Dodaj do ulubionych

Józefki Legnica

06.11.12, 21:51
Witam serdecznie,

Sklep Józefki z brafittingiem istnieje od czerwca tego roku,
posiadamy m.in Freya, Fantasie, Fauve, Elomi, Ewa Michalak, Dalia, Comexim, Gossard, Cleo, Panache Superbra, Panache Sport,Shock Absorber, Pour Moi?, Trinny&Susannah,
Kris Line, Onlyher, BiuBiu, Agio
zakres rozmiarów od 60 (28)-105 (46), miseczki od A do M
szkolenie odbyte indywidualne u Pani Mahedy

nasze godziny pracy:
Pn-Pt: 10-18
So: 10-14

jozefki.pl/
www.facebook.com/Jozefki

Józefki
ul. Plac Katedralny 2/1a (pod arkadami)

59-220 Legnica

Serdecznie zapraszamy:)
Obserwuj wątek
    • kasica_k Re: Józefki Legnica 07.11.12, 01:00
      Chciałam powiedzieć, że szalenie podoba mi się nazwa (Józefki! Wreszcie coś nie z "bra" ani "biu" w nazwie, w dodatku po polsku :), strona w klimacie słodkiego retro oraz staniki w gablotce na zdjęciu. Chciałabym taką mieć ;)
      • moniach_1 Re: Józefki Legnica 07.11.12, 01:49
        Przy tym porównaniu przed-po na głównej jest "optymalna redukcja talii", a chyba chodziło wam o optyczną ;) I ja na tym porównaniu nie widzę jakiejś szczególnej różnicy między stanikiem przed i po, więc osoba nieuświadomiona może jej tym bardziej nie zauważyć.

Ale żeby nie było, że się czepiam, to poza tym strona jest fajna, cieszę się, że nie ma takich dramatycznych wodotrysków animacyjnych i muzyczki jak na niektórych stronach, brr... A wasza jest taka elegancka, super.
      • turzyca Re: Józefki Legnica 20.11.12, 21:39
        Kasico, a moze wywiadzik z Paniami?

Mnie nazwa tez sie szalenie podoba, tak samo jak strona (choc dusza cierpi widzac trafiajace sie gdzieniegdzie spacje przed przecinkami), a legnicka lokalizacja jest dla mnie osobiscie dodatkowym bonusem. Taka drobna slabosc mam do tego pieknego miasta. Bede trzymac kciuki za powodzenie przedsiewziecia.
    • imp18 Re: Józefki Legnica 20.11.12, 16:51
      Wg mnie strona średnia i jeszcze wyskakujące reklamy (brr) - widać, że robiona po kosztach, ale nie to najważniejsze :)
      Za to sklep bardzo mi się podoba! Naprawdę fajny klimat. Chociaż na otwarciu Panie obiecały zadzwonić gdy pojawi się mój rozmiar i tego nie zrobiły :P
      Z brafittingu nie korzystałam, bo od dawna wolę sama sobie dobierać, ale koleżankę wysłałam i była bardzo zadowolona z zakupu.
      • bluemacia Re: Józefki Legnica 21.11.12, 07:59
        imp18 napisała:

> Chociaż na otwarciu Pa
        > nie obiecały zadzwonić gdy pojawi się mój rozmiar i tego nie zrobiły

A do mnie zadzwoniły ;)
        • imp18 Re: Józefki Legnica 21.11.12, 08:06
          bluemacia napisała:

> imp18 napisała:
          >
          > > Chociaż na otwarciu Pa
          > > nie obiecały zadzwonić gdy pojawi się mój rozmiar i tego nie zrobiły
          >
          > A do mnie zadzwoniły ;)

Może mam taki rozmiar, że wiecznie go nie ma :D No ale kupon rabatowy mam jeszcze z otwarcia, nie wiem czy to ważne jeszcze jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka