Dodaj do ulubionych

jaki stanik do spania

09.03.13, 14:06
Czesc
Pisze byscie polecicli mi jakies super kosmetyki na piersi. Po karmieniu piersia i schudnieciu, moje piersi opadly, wygladaja okropnie. Mialam rozmiar biustu D, teraz jak schudlam mam C, ale bez stanika to sa nalesniki. Postanowilam ze musze spac w jakims bisutonoszu, robie ciwczenia na biust, moze jakies kremy, czy jakies zabiegi komsetyczne by go ujedrnily.
Wiem ze najlepiej to byloby silikon, ale to opcja nie wchodzi w gre.
Poradzcie. Dziekuje za wszytskie rady.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • slotna Re: jaki stanik do spania 09.03.13, 16:46
      Przede wszystkim wpisz sie do tego watku. Zadne kosmetyki nie beda tak skuteczne, jak dobrze dobrany biustonosz ;)
    • normalna_ja Re: jaki stanik do spania 09.03.13, 20:36
      Wpisz się do tego wątku, który poleciła Slotna. Dobrze dobrany biustonosz może pomóc w ujędrnieniu biustu. Poza tym dobrze, że wykonujesz ćwiczenia. Możesz się wspomóc spaniem w staniku, naprzemiennymi ciepło-zimnymi prysznicami, masażem z wcieraniem balsamu - produkt nie jest tak ważny jak masowanie.
      I polecam lekturę tego wpisu: www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=70%3Aco-robi-gdy-wizada-coopera-ju-si-rozcigny&catid=40%3Apielgnacja-biustu&Itemid=65&lang=pl

Powodzenia :)
    • asbu Re: jaki stanik do spania 13.03.13, 00:08
      Mi zdecydowanie pomogło pływanie, spanie w staniku (nie bijcie - w starym miękkim Triumphie ze zbyt dużym obwodem, ale tylko w takim było mi w nocy wygodnie) i smarowanie czym się da (ważny jest masaż). Pół roku po zakończeniu karmienia piersi wróciły do stanu sprzed ciąży.
      • sylabina Re: jaki stanik do spania 10.06.13, 13:11
        Nie wiecie, gdzie kupić jakiś stanik z bawełny do spania, typu shock absorber? Kupiłam coś takiego wiele lat temu w Anglii, obecnie "donaszam" Naturanę" (zwykła bawełniana, rozciągnięta, ale do spania jest OK). Mam duży biust 80K, a nie znoszę spać bez stanika.
        • sylabina Re: jaki stanik do spania 10.06.13, 13:23
          Zapomniałam dodać Warszawa, Grodzisk Maz. lub Żyrardów.
          • genepi Re: jaki stanik do spania 13.09.16, 05:50
            Ja śpię w Ninie od Ewy Michalak, nie dość że wygodny to ładny.
            www.ewa-michalak.pl/product-pol-633-Top-Nina-.html
            • pabloby Re: jaki stanik do spania 11.05.19, 17:18
              Sklepów jest tak wiele, że teraz wybór należy do dosyć łatwych. Moja ukochana widziałem, że kupowała ostatnio w sklepie tiffanie.pl/pol_m_BIUSTONOSZE-116.html także chyba warto :)
              • kaga9 Re: jaki stanik do spania 12.05.19, 22:53
                Serio? Mają tam rękawiczki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka