Dodaj do ulubionych

jak się ma 65e do 60f?

10.02.15, 10:14
Kupiłam panache armour w rozmiarze 60f. Normalnie noszę 70 lub 65 (73 pod biustem, 86 w biuście). Pani dała mi przedłużkę. Kupiłam go, bo tylko ten rozmiar był, a miseczki leżały perfekcyjnie. Przedłużka pomogła. Obwód nie był według pani za luźny, ale ja nie czuję się dobrze w az tak ścisłych.

I teraz moje pytanie do Was: czy gdy kupię 65E, to miseczki będą węższe? cale mniejsze? będzie duża rónica? Nie mam jak przymierzyć...

I przy okazji, czy poszczególne panache będą się do siebie różniły czy mogę w ciemno zamawiac jeden rozmiar?

Do tej pory chodziłam w triumphie i aggio. To mój pierwszy panache.

Obserwuj wątek
    • kikiabc Re: jak się ma 65e do 60f? 10.02.15, 10:15
      edit: obwód nie był za ścisły.
    • kasica_k Re: jak się ma 65e do 60f? 10.02.15, 10:57
      Powinny być praktycznie takie same, choć zdarza się, że są ciut węższe. Firmy twierdzą z reguły, że używają identycznych drutów w "sistrer sizes", ale ja mam wrażenie, że to nie zawsze jest prawda. Tak czy owak, nie sądzę byś odczuła różnicę w większości przypadków. 60 to dla Ciebie za wąski obwód, więc tak czy owak musisz próbować 65.
      Panache, jak większość firm z UK, ogólnie trzyma rozmiarówkę - różnice się oczywiście zdarzają (w każdej firmie), ale nie są wielkie. Ogólnie musisz być jednak gotowa na to, że nie każdy stanik będziesz miała w tym samym rozmiarze :-) Tak to już jest z tym towarem.
      • miss.swiss Re: jak się ma 65e do 60f? 10.02.15, 11:11
        No, niestety, tak to jest... Ostatnio miałam nawet dwa razy tak, że ten sam model, w tym samym rozmiarze, tylko innym kolorze leżał na klientce inaczej, panache Envy nude i ivory... czy to partia towaru taka inna, czy poszczególne egzemplarze - nie mam pojęcia... różnica była bardzo widoczna:(
      • kikiabc Re: jak się ma 65e do 60f? 11.02.15, 09:00
        dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka