Dodaj do ulubionych

"Magiczne druty" Triumpha :)

11.09.14, 13:26
www.groszki.pl/groszki/1,112130,16582827.html
Ciekawa jestem, czy któraś z Was już może to wypróbowała (mając szczęście/lub nie mieścić się w rozmiarówce :)

Lubię i szanuję fiszbiny jako takie, ale czasem tęsknię do staników bez twardych elementów (np. nie śpię w stanikach, bo w pozycji leżącej druty zawsze, ale to zawsze uwierają mnie niemiłosiernie). Bezfiszbinowce jednak nie bardzo się sprawdzają :(
Obserwuj wątek
    • 100krotna Re: "Magiczne druty" Triumpha :) 11.09.14, 20:44
      Silikonowe kształtki i fiszbiny są powszechnie wykorzystywane w różnego typu opaskach ortopedycznych i stabilizatorach. Całkiem dobrze sprawdzają się tam, gdzie usztywnienie powinno być lekkie, półelastyczne.
      Myślę, że jeżeli Triumph poza tym, że zmienił fiszbiny, to jeszcze faktycznie dopracowali pod nie całą konstrukcję, to to może być fajne rozwiązanie. Takie fiszbiny mogą też mieć inny kształt niż standardowe, np w postaci półmiseczki, czy też pasków wzdłuż czy w poprzek miseczki - możliwości są olbrzymie :)
      Trzymam kciuki za dobrą konstrukcję i jestem bardzo ciekawa, jak te biustonosze będą się sprawować w codziennym noszeniu. Nie miałam okazji wypróbować, ale na wejściu jestem nastawiona bardzo entuzjastycznie - zwłaszcza że mam ostatnio jeden stanik Triumpha, który jest ekstrawygodniczkiem.
    • babazgaga Re: "Magiczne druty" Triumpha :) 12.09.14, 19:07
      Wielkiego sukcesu nie wróżę, przyjrzyjcie się temu ostatniemu zdjęciu (z leżącą kobietą). Jeśli ten odbłysk to kształt fiszbiny (a wydaje się, że tak), to prawie połowa piersi uciekła jej pod pachę w tej pozycji....
    • yo_anka Re: "Magiczne druty" Triumpha :) 13.09.14, 23:28
      Wypróbowała nie (bo nie dla psa kiełbasa, nie ten rozmiar) ale pomacała.
      Miękkie toto, taki jakiś żelek a nie fiszbina, na dodatek w usztywnianych T-shirt bra, lub pusiapkach dodatkowo wzmocnionych porcja powiekszjacego żelu widziałam w sklepie wyłożone.
      Tu relacja z prezentacji:
      www.investinyourchest.co.uk/triumph-magic-wire-press-launch
      A że z rozmiarem nie poszaleli to może po prostu ta miękkość nie daje rady cięższym biustom i to takie udogodnienie dla wygody nie daje rady powyżej 32F

www.triumph.com/pl/pl/14978.html#.VBS13GOqLAs
      Przy okazji można wygrać weekend w SPA :Wypełnij kupon konkursowy i odpowiedz na pytanie „Czy jest dla Ciebie komfort?”
      www.triumph.com/pl/pl/15297.html#.VBS19WOqLAs
      Dla mnie nie ma w Th komfortu ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka