Dodaj do ulubionych

www.mercado.com.pl - sklep online już jest!

24.11.10, 10:04
Długo oczekiwany sklep online rusza!!!

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas na stronie www.mercado.com.pl - zakładka "Sklep online".

W ofercie m.in.:
• Panache Superbra, Masquerade, Cleo, Panache Swimwear, Atlantis
• Keia Pink
• Miss Mandalay
• Audelle
• Charnos
• Curvy Kate, Showgirl
• Biustonosze sportowe Shock Absorber, Pure Lime
• Biustonosze do karmienia Panache
• Bielizna korygująca znanych amerykańskich firm
• Odzież Biu Biu

Zapraszamy do regularnych odwiedzin ponieważ asortyment sklepu jest wciąż rozszerzany o nowe modele.

Zachęcamy do odwiedzania działu Promocje gdzie znajdą Państwo mnóstwo ciekawych produktów w bardzo atrakcyjnych cenach :)

Każdej klientce po dokonaniu pierwszych zakupów zostanie przyznany rabat na kolejne zamówienia.

Wysyłka gratis dla wszystkich zamówień!

Gorąco zapraszam
Mirosława Roszkowska
Obserwuj wątek
    • ania.kar Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 11:24
      Cieszę się, że powstał kolejny sklep internetowy, ale...
      Gdzie znajduje się wyszukiwarka po rozmiarach? To chyba najważniejsza funkcja w sklepie internetowym z bielizną, a nie mogę jej znaleźć.
      Proszę przeczytać ponownie regulamin i inne teksty, a następnie poprawić literówki i inne błędy w pisowni.

A w miejscu "Wymiana i zwroty" znajduje się taki zapis "Zwrotowi ani wymianie nie podlegają majtki, szorty, stringi, figi." Na jakiej podstawie sklep nie przyjmuje zwrotów tej części bielizny?
      mercado.shoper.pl/pl/i/Wymiana-i-zwroty/14
      • agus2412 Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 11:49
        W jakimś innym sklepie widziałam podobny zapis dot. majtek. Nie jest to zgodne z polskim prawem. Każdą rzecz można zwrócić, bez wyjątków (oczywiście czystą, bez zapachów, nieużywaną).
        • ania.kar Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 11:53
          >Każdą rzecz można zwrócić, bez wyjątków (oczywiście czystą, bez zapachów, nieużywaną).

Są jakieś ograniczenia, ale majtek to nie dotyczy.
      • mercado-bielizna Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 11:57
        Wpis został już poprawiony, dziękuję za zwrócenie uwagi.
    • ania.kar kilka kolejnych uwag 24.11.10, 12:32
      W ofercie nie widzę nic z wymienionych w pierwszym poście marek Curvy Kate, Biu Biu, ani żadnych biustonoszy do karmienia czy bielizny korygującej znanych amerykańskich firm. Jak je znaleźć, bo w menu nie ma takich działów.

> Zachęcamy do odwiedzania działu Promocje gdzie znajdą Państwo mnóstwo ciekawych
      > produktów w bardzo atrakcyjnych cenach :)

mnóstwo, czyli cztery...

Sortowanie według ceny nie za bardzo się sprawdza:
      mercado.shoper.pl/pl/c/Biustonosze/9/1/phot/3
      Interesują mnie na przykład biustonosze do 160 zł, korzystam z sortowania według cen i np. biustonosz Panache Sienna pokazuje się w miejscu gdzie są biustonosze za 165 zł, czyli brana jest pod uwagę pierwotna cena, a nie aktualna po obniżce, czyli 115 zł.

Od czego zależy czas wysyłki danego produktu? Biustonosz Cleo Penny oznaczony jest jako dostępny z wysyłką 24h, a Panache Sienna (kolor pudrowy) też oznaczony jest jako dostępny, ale z wysyłką 5 dni. Pomyłka w opisie czy rzeczywiście czas oczekiwania jest wydłużony?
      mercado.shoper.pl/pl/p/Penny/110
      mercado.shoper.pl/pl/p/Sienna/107

Jak na razie do sklepu nic mnie nie przyciąga. Ceny bielizny z poprzednich kolekcji są nadal w pierwotnych cenach (np. Masquerade Annalise, Panache Confetti black/gold i inne). Rozumiem, że sklep internetowy jest dodatkiem do stacjonarnego i ceny niższe nie będą, ale od czasu do czasu zajrzę na stronę z nadzieją na jakieś atrakcyjne obniżki lub produkty, których w innych sklepach nie ma.
      • mercado-bielizna Re: kilka kolejnych uwag 24.11.10, 14:36
        Witam. Dziękuję za uwagi, wszelkie sprawy techniczne przekazałam do działu obsługi technicznej, ponieważ ja sama nie mam wpływu na funkcjonowanie serwera czy oprogramowania sklepu.
        Co do dostępności to wszystkie produkty oferowane w sklepie są dostępne "od ręki" - do opisu wkradł się błąd, który już został naprawiony.
        Tak, jak napisałam w pierwszym poście sklep internetowy dopiero rusza, w związku z czym:
        a) mogą (i niestety pewnie będą) się pojawiać błędy i omyłki ponieważ wszelkie informacje i opisy umieszczają ludzie, którzy są omylni
        b) mogą (i niestety pewnie będą) się pojawiać problemy techniczne ponieważ informacje są przetwarzane przez maszyny które często ulegają awariom
        c) oferta jest cały czas na bieżąco uzupełniana i aktualizowana (co zostało wyraźnie zaznaczone w pierwszym poście) - proszę spróbować sobie wyobrazić ile czasu może zająć wprowadzenie i opisanie towaru w ilości ok. 2000 sztuk, które mamy fizycznie w magazynie. To samo dotyczy działu Promocje, w którym wkrótce pojawi się wiele nowych pozycji, na wszystko jednak potrzeba czasu.
        Jeśli poszukuje Pani jakiegoś konkretnego modelu, którego nie ma na stronie zawsze może Pani zadać pytanie drogą elektroniczną lub telefonicznie, na pewno udzielimy wyczerpującej odpowiedzi co do dostępności interesującego Panią produktu.
        Wszelkie konstruktywne uwagi weźmiemy pod uwagę, w pewnością pomogą nam one dopracować funkcjonalność sklepu.
        Pozdrawiam, Mirosława Roszkowska
    • doris.sol Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 13:28
      No to ja dalej swoje - znowu zero informacji na temat wysylki zagranicznej.Czy to naprawde nie ma znaczenia?Jak dla mnie to to samo co napis na stronie glownej duzymi literami:SKLEP TYLKO DLA KLIENTEK ZAMIESZKALYCH W POLSCE.No coz...rece opadaja...
      • ania.kar wysyłka za granicę 24.11.10, 13:42
        Właściwie, to w regulaminie nie napisali, że darmowa wysyłka dotyczy tylko Polski :)
        • doris.sol Re: wysyłka za granicę 24.11.10, 14:04
          No wlasciwie to nie ale wszyscy dobrze wiemy ze wysylka zagraniczna rzadzi sie swoimi wlasnymi prawami...Brak chocby jednego slowa na temat wysylki zagranicznej zmusza mnie,jako potencjalna klientke,do smarowania maili do sklepu za zapytaniami.A przeciez mam prawo dowiedziec sie wszystkiego czytajac regulamin sklepu.Nie tyle mam prawo,co powinnam nawet otrzymac takowe informacje w regulaminie.Przegladajac chociazby sklepy brytyjskie od razu zauwazymy koszt wysylek krajowych i zagranicznych.Jasno i przejrzyscie.W tym sklepie natomiast nie ma ani slowa na ten temat co pozwala mi sie domyslac ze informacje kierowane sa tylko do polskich klientek.Co znowu oznacza ze ten sklep jest dla mnie skreslony.
          • mercado-bielizna Re: wysyłka za granicę 24.11.10, 14:58
            Koszty przesyłki zagranicznej zostały zawarte w regulaminie ("Płatność i wysyłka" pkt 7 i 8)
            • doris.sol Re: wysyłka za granicę 24.11.10, 22:05
              A rzeczywiscie-jest o tym informacja.Zwracam honor ;)
    • aankaa Re: www.mercado.com.pl - sklep online już jest! 24.11.10, 14:35
      kolejna, która nie potrafi znaleźć wyszukiwarki po rozmiarach
      ceny - np Panache Superbra Confetti droższe o ponad 50 zł, Tango Spirit - ponad 40 zł w stosunku do innych sklepów internetowych. Nawet jeśli doliczę 6,5 za przesyłkę to nadal nie widzę się wśród klientek tego sklepu :(
    • ania.kar gdzie jest wyszukiwarka po rozmiarach? 14.01.11, 00:15
      I co w końcu z tą wyszukiwarką po rozmiarach? Będzie? Bez tego nie wyobrażam sobie zakupów w bieliźnianym sklepie internetowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka