Dodaj do ulubionych

Panache Andorra plunge - inne modele?

24.09.11, 19:40
Czy Panache wypuściło jakiegoś innego plandża podobnego do Andorry albo na bazie Andorry?
Okazuje się, że jest to pierwszy miękki plandż, który mi leży i tak się zaczęłam zastanawiać, czy są jakieś podobne? Bo akurat z kolekcją Panache jakoś nie jestem na bieżąco.
Tango plunge mi nie leży, kiedyś było Panache Lily, teraz i tak niedostępne, ale leżało na pewno gorzej.

Czy ktoś coś wie? :)
Obserwuj wątek
    • justinehh Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:09
      Nie wiem, czy na bazie Andorry,, ale był jeszcze plandż o nazwie
      Erin...
      • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:11
        A nie wiesz, na ile on jest podobny do Andorry? I czy w ogóle?
        Nie mierzyłaś przypadkiem? :)
        • justinehh Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:27
          Przypadkiem mierzyłam, skuszona śliwkowym kolorem, kształt nawet niezły, nic mi się nie wpijało, niestety nie zdał próby podskokowej...
          • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:31
            A to ten pewnie też by nie zdał, ale fajnie zbiera do środka, robi mi dolinkę (o co u mnie jest trudno) i co ważne, brzeg stanika jest z rozciągliwej koronki, więc absolutnie NIC się nie wpija.

Hmm, ciekawe czy Erin jest jeszcze gdzieś do dorwania, idę szukać.
          • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:40
            Znalazłam jakieś foto na necie i mi wychodzi, że Erin ma na krawędzi haft, więc się nie będzie rozciągać, więc nie będzie tak fajny jak Andorra, bo ta rozciągliwa koronka jest super.
            Ech, szkoda.
    • justinehh Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:48
      To może jeszcze Melody plunge
      • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 20:53
        Hmm, z tego co widzę, jest tylko w wersji balkonetki i fullcupa :(
        • justinehh Re: Panache Andorra plunge - inne modele? 24.09.11, 21:02
          Ha, a ja byłam przekonana, że ona jest też jako plandż....
          • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 21:05
            Niestety.

Właśnie przeleciałam wszystkie panaszowe modele i nie ma innego plandża.

Stąd moje inne pytanie - czy istnieje jakiś inny plandż, innej firmy, z takiej elastycznej koronki na brzegach? Ktoś coś wie? :)
            • kasienka.body Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 21:20
              nie kojarzę nic o podobnym fasonie do plandża Andorrowego.
              Mnie też jako jedyny miękki plunge pasuje i właśnie zbiera do środka :)
              Wypada czekać na wersję wiosenną w pięknej malinie ;)

Melody nie ma wersji plunge, a Erin to kopia dawnej Lilly, nie jest to ten krój co Andorra.
              • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 21:23
                Czyli nie jestem jedyna :)

I dobra wiadomość, że będzie inna wersja kolorystyczna, bo kupię na pewno.

Czarnej Andorry plandżowej chyba nie ma, nie? Widziałam tylko w wersji fullcup.

Dawno się nie gapiłam w swój dekolt tak, jak przy tej Andorrze ;)
                • azymut17 Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 22:23
                  yaga7 napisała:
                  > Dawno się nie gapiłam w swój dekolt tak, jak przy tej Andorrze ;)
                  >
                  To bardzo ciekawe, bo na kontraktacjach na modelkach wyglądała fatalnie. Może to była kwestia złego rozmiaru, ale nie tylko ja miałam takie wrażenia. Może wyślesz fotki do Galerii?

> Czarnej Andorry plandżowej chyba nie ma, nie? Widziałam tylko w wersji fullcup.
                  >
                  Według katalogu jesiennego plandżyk jest tylko purple. Nie wiem, jak jest w wiosennym.
                  • yaga7 Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 22:35
                    Postaram się pamietać, jak będę robić kolejne foty.

Aha, w porównaniu z balkonetkami czy sztywnymi plandżami ona gorzej leży pod względem podniesienia biust, bez wątpienia. Ale naprawdę fajnie zbiera, nie wcina się nigdzie i robi świetny dekolt.

Aczkolwiek jednocześnie bardzo podkreśla asymetrię - nigdy nie miałam z tym większego problemu, ale w tym staniku doskonale widać, która pierś jest większa. Ale z trzeciej strony potrafi się dopasować do większej i mniejszej piersi. I jest wygodna.
                    • ania.biulandia Re: Panache Andorra plunge - coś podobnego?? 24.09.11, 23:02
                      Yaga - nie jesteś jedyna ;) Mnie i klientki, któe do tej pory mierzyły Andorrę - urzekł ten model .Podejrzewam, że chodzi tu głównie o ten elastyczny, niewbijający się materiał i kolor.. ;)
                      Nie ma niestety podobnego modelu, to pierwszy taki fason. Wiosną będzię tylko malina, chyba że po naszych achach zdecydowaliby się na czarny ;)
                      Do sklepu wzięłam tylko mniejsze obwody i już żałuję... ;)
    • yaga7 Panache Indina 10.05.13, 08:15
      Podbijam stary wątek - gdyby ktosia trafiła w poszukiwaniu miękkich plandży.

Mierzyłam Panache Indina plunge. Wzięłam 36FF i 36G (Cleo noszę 36FF, ale niektóre Fantasie 36F) - dobre było 36G. Sam stanik ładnie wykonany, wydaje się wygodny, ale ma pewne wady - gorzej zbiera i podnosi niż np. Elomie Susie, dlatego pod bluzkami z dekoltem wygląda jednak średnio. Susie wygląda znacznie lepiej.
      Niestety wraca :(

No i wychodzi na to, że jest małomiseczkowy, natomiast obwód ciasny, niestety nie mam porównania z innymi obecnymi panaszami.
      • kasienka.body Re: Panache Indina 10.05.13, 12:44
        To fakt, Idina jest małomiskowa i ścisła. Bardzo wygodny stanik, faktycznie nie zbiera aż tak dobrze jak inne plunge, ale całkiem fajnie i przyzwoicie zazwyczaj leży. To taki miękkus dla tych, co nie tolerują wysokich mostków, nie taki stricte dekoltowiec :)

---------------------------------------
        Zapraszamy na letnie nowości w sklepie BODY.
        www.body.sklep.pl
        kontakt@body.sklep.pl
        • ania.biulandia Re: Panache Indina 10.05.13, 14:28
          Kasiu, a masz porównanie jak Indina leży w stosunku do Loretty plunge? czy to ta sama konstrukcja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka