Dodaj do ulubionych

Freya Pollyanna a Rio 85FF

04.01.11, 17:43
Przepraszam za nowy wątek, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi i później może iść pod nóż.

Moja mama nosi beżowe Rio 85FF i ten rozmiar jej odpowiada - obwód taki akurat, nie na ciasny, nie za luźny i miseczka niemal na styk. Czy biała Pollyanna w tym samym rozmiarze ma szansę na nią pasować? Czy to jednak nie jest taki ścisły dużomiskowiec?

Z góry dziękuję za pomoc ;-)
Obserwuj wątek
    • akj77 Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 17:47
      i-w-ona napisała:

> Przepraszam za nowy wątek, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi i później może iś
      > ć pod nóż.
      >
      > Moja mama nosi beżowe Rio 85FF i ten rozmiar jej odpowiada - obwód taki akurat,
      > nie na ciasny, nie za luźny i miseczka niemal na styk. Czy biała Pollyanna w t
      > ym samym rozmiarze ma szansę na nią pasować? Czy to jednak nie jest taki ścisły
      > dużomiskowiec?
      >
      > Z góry dziękuję za pomoc ;-)

Mam jedno Rio (75GG) i kiedyś mierzyłam jakąś Pollyannę, co prawda to było dawno, ale na początek brałabym ten sam rozmiar. Rio ma dość ścisły obwód i normalne miski.
      Ale może niech się wypowie jakaś dziewczyna, która ma oba modele.
      • justinehh Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 18:46
        Pollyanna dużomiskowa? Niemożliwe. Ścisła- i owszem. Karmelowa potrafi udusić, słoniowa trochę mniej, ale też nieźle trzyma, czarnej i białej nie mierzyłam.
        • i-w-ona Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 18:58
          Czyli miska będzie raczej mniejsza niż w Rio?
    • amoureuse Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 18:58
      Ja i osoby, które ostanikowałam Rio zawsze brały je miskę mniejsze. Polyanna wydawała mi się normalna (nie miałam, mierzyłam), ale Rio to dużomiseczkowiec :)
      • justinehh Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 19:05
        Faktycznie, dużomiskowiec.
        • i-w-ona Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 19:17
          Więc Pollyanna w tym samym rozmiarze co Rio będzie miała raczej miskę mniejszą?
          • ptasia Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 19:24
            z moich doświadczeń też wynika, że miska w Polly mniejsza w stos. do Rio. Polly miałam czarną, Rio białe. Obwód ten sam, ale Rio było imho ściślejsze.
            • i-w-ona Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 19:58
              Pytanie: o ile mniejszą miskę? Rozmiar, pół...
              • aadrianka Re: Freya Pollyanna a Rio 85FF 04.01.11, 20:45
                Pollyannę nosiłam dość dawno, ale o ile pamiętam, Pollyanna 30G miała od Rio 30G miskę mniejszą tak mniej więcej o pół rozmiaru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka