justinehh 02.03.10, 22:45 Chyba dobrze wlazłam, ale to jakaś rewolucja normalnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafka88 Re: Balkonetka 02.03.10, 22:49 Ale straaaaasznie wolno chodzi, mam nadzieję, że to przejściowe. Jak zwykle się nie mogę do nowego designu przyzwyczaić, wypowiem się za parę dni czy mi się podoba ;) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Balkonetka 02.03.10, 22:53 Zmiana na gorsze, zamula strasznie - to pewnie tymczasowe, ale do nowego designu trudno się będzie przyzwyczaić... i to straszne okienko ebaya pod każdym stanikiem... Odpowiedz Link
beniutka_bo Ojej! 02.03.10, 22:55 jakoś dziwnie,ale nowe "międzymordzie" będzie do oceny za parę dni,jak się ciut przyzwyczaję. Odpowiedz Link
ania.biulandia Prawie zawału dostałam ;) 02.03.10, 23:08 Myślałam, że pomyliłam strony :) Odpowiedz Link
imp18 A mi się podoba :) 03.03.10, 08:30 Ładny layout, czysty i przyjemny dla oka - ale w sumie tamten też taki był :P Mogę sie przyczepić tylko do tego boxa na samej górze w katalogu do wyszukiwania - myślę że 90% będzie musiało i tak wejśc głębiej żeby znaleźć interesującą ich opcję, wiec niepotrzebnie zajmuje tylko tyle miejsca :) Ale za to "teksty" mocno na plus :) Odpowiedz Link
sybilla777 A mi nawet bardzo się podoba:)) 03.03.10, 09:37 Bardzo czytelna stronka się zrobiła, jak mam porównanie to ta mi się bardziej podoba. Jaki przejrzysty katalog:)) Co prawda jest jeszcze rano, ale u mnie śmiga szybciutko. Odpowiedz Link
error_05 Re: Balkonetka 03.03.10, 10:07 mi chodzi szybciej niż wersja pierwotna. Ale stronka dla mnie nieczytelna. Nie ma nic gorszego dla osoby z dużą wadą wzroku jak mała czcionka na kolorowym tle. Nie dam rady przeczytać więcej niż jednej recenzji stanika bo mdleję (dosłownie) przed ekranem. Odpowiedz Link
mam_to_w_nosie Re: Balkonetka 03.03.10, 10:30 No ja wczoraj wieczorem też myślałam, że pomyliłam strony ;) U mnie nie muli jakoś strasznie, ale rzeczywiście chyba ładuje się wolniej niż inne stronki. Mnie się nowy wygląd znacznie bardziej podoba i jest bardziej przejrzysty, już po kilku minutach się przyzwyczaiłam. Mauzonka, tak trzymać! Odpowiedz Link
catsumi Re: Balkonetka 03.03.10, 10:35 Mi się podoba :)Jest fajnie i przejrzyście :)Moim zdaniem zmiana na plus :) Tylko w ogólnej ocenie przy każdym staniku pokazuje 2 gwiazdki. Odpowiedz Link
mantha Re: Balkonetka 03.03.10, 10:58 Jestem zachwycona!Super :-) czytelnie, przejrzyscie, ekstra podzial na rozmiary, wtedy tez byla wyszukiwarka, ale zdecydowanie gorsza prezentacja danych. Odpowiedz Link
justinehh Re: Balkonetka 03.03.10, 12:29 Tylko mauzonka ma dzioby zamiast jabłuszek ;) Odpowiedz Link
anuula12 Re: Balkonetka 03.03.10, 16:12 Przede wszystkim, mimo ze byłam "przywiązana" do tamtego layoutu, cieszę się że jest jakaś zmiana - brakowało mi tego i sumie dobrze, że zostało na różowo - bardzo ładnie :) Odpowiedz Link
aksanti was też wylogowuje przy przechodzeniu miedzy zakł? 03.03.10, 17:43 ..między zakładkami? Odpowiedz Link