Dodaj do ulubionych

Deco- problem z ramiączkami

21.02.11, 01:18
Ramiączka w moim beżowym Deco zupełnie się spruły i wyglądają przez to nieestetycznie. Chciałabym coś z tym zrobic, pomyslałam, ze może spróbuję je sama wymienić, ale boję się, że stanik nie będzie już tak dobrze trzymał biustu. Czy ktoś mógłby podzielić się doświadczeniem? I jeszcze jedno, wszedzie z tego co widzę dostępne są wąziutkie ramiączka do kupienia... Gdzie znaleźć takie szerokie? A może ktoś miałby inny pomysł co zrobić?
Z góry dzięki za podpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: Deco- problem z ramiączkami 21.02.11, 08:47
      Reklamować stanik.
    • kryklu Re: Deco- problem z ramiączkami 21.02.11, 09:43
      Tak, oczywiście reklamacja.

A porządne szerokie ramiączka są tylko w brytyjskich stanikach. Sprawdziłam :) Dlatego lepiej nie pozbywać się starych.
      • akj77 Re: Deco- problem z ramiączkami 21.02.11, 13:18
        kryklu napisała:

> Tak, oczywiście reklamacja.
        >
        > A porządne szerokie ramiączka są tylko w brytyjskich stanikach. Sprawdziłam :)
        > Dlatego lepiej nie pozbywać się starych.

W Felinach też są niezłe ;-) więc trzymam te szmatki na wszelki wypadek, jedne ramiączka już wykorzystałam do podszycia obwodu, zapięcia są fajne na przedłużki.
    • kas007 Re: Deco- problem z ramiączkami 21.02.11, 18:08
      Niestety nie mam paragonu, w tym całym problem... Mam nauczkę na przyszłość, żeby zachowywać rachunki, chociaż i tak mam złe doświadczenia z reklamacjami, zawsze można powiedzieć klientowi,że w niewłaściwy sposob używal danego produktu, w tym wypadku np. prał lub coś w tym stylu.
      • azymut17 Re: Deco- problem z ramiączkami 21.02.11, 20:14
        Akurat z Deco nie miałabyś probemów, Eveden w przeciwieństwie do niektórych firm bardzo dba o jakość swoich wyrobów ;-)
        Jak nie możesz reklamować, to polecam kupno mocno zużytego stanika o odpowiednich ramiączkach i przeszczepienie ich do Deco. Przeszukaj Allegro i lumpeksy, ewentualnie tutejszy wątek "oddam stanik".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka