28.09.14, 19:20
www.bravissimo.com/products/sale/swimwear/sports-swimwear/ocean-bloom-sports-swimsuit/blue/zs103blu/?sale=true&level=2
Domyślam się, że ten strój kąpielowy ma wbudowany stanik i trzyma w miarę poprawnie. Ze zdjęć nie umiem wydedukować tego, w opisie ma "Wire-free integral bra support", a wolałabym mieć pewność przed zamówieniem.
Potrzebuję typowo sportowego kostiumu na basen, a nie na plażę, który utrzyma bez problemu moje 75G.
Ktoś ma i mógłby wyrazić opinię? Jak z rozmiarówką, standardowa? A z trwałością?
Obserwuj wątek
    • urkye Re: Zoggs 28.09.14, 21:22
      miałam zoggsa w czasach 30G i tej wielkości biust ładnie podtrzymywał. Całkiem nieźle kształtował jak na bezfiszbinowca. Jakość materiałów OK, nie narzekałam:)
    • rajmunda Re: Zoggs 29.09.14, 12:40
      Mam dwa stroje Zoggsa. Materiał jest niezniszczalny, przetrwał chlorowane baseny i suszenie na słońcu.

Co do tego wbudowanego bezfiszbinowego stanika: podtrzymuje, ale bardzo spłaszcza. No i doprowadza mnie do białej gorączki przy zakładaniu i ściąganiu - ze względu ścisłość i na brak tylnego zapięcia (a tak też jest w zalinkowanym stroju) potrafi się podwijać/wywijać złośliwie.
    • zireael00 Re: Zoggs 30.09.14, 23:29
      Mam tankini i mój średni biust (34E) trzyma naprawdę dobrze. Jest nieco bardziej zabudowane pod pachami. Materiał wytrzymały, zniósł rok regularnego basenu i trzy kolejne basenu okazjonalnego (rany, mam ten kostium już od 2010 : O). Istotnie niewygodne w zakładaniu/zdejmowaniu.
    • greylin Re: Zoggs 02.10.14, 17:02
      Dziękuję za odpowiedzi :)
      Podrążę trochę temat: wypatrzyłam freyę
      www.brastop.com/freya-active-swim-zipped-suit-virtual-pink
      lepszy wybór?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka