Dodaj do ulubionych

Poznań - grupa wsparcia 3

• iza.bra Re: Poznań - grupa wsparcia 3 06.01.13, 23:32
      Bardzo,bardzo jestem zainteresowana udziałem w naszej poznańskiej grupie wsparcia jako poznanianka, forumka, właścicielka salonu bielizny i jako bra-fitterka :) Pilnie oczekuję wszelkich informacji dotyczących ewentualnych spotkań. Pozdrawiam Iza-Bra
      • kk345 Re: Poznań - grupa wsparcia 3 06.01.13, 23:35
        A co powiesz na najbliższe, 25 stycznia? Dołączysz?
        • iza.bra Re: Poznań - grupa wsparcia 3 06.01.13, 23:53
          Jasne,że tak :) O której i gdzie?
          • kk345 Re: Poznań - grupa wsparcia 3 07.01.13, 00:17
            Jeszcze nie wiemy, więc śledź ten watek;)
            • alexis-z Re: Poznań - grupa wsparcia 3 10.01.13, 09:12
              Dziewczyny dobrze, że dziś tu zajrzałam. Oczywiście też się pojawię w piątek 25.I.
              A coś przeczuwałam, że niedługo będzie ustalany termin spotkania :)
              • kk345 25/01/13 10.01.13, 22:40
                To na razie jest nas osiem. Rezerwować miejsce w Sweet Surrender?
                • urkye Re: 25/01/13 10.01.13, 22:54
                  Jestem za SS :)
                  • kk345 Re: 25/01/13 10.01.13, 23:20
                    > Jestem za SS :)

Jakoś to nie brzmi...:)
                    • urkye Re: 25/01/13 11.01.13, 07:06
                      Hmm... No fakt, może się dziwnie kojarzyć :P To się poprawię - jestem za Sweet Surrender :)
                      • alexis-z Re: 25/01/13 11.01.13, 09:08
                        SS to było to przy Roosevelta czy ta obok Starego Rynku?
                        • amused.to.death przy Roosevelta n/t 11.01.13, 10:50

• kk345 Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 11.01.13, 11:35
                            Mamy rezerwację na 10 osób od 19-tej, ale oczywiscie można być wcześniej.
                            Sweet Surrender ul.Krasińskiego 1/1 - przy Roosevelta.
                            Liczę na obecność amouresse i iza.bra, uwielbiamy nowe twarze:)
                            Zabranie ciuchów, staników czy dowolnych ciekawostek biuściastych i niebiuściastych mile widziane i jak najbardziej wskazane.
                            • iza.bra Re: Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 11.01.13, 12:28
                              Już wpisuję w kalendarz,że w tym czasie nie ma mnie dla nikogo innego :)
                              Do zobaczenia!
                              • kk345 iza.bra 13.01.13, 19:35
                                Izo, czy przewidujesz przywiezienie jakichś staników? Bo będą ze mną dwie dziewczyny do ostanikowania, jesli chcesz, to mogłabyś wykorzystać okazję do szerzenia wiedzy i zyskania klientek (są zdecydowane na zakupy) :) Jedna z wymiarami 70/88, druga 80/103
                                • iza.bra Re: iza.bra 14.01.13, 12:07
                                  Witajcie. Oczywiście przywiozę chętnie kilka modeli. Przywiozę również inne rzeczy,którymi chcę Was zaciekawić. Z doświadczenia jednak wiem,że nie tylko rozmiar,ale i konstrukcja ma znaczenie. Mam jednak inną propozycję. W moim Salonie przeprowadzam prelekcje bra-fittingowe. Możemy spotkać się tutaj w kameralnym gronie (max 10 osób),przy kawce i ciasteczku mile spędzić czas, w pełni oddając się bra-fittingowemu szaleństwu. Jeśli chodzi o godzinę spotkania,to jestem w pełni elastyczna i dostosuję się do Waszych potrzeb. Bywało,że prelekcje trwały nawet do 24.00 ;) Co Wy na to??
                                  • kk345 iza, wysyłam Ci maila n/t 16.01.13, 19:57
                                    • kk345 Re: iza, wysyłam Ci maila n/t 16.01.13, 20:05
                                      Mail wraca, czy masz aktywowaną pocztę gazetową?
                                      • iza.bra Re: iza, wysyłam Ci maila n/t 17.01.13, 09:43
                                        Nie mam aktywnego konta gazetowego. Napisz proszę na pocztę firmową sklep@izabra.pl Dziękuję i czekam
                            • amoureuse Re: Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 12.01.13, 23:34
                              Potwierdzam swoją obecność :) czy któraś z Was może być tak uprzejma i napisać jak się tam dostać komunikacją miejską (najlepiej ze Śródki...)? Będę wdzięczna!
                              • psuj-ka Re: Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 13.01.13, 00:02
                                Prościzna :)

Trasa z jakdojadę

Czyli dowolnym tramwajem dojeżdżającym do Mostu Teatralnego (nr 3, 4, 8 lub 17). Potem parę kroków ulicą Roosevelta w kierunku przeciwnym do wykopalisk (czyt. remont Ronda Kaponiera) i już widzisz szyld Sweet Surrender :)
                                • amoureuse Re: Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 13.01.13, 11:54
                                  Dziękuję bardzo!! Cóż, dopiero miesiąc w Poznaniu mieszkam i jeszcze nie ogarniam komunikacji :D ale już wiem, gdzie jest słynne Rondo Kaponiera, więc nie powinnam się zgubić... Do zobaczenia! :)
                            • filoruska Re: Sweet Surrender 25/01 od 19-tej 15.01.13, 10:42
                              Ja mam plany wyjazdowe. Życzę wam przyjemnego spotkania.
                            • psuj-ka up przypomnieniowy ;) n/t 20.01.13, 13:58
                              • yo_anka Re: up przypomnieniowy ;) n/t 23.01.13, 23:14
                                jakby była jakaś w moich okolicach rozamiarowych to niech się odezwie
                                • fuffka Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 17:29
                                  Witajcie, to mój pierwszy post :) Przyjmiecie do swego grona początkującą stanikomaniaczkę, można jutro przyjść?
                                  • urkye Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 17:45
                                    Jasne! Zawsze fajnie poznać nowe osoby :)
                                  • kk345 Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 18:22
                                    Urkye ma rację, wpadaj koniecznie! Czekamy od 19-tej:)
                                    • amused.to.death Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 19:02
                                      a ja w sumie nie wiem czy uda mi się dotrzeć - to się jeszcze okaże...
                                      • kk345 Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 19:39
                                        A jakbyś jednak dotarla, to moze zabierzesz zdjęcia z któregoś z wojazy? Otarlybysmy się o wielki, egzotyczny swiat;)
                                        • iza.bra Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 20:02
                                          Witajcie Dziewczyny..
                                          Ja tak asekuracyjnie tylko chciałabym uprzedzić,że mogę mieć delikatny poślizg. Wiecie jak to jest jak prowadzi się sklep. Trudno przewidzieć ostatniego klienta. Ponadto sklep z bielizną to nie piekarnia gdzie się wchodzi i wychodzi kupując bułki. Bra fitting wymaga trochę czasu i może zdarzyć się,że ze sklepu wyjdę później niż zamierzałam. W razie czego trzymajcie dla mnie miejsce,a przybędę na pewno :) Pozdrawiam
                                          • kk345 Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 21:39
                                            Jasne, grzejemy krzesełko dla Ciebie:)
                                        • amused.to.death Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 21:20
                                          > A jakbyś jednak dotarla, to moze zabierzesz zdjęcia z któregoś z wojazy? Otarly
                                          > bysmy się o wielki, egzotyczny swiat;)

lol
                                          to może następnym razem jakoś - bo w końcu mam dobrego kompa i będę nadrabiać zaległości z drukowaniem z ostatnich dwóch lat + myślę o tym jak stronę z www zrobić to może się niedługo jakimś linkiem pochwalę.

A do której wy tam mniej więcej będziecie?
                                          (ja zawsze wychodziłam wcześniej więc nie wiem jak długo trwało gadanie:)
                                          • psuj-ka Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 21:25
                                            Zapewne do zamknięcia, czyli do 22 :P
                                          • kk345 Re: up przypomnieniowy ;) n/t 24.01.13, 21:40
                                            Trzymam za slowo:P
    • psuj-ka Wrażenia pozlotne :P 25.01.13, 22:32
      Było świetnie, cieszę się, że udało nam się zebrać w rozsądnej ilości :)

A i jeszcze do pytania o mój lakier - to taki. mój odcień to 320, w polskiej wersji to się najwyraźniej nazywa Elektryzujący Kobalt :O muszę gdzieś upolować kolor 330, bo jest piękny.
      • yo_anka Re: Wrażenia pozlotne :P 25.01.13, 22:54
        Miło was było spotkać i zobaczyć
        Dzięki!

Nadal lobbuję za skunksikiem marszczonym w większych rozmiarach!!!
        Cudo!
        I nie mogę się doczekać fotek sesji :)

Pierwsza przymiarka do naszego następnego cokwartalnego spotkania wypada - 5 kwietnia - pierwszy piątek po Wielkanocy!
      • amoureuse Re: Wrażenia pozlotne :P 26.01.13, 09:42
        Przede wszystkim bardzo dziękuję Yo_ance za transport.

A sam zlot był wspaniały, nie wiem kiedy minęły te 3 godziny. Mam nadzieję, że w kwietniu będę nadal mieszkać w Poznaniu i będę mogła uczestniczyć w spotkaniu :)
        • iza.bra Re: Wrażenia pozlotne :P 26.01.13, 13:43
          Witajcie
          Miło było wspólnie z Wami spędzić bra- chwile :) Dziś po nickach i po treściach wypowiedzi w tym poście próbuje dopasować kto jest kto. Z niecierpliwością będę wyczekiwać wieści na temat mojego (koniecznie marszczonego) Skunksika (nazwa po prostu boska :) .Dziękuję,pozdrawiam i mam nadzieje,że do następnego razu :)
          • kk345 Re: Wrażenia pozlotne :P 26.01.13, 17:04
            iza, fajnie, że znalazlaś dla nas czas:) Gdybyś nie mogła dopasowac któregoś nicka do twarzy, pisz na mojego maila, pomogę:)
          • yo_anka Re: Wrażenia pozlotne :P 05.02.13, 22:54
            ja byłam ta największa :)
            Miło spotkać równie wysoką kobietę
            Dzięki za podkładki!
            --
            Niech FRANEK będzie radosny i stanie na nóżki:
            allegro.pl/my_page.php?uid=22043406
            www.pomoz-amelce.pl/
            • iza.bra Re: Wrażenia pozlotne :P 06.02.13, 07:06
              A tak, pamiętam.. Swój swojego zawsze pozna ;) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję,że do zobaczenia.
      • amused.to.death Re: Wrażenia pozlotne :P 26.01.13, 13:52
        dzięki za info o lakierze.

Cieszę się, że udało mi się dotrzeć chociaż na sam koniec:)
        • fuffka Re: Wrażenia pozlotne :P 26.01.13, 22:35
          Gratuluję udanego spotkania, niestety nie dotarłam, przeziębienie wygrało :( A datę 05,04, już mam zapisaną ;)
          • zoe-lin Re: Wrażenia pozlotne :P 27.01.13, 14:22
            Mam nadzieję, że następnym razem dam radę być. Właśnie zmieniam pracę i od tego czasu będę miała wolne popołudnia :)
          • alexis-z Re: Wrażenia pozlotne :P 27.01.13, 16:26
            Trochę spóźnione ale no cóż. Także i ja dziękuję za spotkanie. Jak zwykle było miło :)
    • psuj-ka OnlyHer - w czwartek otwarcie :O 05.02.13, 20:47
      www.facebook.com/photo.php?fbid=10151494698296754
      KK, idź na zwiady, masz najbliżej :]
      • kk345 Re: OnlyHer - w czwartek otwarcie :O 05.02.13, 21:42
        Postaram się :)
    • yo_anka 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 03.04.13, 17:49
      się mi przypomniało ze toż to kwartał minął!
      komu pasi?
      • kk345 Re: 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 03.04.13, 22:24
        To musi byc telepatia, własnie dziś myslalam, ze muszę rzucic temat kolejnego zlotu:)

Mnie bardziej pasowalby nastepny piatek, no i moze cieplej troche się zrobi? :)
        • psuj-ka Re: 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 03.04.13, 23:53
          No i może więcej osób się zbierze, teraz to chyba jednak zbyt małe wyprzedzenie ;)
          • alexis-z Re: 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 04.04.13, 08:25
            5 kwietnia mi odpada ale 12 czy 19 kwiecień jak najbardziej pasują.
        • amoureuse Re: 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 04.04.13, 17:39
          Dołączę się do prośby: może być następny piątek...? :)
      • urkye Re: 5 kwietnia - pierwszy piątek miesiąca? 04.04.13, 16:46
        Mi raczej najbliższe piątki pasują, nie mam zaplanowanych spotkań :)
      • kk345 12 kwietnia - drugi piątek miesiąca? 04.04.13, 18:04
        Mamy wiec pięć osób- szesc,jesli zmiana terminu bedzie Ci pasowac, yoanko.
        Zapraszamy kolejne chętne, im nas więcej, tym weselej:)
        • yo_anka Re: 12 kwietnia - drugi piątek miesiąca? 04.04.13, 18:17
          mi pasuje i jutro i za tydzień, a niestety kolejne następne, aż do końca czerwca mam zaplanowane
          a ponieważ mało czasu aby wieść się rozeszła to może lepiej będzie zwołać sabat na przyszły piątek
        • iza.bra Re: 12 kwietnia - drugi piątek miesiąca? 04.04.13, 21:43
          Drugi piątek miesiąca - 12 kwietnia zgłaszam swój udział :)
          P.S. Czuję się tak,jakbym umawiała się z koleżankami do spowiedzi.. Z tego co pamiętam z dzieciństwa, to zawsze co pierwszy piątek miesiąca biegało się do spowiedzi :)
          • kk345 Re: 12 kwietnia - drugi piątek miesiąca? 04.04.13, 22:06
            Iza, z nami masz zaklepane drugie piatki miesiąca, ale skoro nalegasz, możemy Cię wyspowiadać :P
            • amused.to.death Re: 12 kwietnia - drugi piątek miesiąca? 05.04.13, 10:24
              ja mam inne spotkanie w przyszły piątek, ale ponieważ być może nie będzie długie, a wy zawsze do zamknięcia knajpy siedzicie to powiem tylko: może mi się uda:)
          • yo_anka Pytanie do Izy 15.05.13, 11:01
            Ja z prywatą: Pamiętasz Galerię Da Vinci?
            Chce się tam wybrać - którego z fryzjerów polecasz?
            Dzięki z góry!
            Odbieram pocztę gazetową
            • sysunia2708 Re: Pytanie do Izy 04.12.15, 17:33
              Witam serdecznie. Właśnie tu chciałabym podzielić się wrażeniami po wizycie w salonie Da Vinci u przesympatycznej Pani Izy i Pani Kasi. Pewnie jak większość, trafiłam tu przez przypadek...i wiecie co? uwielbiam takie przypadki, które niosą za sobą cenną ,owocną i długotrwałą współpracę. Jak zwykle poszłam do fryzjera bez pomysłu, z mega odrostem, spranym kolorem, z czymś co w najmniejszym nawet stopniu nie przypominało fryzury....ect . usiadłam wygodnie, w fotelu i wtedy rozpoczęło się badanie moich włosów . W saloniku w bloku analiza włosa...SZOK prawda ( a to początek miłych niespodzianek). Ja osoba kompletnie zapracowana dysponowałam raptem dwoma małymi godzinkami, a Pani Iza ze stoickim spokojem zakomunikowała, że zdąży (normalnie bez pogadanki i badania włosa u fryzjera schodziło mi 3,5 do 4 godzin, masakra )...no i jak powiedziała tak zrobiła, a w zasadzie zdążyła Emotikon wink. Profesjonalizm, dokładność i co najważniejsze skuteczność widać natychmiast (od dzień dobry). Cena za usługę nie jest wygórowana(płaciłam więcej i zapewniam szału nie było). ..Drogie Mamy zapytajcie o ofertę dla swoich pociech i tu jest właśnie wisienka na torcie...więcej nie zdradzę Emotikon wink. Po prostu polecam wszystkim!!
              • kk345 Re: Pytanie do Izy 04.12.15, 22:25
                Jaki żałosny spam...
        • kk345 up n/t 09.04.13, 13:02
        • kk345 Zmiana miejsca spotkania 10.04.13, 17:42
          Niestety, Sweet Surrender nie przyjmuje na piatek rezerwacji, bo mają jakąś imprezę, więc wstepnie zarezerwowałam Francuskiego ŁĄcznika na Dominikańskiej 7, od 19.00 mniej więcej. Czy ktos ma coś przeciwko lokalizacji? :)
          • psuj-ka Re: Zmiana miejsca spotkania 10.04.13, 17:49
            Ja - gdzie mój deser czekoladowy? ;(
            • kk345 Re: Zmiana miejsca spotkania 10.04.13, 18:56
              Wyjscia sa dwa:
              -zamowisz tartę czekoladową
              -jadąc na Dominikańską zatrzymasz się w SS i weźmiesz deser na wynos :P
              • urkye Re: Zmiana miejsca spotkania 11.04.13, 19:00
                Eeej, a kto mnie gonił za skrót SS? :P
                Też mi szkoda deseru, ale z drugiej strony ostatnio nie mam ochoty na słodkie :P Tartę też z wielką ochotą zjem :) Postaram się być punktualnie. O ile w robocie nie będę musiała dłużej zostać - ale w razie czego dam Wam znać, ile bym się spóźniła.
                • kk345 Re: Zmiana miejsca spotkania 11.04.13, 19:27
                  Ostatnio na Dominikańską spóżnilas się jakieś półtorej godziny, nie idź tą drogą ponownie:)
                  • iza.bra Re: Zmiana miejsca spotkania 11.04.13, 20:43
                    Będę,ale mogę mieć delikatny poślizg.. Do zobaczenia jutro :)
          • yo_anka Francuski Łącznik na Dominikańskiej 12.04.13, 07:46
            mi pasi
            będę później!
            • psuj-ka Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 12.04.13, 17:11
              Ja niestety nie dotrę. Wróciłam z pracy i czuję się na tyle źle, że nawet tarta z whisky mnie nie przekonuje do ponownego wyjścia w domu :P
              • kk345 Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 12.04.13, 18:17
                Szkoda:(
                Wskakuj pod koc i zdrowiej szybko- wiosna idzie:)
            • yo_anka Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 02.07.13, 01:42
              Wróciłam już!
              I kwartał już minął jak z bicza strzelił :)
              czas na zlocik ;)
              Zwłaszcza że tarty czekają ;>
              www.groupon.pl/oferty/poznan/Francuski-acznik/23486467?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_181&a=409
              • psuj-ka Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 02.07.13, 06:49
                Uuu, fajny kuponik. Ważny do 30.09, to nawet jak nam teraz zlot nie wypali, to na później się przyda. Ale jeżeli spotkanie miałoby być w lipcu, to tylko ten lub następny piątek, bo później wyjeżdżam na 2 tygodnie :)
              • urkye Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 02.07.13, 09:21
                Jestem za! Mi na razie pasuje każdy termin, nie planuję się wyturliwać z Poznania przez najbliższe kilka m-cy ;P
                • alexis-z Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 02.07.13, 11:34
                  Mi także pasuje ten i następny piątek.
                  • amused.to.death Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 03.07.13, 01:46

ja niestety odpadam bo będę już na wakacjach.
                    Postaram się być na kolejnym:)
              • kk345 Re: Francuski Łącznik na Dominikańskiej 03.07.13, 12:32
                Ja też jestem za- ustalcie tylko termin:)
                • kk345 Dziewczyny, to co, przyszły piątek 12/07? 05.07.13, 21:58
                  • yo_anka Re: Dziewczyny, to co, przyszły piątek 12/07? 06.07.13, 08:10
                    mi bardziej pasuje następny 19 lipca
                    • psuj-ka Re: Dziewczyny, to co, przyszły piątek 12/07? 06.07.13, 08:34
                      Ale ja z kolei między 15 i 28 jestem na długo wyczekiwanym wyjeździe :)
                    • amoureuse Re: Dziewczyny, to co, przyszły piątek 12/07? 06.07.13, 22:08
                      jeśli można: ja również optuję za 19 :)
                  • kk345 up n/t 07.07.13, 17:32
            • kk345 Sweet Surrender 12 lipca 10.07.13, 15:43
              Mamy rezerwację w Sweet Surrender, piątek, około 19-stej. Kto będzie?
              • yo_anka Re: Sweet Surrender 12 lipca 10.07.13, 17:42
                ja niestety mam już umówione wcześniej wyjście z koleżankami na 19 :(
                (na marginesie polecam baaardzo fajne miejsce - róg Marcelińskiej i Wolsztyńskej 1 - Winiarnia Czarny Kot)
                następnym razem za kwartał :)
                • alexis-z Re: Sweet Surrender 12 lipca 10.07.13, 19:06
                  Potwierdzam obecność
                  • psuj-ka Re: Sweet Surrender 12 lipca 11.07.13, 22:23
                    To ile nas? Ze 4 sztuki? Cóż, deser czekoladowy zawsze miło zjeść :)
                    • filoruska Re: Sweet Surrender 12 lipca 11.07.13, 22:27
                      Postaram się dotrzeć.
                    • kk345 Re: Sweet Surrender 12 lipca 11.07.13, 23:16
                      Jesli dotrze amoureuse, to sześć osob:)
                      • amoureuse Re: Sweet Surrender 12 lipca 12.07.13, 11:19
                        Niestety, nie tym razem :( ale życzę Wam miłego spotkania :)
              • iza.bra Re: Sweet Surrender 12 lipca 10.07.13, 20:59
                Przykro mi bardzo,ale mam wyjazd weekendowy na piknik rodzinny :( .
    • urkye Może jakieś spotkanie we wrześniu? 26.08.13, 20:22
      Dziewczyny, co sądzicie o jakimś spotkaniu przy dobrym deserze we wrześniu? ;)
      Jak wyglądacie z terminami? :)
      • psuj-ka Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 26.08.13, 20:35
        Sam deser brzmi bosko, a jak dołożysz do tego lobbystki, to propozycja staje się nie do odrzucenia :D
        Jakiś piątek jak zwykle? :>
        • urkye Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 26.08.13, 20:53
          No właśnie u mnie z najbliższymi piątkami jest dość krucho - tzn. najbliższe dwa mam zajęte. Potem Kasi nie pasuje z tego co wiem, więc najbliższy piątek wolny wypada 27.09 ;)
          A może jakiś czwartek? ;)
      • iza.bra Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 26.08.13, 22:28
        Jestem za. Tym bardziej,że mam duże zaległości,bo ostatnio nie miałam możliwości uczestnictwa w spotkaniu. Każdy piątek lub czwartek września za wyjątkiem 29-30.09.
        • kk345 Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 26.08.13, 23:09
          A mnie pasuje piątek 6/09 a potem dopiero 27/09
          • amused.to.death Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 27.08.13, 11:31
            u mnie z piątkami podobnie.
            Może faktycznie jakiś czwartek?
            • kk345 Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 27.08.13, 20:21
              czwartek, 5-ego?
              • urkye Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 27.08.13, 20:52
                5.09 brzmi OK ;)
                • psuj-ka Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 27.08.13, 21:45
                  No w sumie niech będzie :D
                • iza.bra Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 28.08.13, 09:39
                  ja też jestem za 5.09. :)
                  • amused.to.death Re: Może jakieś spotkanie we wrześniu? 28.08.13, 10:47
                    też jestem za!
              • kk345 Czwartek, 5/09, godzina? 28.08.13, 20:18
                19-sta jak zwykle?
                • psuj-ka Re: Czwartek, 5/09, godzina? 28.08.13, 20:58
                  Czy to już można uznać za okres powakacyjny? W sensie czy Sweet Surrender już będzie normalnie czynne?
                  • kk345 Re: Czwartek, 5/09, godzina? 29.08.13, 21:46
                    do końca sierpnia nie pracują, nikt nie odbiera telefonów...
                    • amused.to.death Re: Czwartek, 5/09, godzina? 29.08.13, 22:18
                      czyli gdzie? w Łączniku?
                      • amused.to.death Re: Czwartek, 5/09, godzina? 29.08.13, 22:18
                        znaczy się znowu w miejscu niedobrym dla tych co się odchudzają...
                        :D
                    • urkye Re: Czwartek, 5/09, godzina? 29.08.13, 22:25
                      we wrześniu mają już normalnie pracować, z tego co się orientuję :)
                      osobiście lobbuję za sweetem, uwielbiam ich deser czekoladowy :D
                      • kk345 Re: Czwartek, 5/09, godzina? 29.08.13, 22:48
                        Ula ma rację, poczekajmy do poniedziałku, pewnie już otworzą
                        • alexis-z Re: Czwartek, 5/09, godzina? 31.08.13, 16:37
                          Czwartek? Chyba bym dała radę. Tak dało by radę.
                • yo_anka Re: Czwartek, 5/09, godzina? 31.08.13, 20:03
                  mnie niestety nie będzie - wyjeżdżam, dopiero pod koniec września będę dostępna
                  • iza.bra Re: Czwartek, 5/09, godzina? 01.09.13, 05:53
                    Z przykrością muszę odmówić swój udział. Nieoczekiwana zmiana planów. Będę na szkoleniu do 21.00 :(
                  • amoureuse Re: Czwartek, 5/09, godzina? 01.09.13, 14:38
                    Ja również wyjeżdżam i będę dopiero na koniec września... Bawcie się dobrze :)
                  • yo_anka Re: Czwartek, 5/09, godzina? 02.09.13, 22:24
                    sie domeldowuje!
                    wyjazd na Hel z racji pogody przenieśli na przyszły tydzień - postaram się doczłapać do SS w piątek na zlocik :)
                    • kk345 Re: Czwartek, 5/09, godzina? 03.09.13, 11:32
                      yoanko, postaraj się jednak być w czwartek, w piątek zastaniesz stolik pełen naszej nieobecności:)
                      • yo_anka : D 03.09.13, 23:27
                        jak to: rezygnacja z pierwszych piątków miesiąca?!?
                        niepodobna!
                        taka tradycja ;)
                        no, właściwie eks-tradycja ;)

doturlam się :)
                • kk345 Czwartek, 5/09, 19-sta 02.09.13, 16:18
                  Sweet Surrender, mamy rezerwację. Wygląda na to, ze będzie nas tylko czwórka?
                  • urkye Re: Czwartek, 5/09, 19-sta 02.09.13, 22:07
                    Super, że załatwiłaś już rezerwację :)
                    A nie będzie nas 5? Jakoś tak mi wychodzi ze wstępnych obliczeń ;))
                    • kk345 Re: Czwartek, 5/09, 19-sta 03.09.13, 11:35
                      Fakt, alexis mi umknęła:)
                      czyli:
                      urkye
                      psuj-ka
                      alexis
                      amused
                      kk
                      i rzutem na taśmę yoanka:)
                      • amused.to.death Re: Czwartek, 5/09, 19-sta 04.09.13, 17:30
                        ja się moge spóźnić, ale do 20 powinnam dotrzeć.
                        • bandamka Re: Czwartek, 5/09, 19-sta 06.09.13, 21:13
                          No i sprawdzałam ze dwa tygodnie temu i czekałam i... przegapiłam. że też to było wczoraj! mam nadzieję, że następnym razem się uda - moja druga wizyta na poznańskim spotkaniu... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka