Dodaj do ulubionych

Tesco Extra w Częstochowie - Gossard

11.06.12, 22:16
w ostatnim wpisie dot. Gossarda na Stanikomanii stoi: 'stanik ten w Polsce jest dostępny w bardzo niewielu sklepach'.
W związku z tym chciałabym pochwalić się jakie cuda ma częstochowskie Tesco Extra. Umiejscowione jest przy trasie Warszawa-Katowice, wakacje za pasem, jak będziecie przejeżdżać to osobiście zapraszam bo Gossardów jest tam niemało. Skręt w lewo na wysokości McDrivów w Czwie (w drodze do Katowic) i analogicznie w prawo w drodze do Wawy.
Obecnie nabyłam cancana w dwóch wersjach kolorystycznych, oba przecenione z 150 na 45 zł. Stringi po 17. (ceny podstawowe to 145 zł lub 150 zł).
Kupiłam też temptress po 43 zł i czerwonego superboosta w takiej samej cenie. Jest jeszcze czarny. Jest jeszcze fioletowy squeeze i taki beżowy, którego nazwy nie mogę znaleźć.
Ceny świetne, z rozmiarami gorzej:)
Posiadaczki effuniakowego 75D (jak ja) obkupią się za wszystkie czasy. Z innych rozmiarów jest gorzej ale ten beżowy widziałam miski FF i G (mało ich). Podejrzewam, że rozmiarów jest więcej w cenach regularnych lub po pierwszej przecenie (wtedy są po 75 zł). Proszę się nie wkurzać jak nic nie znajdziecie dla siebie:) Nie przyjeżdżajcie tu specjalnie chyba, że na pielgrzymkę lub po drodze na wakacje. A nuż coś wam za 4 dychy wpadnie:)
z pozdrowieniami,
blue:)
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka