotkac z forumkami:), zaluje, ze z racji odleglosci nastepny raz bedzie za pol roku. A takie pilki nominalnie maja srednice wlasnei 65 cm, a tym, ze wg instrukcji nie nalezy ich nadmuchiwac do oporu. Odpowiedz Link
smallfemme Re: 9 stycznia - podziękowanie ;-) 27.01.10, 22:48 Kupiłam 75 i jest świetna. Cały segment w akademiku ją uwielbia :) Odpowiedz Link
gosia_margot 6 lutego 05.02.10, 11:53 sądząc po ciszy w eterze jesteście na feriach zimowych Czy może jednak ktoś się wybiera ? Odpowiedz Link
nivaliss Re: 6 lutego 05.02.10, 12:00 Ja bym przyszła, mam do sprzedania niebieską CK Tease me 28G i zieloną La senzę Love Lace 30f :) Odpowiedz Link
gosia_margot Re: 6 lutego 06.02.10, 10:32 Myślę, że tym razem bazarku nie będzie - pogoda nie nastraja a i ferie zimowe zapewne mają wpływ. A zatem - do zobaczenia w pierwszą sobotę marca :))) Odpowiedz Link
gosia_margot 6 marca 25.02.10, 16:56 Wiosna idzie wielkimi krokami i wznawiamy spotkania bazarkowe. Na przywitanie wiosny podczas bazarku proponuję 15 % rabat na całość asortymentu ( oczywiście oprócz tego wyprzedażowego, bo ten jest - 40 % ). Do zobaczenia :-)) Odpowiedz Link
smallfemme Re: 6 marca 03.03.10, 22:14 Ale maheda jest w Warszawie tego dnia.. A dwa dni później dzień kobiet, mój facet rezerwuje sobie czas u mnie :( Odpowiedz Link