Dodaj do ulubionych

eKamea.pl zapraszam

• kam.ea Re: eKamea.pl zapraszam 08.12.10, 17:01
      zzapraszam również na allegro :)
      allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19374453
    • kam.ea WYPRZEDAŻ 07.01.11, 09:32
      Zapraszam na wyprzedaż :)
    • kam.ea Re: eKamea.pl zapraszam 18.01.11, 09:53
      Zapraszam na wyprzedaż :)

Pozdrawiam,
      Anna
      • urkye Re: eKamea.pl zapraszam 18.01.11, 17:27
        Skorzystałam z promocji, zamówiłam sobie piękny komplet;)
        Paczka dotarła po kilku dniach od zamówienia, dziękuję bardzo:)
    • silv_via Re: eKamea.pl zapraszam 08.02.11, 12:00
      Widzę, że nie ma tutaj żadnej recenzji tego sklepu, więc napiszę o moich doświadczeniach. Ucieszona faktem, że w końcu udało mi się znaleźć figi do tankini Monroe w rozmiarze 8 wysłałam zamówienie. Nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila, więc nie mogłam za towar zapłacić. Po kontakcie mailowym poradzono mi, żeby dokonać zakupu jeszcze raz, znowu bez efektu. Udało się dopiero za 3 razem, po czym następnego dnia przyszły dwa poprzednie potwierdzenia zakupu. Niestety dostałam maila, że na stanie sklepu nie ma tego produktu. Na zwrot pieniędzy czekałam 2 dni. Nie mogę wypowiedzieć się o szybkości wysyłki itd, ale na tym etapie mogę stwierdzić, że kontakt ze sklepem mógłby być sprawniejszy (szybszy)- do pewnych standardów przyzwyczaiły mnie inne sklepy internetowe.
      • kam.ea Re: eKamea.pl zapraszam 08.02.11, 15:20
        Dziękuję za sygestie. Postaram się szybciej odpowiadać na maile klientek :)
        Niestety przy każdym "dole" od stroju jest napisane że sprzedawane jest wyłącznie z "górą".
        Pieniądze przelałam następnego dnia po który podała mi Pani swoje dane.
        Pozdrawiam,
        Anna
        • silv_via Re: eKamea.pl zapraszam 08.02.11, 16:31
          Powodem którym mi Pani podała był brak fig w sklepie, a nie to, że zamówiłam sam dół kostiumu.
    • kam.ea Re: eKamea.pl zapraszam 17.03.11, 17:37
      Witam,
      w sklepie dostępne kolejne staniczki w super cenach np. Rio za 99zł :)
      Pozdrawiam,
      Anna
    • kam.ea Wiosenna promocja 21.03.11, 12:53
      Od dziś do środy (23.03) rabat 10% na wszystkie produkty!!! Przed zakupem proszę o kontakt sklep@ekamea.pl - rabat bedzie naliczony ręcznie.

Pozdrawiam,
      Anna
      • butters77 Witam, proszę o przeniesienie tych informacji 22.03.11, 09:15
        do wątku z promocjami:
        forum.gazeta.pl/forum/w,32203,100720859,100720859,Promocje_w_sklepach_internetowych_2.html
        Wprowadziliśmy niedawno zmianę na forum, która zakłada wspólne wątki sklepowe dla promocji i zapowiedzi w ofercie - szczegóły znajdziesz tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/w,32203,123482019,123482019,Watki_sklepowe_a_NOWOSCI_w_sklepach_.html
        Dziękuję i pozdrawiam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka