smoczyca.smok.i.smoczek
24.05.12, 10:31
witam wszystkie forumowiczki.
w jednym ze sklepow brafitterka dobrala mi biustonosz i w chwili obecnej jestem posiadaczką dwóch modeli Freyi, jeden 70E(wybranego przeze mnie w drugim rzucie przez pomylke, jest troszke ciasniejszy, ale lepiej zbiera mi piersi i jest blizej skory) , który to noszę dzielnie i 70F( wybranego przez brafitterke), ktory tez dzielnie noszę szczegolnie gdy jestem w okresie okolomenstruacyjnym, ze tak to okresle.
chcialabym stopniowo powiekszac swoja kolekcje i moze pojsc takze w strone biustonoszy miekkich? Te usztywniane są wybitnie ciezkie na skorze gdy na zewnatrz 30'C.
W chwili obecnej poszukuje biustonosza miekkiego, cielisty/pudrowy roz. Moze macie jakies typy? Pod moja kiecke slubna na lata 20ste. Czy smialo moge szukac tego samego rozmiaru 70E-F w innych firmach niz Freya i robic zakupy online, czy tutaj wizyta w sklepie i przymierzanie jest nieuniknione?
Freya jest swietna, jestem b.zadowolona z tych dwoch egzemplarzy, ktore posiadam, choc ramiaczka mimo, ze sa solidne lekkie mi sie zaczely 'podpruwać'... Ale chetnie poznam i inne marki.
Pozdrawiam serdecznie