Dodaj do ulubionych

Jeszcze trochę, a kupię 75B

• martvica Vena 13.08.13, 11:52
      vena-bielizna.pl/pl/nowosci-2013/34-vb-10124.html
      vena-bielizna.pl/pl/nowosci-2013/33-vb-10112.html
      Ten pierwszy mam, wizualnie cudo (tylko ramiączka straszne). Rozmiarówka zaniżona, sądząc po tabeli rozmiarów i po tym że bardzo się nie zmieściłam w 70F. Konstrukcyjnie tak sobie, miałam na sobie lepszą Ewę Bień i gorszą Ewę Bień ;) Miski są chyba bardziej zamknięte.
      • martvica Re: Vena 15.10.13, 14:21
        vena-bielizna.pl/pl/nowosci-2013-2014/112-biustonosz-soft-vb-10168.html
        vena-bielizna.pl/pl/113-biustonosz-vb-10169.html
        • hke Re: Vena 15.10.13, 14:28
          O, ładne. Wiesz może, czy to gdzieś bywa w Krakowie?
          • martvica Re: Vena 15.10.13, 15:29
            Centrum Handlowe Czyżyny, sklep nazywa się Verona i ma Venę, Avę i parę innych polskich marek.
            Vena ma kopniętą tabelkę, warto zajrzeć - przestałam się dziwić dlaczego się nie zmieściłam w 70F ;)
            • hke Re: Vena 15.10.13, 15:56
              Dzięki, spróbuje zabłądzić tam :)
    • nelyen Pierwszalitera - alternatywa dla effu? 05.10.13, 18:22
      Pisałaś w wątku effuniaka, że znalazłaś alternatywę dla HMów, nie chcę tam offtopu robić, ale koniecznie muszę się dowiedzieć, co to jest za alternatywa :D zdradź proszę!
      • pierwszalitera Re: Pierwszalitera - alternatywa dla effu? 05.10.13, 18:48
        No niestety nie będzie to alternatywa dla każdego, bo ja mieszcze się teraz w rozmiarówkę firm semibiuściastych, znaczy takich z obwodami od 70 i miseczkami najwyżej do kontynentalnego F. Kupiłam sobie ostatnio halfo-balkonetkę marki Passionata w rozmiarze 70E, model Dream w kolorze nude. Stanik leży super, robi mi ładny naturalny biust. Obwód jest ciasny (mam pod biustem teraz ciasno mierzone 71cm), ale ja nie przepadam za bardzo ciasnymi stanikami i takich też nie potrzebuję, więc tu moja opinia może niewiele znaczyć. Najlepszy jest jednak materiał, przyjemna mikrofibra z wygodnymi ramiączkami. Nie muszę robić żadnych kompromisów dotyczących wygody. Model dostępny jest jeszcze w innych kolorach, żałowałam, że nie załapałam się na sezonowego watermelona, ale widziałam stacjonarnie już ten stanik w nowym ceglastym kolorze. Mierzyłam też autentyczną balkonetkę tej marki Poupoupidou i to była najlepiej dobrana balkonetka na moim niebalkonetkowym biuście. Mam zamiar spróbować także half cupa tej marki, na przykład White Nights. Kiedyś nosiłam staniki tej marki w rozmiarze 80B, to był oczywiście zły rozmiar, ale w 70E to całkiem coś innego. Jak napisałam, to alternatywa dla mnie, bo mam akurat taki biust, a nie większy, mała pociecha za to, że biuściaste marki wypychają się na moje potrzeby.
    • pinupgirl_dg Re: Jeszcze trochę, a kupię 75B 13.02.14, 20:31
      Znalazłam jeszcze jednego (niestety, tylko jednego) na stronie Allesa, linkowanej przez Kasicę:
      sklep.alles.pl/produkt,carla-m,601.html
    • martvica Re: Jeszcze trochę, a kupię 75B 13.02.14, 22:15
      sklep.lupoline.pl/product,pl,2559,Model-1462,.html
      sklep.lupoline.pl/product,pl,2383,Model-1357,.html
      sklep.lupoline.pl/product,pl,2569,Model-1458,.html
      sklep.lupoline.pl/product,pl,2566,Model-1455,.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka