Dodaj do ulubionych

kiedy kolekcje jesienne w sklepach?

01.10.13, 17:14
bo czekam na nowe wersje panache cleo i nie mogę się doczekać...
Obserwuj wątek
    • kasienka.body Re: kiedy kolekcje jesienne w sklepach? 01.10.13, 17:16
      niektóre już są, np. Cleo Marcie, Lori, Millie są już dostępne.
      Inne jeszcze w drodze (październik).

-------------------------------------
      Zapraszamy na jesienne kolekcje w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
      • niespodziana83 Re: kiedy kolekcje jesienne w sklepach? 15.10.13, 11:36
        no dobra, jest dół. zadzwoniłam do bra-dreams i dopasowanej z pytaniem o jesienną kolekcję cleo-panache i wygląda na to, że nie będzie jej :(
        gdzie w warszawie mogę przymierzyć i nabyć tę markę? niestety nie mogę się przekonać do zakupów internetowych.
        • kerima71 Re: kiedy kolekcje jesienne w sklepach? 15.10.13, 13:22
          tzn.,że te dwa sklepy nie zamawiały nic z cleo na jesień.Ciekawe dlaczego ? Czy taka słaba kolekcja czy kryzys w branży?
          • marooschka kondycja sklepów warszawskich jest kiepska... 15.10.13, 14:03
            ... imho

Jak wczoraj sygnalizowałam w innym wątku, w warszawskich sklepach gołym okiem widać pogorszenie asortymentu. Coraz więcej mi znanych zamawia jeden, góra dwa modele sezonowe z danej marki. Może wystąpiło już zbyt duże wysycenie rynku? albo zamożniejszą klientelę przejęło dynamicznie rozwijające się Li Parie?

A co do meritum posta - spróbuj w Bradonnie na Puławskiej - odkryłam ten sklep niedawno, całkiem nieźle zaopatrzony. Z Cleo była na pewno Lori i chyba Millie. Millie w okrojonej rozmiarówce jeszcze w Mambrze. I byłoby na tyle:(
            • roza_am Re: kondycja sklepów warszawskich jest kiepska... 15.10.13, 14:35
              Nie znam się na kolekcjach, ale zdaje się, że jakieś współczesne modele widać na stronach Satine, Lingerii, Obsesji i Bradei.
              • marooschka Re: kondycja sklepów warszawskich jest kiepska... 15.10.13, 19:03
                lingeria - a jest taki w Wawie? - bo ja znam tylko ten trójmiejski.
                obsesja - pierwsze słyszę, gdzie to?
                • roza_am Re: kondycja sklepów warszawskich jest kiepska... 15.10.13, 19:30
                  > lingeria - a jest taki w Wawie? - bo ja znam tylko ten trójmiejski.

Niedawno ruszył nowy w Warszawie - Al. Niepodległości 153/155.

> obsesja - pierwsze słyszę, gdzie to?

Na Bródnie/Targówku - Bartnicza 4.
                  • marooschka Re: kondycja sklepów warszawskich jest kiepska... 15.10.13, 21:05
                    a to dzięki - mam nowy adres do sprawdzenia:)
            • kasica_k A bazówka? 16.10.13, 16:07
              marooschka napisała:
              > Jak wczoraj sygnalizowałam w innym wątku, w warszawskich sklepach gołym okiem
              > widać pogorszenie asortymentu. Coraz więcej mi znanych zamawia jeden, góra dwa
              > modele sezonowe z danej marki.

Ja jestem ciekawa, jak przedstawia się w takim razie wybór bazówki. Może na bazę jest na tyle duży popyt w porównaniu z sezonowymi kolekcjami, że sklepy wolą inwestować w kolekcje bazowe. Warto by było zwrócić uwagę, czy pojawiają się nowe modele z bazy, takie jak Panache Envy czy np. Freya Marvel :) Cleo akurat ma bardzo mało modeli bazowych.
              • niespodziana83 Re: A bazówka? 17.10.13, 09:52
                udało się w bradonnie nabyć różową marcie, uffff....
                • satine_bielizna Re: A bazówka? 21.10.13, 09:01
                  niespodziana83 napisała:

> udało się w bradonnie nabyć różową marcie, uffff....

to uff... jest niepokojące
                  u nas w Satine - znalezłabyś Lori, Millie, Jessie, Lili.....
              • marooschka Re: A bazówka? 17.10.13, 22:01
                To oczywiście może być prawda...
                Ale w moich okolicach rozmiarowych jako bazówka króluje Only Her i ew. Effuniaki. Modeli, które wymieniasz nie uświadczysz- może i mają niedostosowaną konstrukcję. Czasem jeszcze Cleo - sama noszę Junę jako bazówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka