Dodaj do ulubionych

Lublin - KWESTIA BIUSTU

05.12.13, 11:03
KWESTIA BIUSTU Bielizna Profesjonalnie Dopasowana
Zapraszam na brafitting przy kawie do nowego sklepu w Lublinie przy ul Narutowicza 21.
Z wielką przyjemnością informuję, że w sobotę 7 grudnia 2013 r. o godz. 10.00 odbędzie się uroczyste otwarcie.
Serdecznie zapraszam,
Joanna Al. Żuk
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: Lublin - KWESTIA BIUSTU 05.12.13, 14:07
      Witamy!

Czy możesz napisać coś więcej o sklepie. Jakie marki będziecie mieć w ofercie, jakie rozmiary? Czy zamierzacie się specjalizować w jakimś obszarze (styl, rozmiar itp.)? Czy załoga sklepu jest przeszkolona z zakresie bra-fittingu?
      Czy sklep ma stronę www lub fanpage FB?

PS. Fajna nazwa sklepu :)
    • mamand Re: Lublin - KWESTIA BIUSTU 02.01.14, 12:13
      byłam, kupiłam :)

sklep bardzo przyjemny, pani właścicielka też - miła, pomocna ale nie nachalna - pomaga wygrać fason, rozmiar itp.

wybór nie jest oszałamiający - tylko 2 firmy (Dalia i Kris) i trochę przebrana rozmiarówka (musiałam zrezygnować ze ślicznego modelu, bo nie było mniejszego obwodu), ale jeszcze usprawiedliwiam to nowością sklepu, ale potem to nie będzie wymówka :)

co do cen, to tanio nie jest, nie widziałam stanika poniżej 130zł (średnio 150-160zł)

mam nadzieję, że sklep się fajnie rozwinie (mam blisko i chętnie bym została stałą klientką), ale (!) aż się prosi o większy wybór firm (i też coś tańszego np. Gaia) i marzą mi się staniki od Ewy Michalak, bo w Lublinie nigdzie ich niema, a chętnie mym sobie kupiła

podsumowując:
      duży "+" za obsługę i potencjał
      mały "-" za mały wybór

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka