butters77 06.04.10, 13:11 Tym razem - z przymrużeniem oka;-) Po szczegóły zapraszam tutaj :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indigo-rose Re: Nowa akcja fotograficzna! 06.04.10, 16:15 Fajnie :) z moją obsesją na temat biustu nie będzie ciężko znaleźć czegoś ciekawego ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: Nowa akcja fotograficzna! 08.04.10, 12:16 Podbijam, żeby: a) akcja nikomu nie umknęła b) zwrócić uwagę na drobne rozszerzenie zasad - oprócz zdjęć proszę też o przewrotne teksty związane z tematyką stanikową:-) Więcej o tym napisałam w komentarzy pod notką. Odpowiedz Link
butters77 Termin akcji przesunięty 15.04.10, 09:11 Wątek spadł na dalszy plan, gdyż ostatnie dni chyba nikogo nie zachęcały do żartów i zabaw fotograficznych. Dziś jednak przypominam o akcji - i serdecznie zachęcam do wzięcia w niej udziału:-) Aby umożliwić wszystkim dołączenie do naszej listy zabawnych skojarzeń i stanikowych dwuznaczności, przedłużyłam termin o tydzień - czyli do 25 kwietnia. Szczegóły akcji znajdziecie w linku poniżej. Dołączcie koniecznie!:-) lobby.blox.pl/2010/04/Swiat-widziany-oczami-Lobby.html Odpowiedz Link
butters77 Do dzieła, dziewczyny!:-) 21.04.10, 10:20 Dziewczyny, czy każda z Was podzieliła się już ze mną swoim stanikowym skojarzeniem?;-) Rozejrzyjcie się wokół, spójrzcie na szyldy, tablice rejestracyjne samochodów, numery bloków, nazwy ulic, etykiety kosmetyków czy metki ubrań, które macie w domu - wszędzie może się czaić pomysł!:-) Naprawdę zachęcam, bo kolaż może wyjść bardzo zabawny, ale tylko wtedy, gdy weźmie w nim udział wiele z nas. Przypominam też, że jeśli nie mamy aparatu albo okazji do zrobienia zdjęcia - wystarczy przypomnieć sobie zabawną sytuację czy dawne skojarzenie i o tym napisać. Każda wypowiedź czy stanikowe wspomnienie będą cenne:-) P.S. Dla warszawianek - czekam z utęsknieniem na zdjęcie, na którym będzie tabliczka "ul. Sienna"!:-) Odpowiedz Link
ola_pozytywna Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 21.04.10, 10:45 Fajny konkurs:) Dopiero teraz się dowiedziałam. A może by tak jeszcze dało się przesunąć trochę termin, np.do końca kwietnia? Żeby tak na okrągło było;) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 21.04.10, 10:50 butters77 napisała: > P.S. Dla warszawianek - czekam z utęsknieniem na zdjęcie, na którym będzie > tabliczka "ul. Sienna"!:-) W Krakowie tez jest ulica Sienna :D Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 21.04.10, 16:40 Dałoby radę Ciut przeciągnąć termin?Bo mam kilka fotek na komórce,ale nie mam jak ich przerzucić na kompa;/ Chyba,ze wyślę MMSem do Ewy? Moja ulubione to tabliczka: " 40M-> " :D Odpowiedz Link
butters77 Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 08:18 Hmm, beniutko, a do kiedy byś zdążyła?;-) I jak tam inne dziewczyny - czy ktoś jeszcze optowałby za przesunięciem terminu? Kwiatku, zdjęcie krakowskiej ulicy też będzie jak znalazł:-) Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 08:23 no,pewnie do 29wieczór/30z rańca- za późno? Odpowiedz Link
roza_am Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 12:10 A może generalnie robić taką akcję cyklicznie? Bo wiele fajnych obiektów pojawia się spontanicznie, a nie akurat wtedy, kiedy jest akcja. Odpowiedz Link
butters77 Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 13:27 Rozo - cyklicznie to fajny pomysł, bo będzie okazja, by zebrać więcej zgłoszeń (np. w ciągu całego roku). Cóż, zobaczę, jak się uda za pierwszym razem:-) Tak, jak mówisz - na wiele rzeczy wpada się przypadkiem, ale niektóre się pamięta i można o nich tylko opowiedzieć; jeszcze inne można znaleźć w sieci, kolejne mija się na co dzień itp. Beniutko i Olu_pozytywna - liczę na Was, bo specjalnie z myślą o Was PRZESUWAM TERMIN DO KOŃCA KWIETNIA:-) Odpowiedz Link
butters77 Ucięło mi końcówkę... 22.04.10, 13:33 Gotowy projekt ukaże się więc tuż po majówce:-) I to już data nieodwołalna;-) Zapraszam! Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 16:08 Dzieki!Postaram się to wynagrodzić fajnymi fotkami :D Odpowiedz Link
elftherinii Re: Do dzieła, dziewczyny!:-) 22.04.10, 19:06 > P.S. Dla warszawianek - czekam z utęsknieniem na zdjęcie, na którym będzie > tabliczka "ul. Sienna"!:-) Opierając się na opracowaniu "Zbrodni i kary": w Petersburgu mają Plac Sienny :) Odpowiedz Link
kasica_k Ostatnie dni! 29.04.10, 01:32 Jeszcze do końca piątku możemy nadsyłać swoje skojarzenia zdjęciowe lub słowne :) lobby.blox.pl/2010/04/Swiat-widziany-oczami-Lobby.html Odpowiedz Link
anuula12 Re: Ostatnie dni! 29.04.10, 07:12 AAaaagh, dobrze Kasico, że przypomniałaś - od tygodnia na aparacie czekają fotki już do zgrania na komputer, zupełnie mi to z głowy wyleciało! Dzisiaj albo jutro się sprężę i podrzucę! Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Ostatnie dni! 30.04.10, 10:19 A mozna kilka zdjec wyslac? Mam 3 zdjecia i chce je polaczyc, wyjdzie taki rebus :D Odpowiedz Link
butters77 Re: Ostatnie dni! 30.04.10, 10:26 Jak najbardziej, kwiatku:) Może być też tak, że przyślesz je oddzielnie i powiesz mi, jaki efekt chciałabyś osiągnąć - a ja połączę. Liczba nadsyłanych zdjęć nieograniczona:-) Odpowiedz Link
ola_pozytywna Re: Ostatnie dni! 30.04.10, 11:29 A ja leżę z anginą od kilku dni. Spróbuję się nafaszerowac prochami i może zwlokę się z łoża boleści coby zaplanowane fotki zrobić ...taką mam przynajmniej nadzieję. Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Ostatnie dni! 30.04.10, 20:24 no to wysłałąm fotki,sztuk 2, szkopuł,że z komórki:) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Nowa akcja fotograficzna! 30.04.10, 23:31 Wyslalam :) mam nadzieje, ze mail dotarl, bo poczatkowo nie chcial mi sie wyslac :) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Nowa akcja fotograficzna! 06.05.10, 11:09 No i gdzie wyniki tej akcji? ;> Odpowiedz Link
butters77 Re: Nowa akcja fotograficzna! 06.05.10, 14:14 Z powodu opóźnienia w nadsyłaniu materiałów oraz nagłego pożaru w pracy pani montażystki, gotowy projekt ukaże się prawdodpodobnie w weekend;-) Odpowiedz Link
butters77 GOTOWE! :-) 09.05.10, 23:19 Z pewnym opóźnieniem, ale kolaż zrobiony:-) Zapraszam na bloga Lobby ! Odpowiedz Link