Dodaj do ulubionych

GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka

08.10.15, 19:40
Jak wypada gorsenia AIDA na końcu tabelki - 70M w stosunku do panache ariza lub eliza 70K?

Duża jest różnica w pojemności misek?
Bo, przyznam szczerze, jestem w trakcie redukcji, i chciałabym skorzystać do niskiej ceny, póki co ;)
Czy pozostałe modele gorsenii w tym rozmiarze wypadają podobnie miskowo?
Obserwuj wątek
    • madzioreck Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 11.10.15, 17:34
      Dość dawno byłam w górnych strefach tabelki, więc mogło się od tamtego czasu coś zmienić, ale nosząc wtedy brytyjczyki w rozmiarze 32J/34HH, effuniaki w rozmiarze 75J/80HH, Aidę miałam 75J. To był egzemplarz testowy, regularnej produkcji już nie próbowałam.
      • myszka.xww Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 14.10.15, 13:16
        Dziękuję za podpowiedź. :)
      • myszka.xww Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 08.12.15, 18:25
        Informacyjnie - jest do bani.
        70M gorsenii mnie nie bardzo chciało pomieścić. Na wcisk. Obwód zbyt słaby, luźny a z misek wypływam - minimum rozmiar więcej w misce. Albo i dwa :(
        Za to znienacka ubrałam 65K arizę. Idealna.
        Oraz okazało się, że freya HelloDolly 65K ma za ciasny obwód i za dużą miskę. Co mnie wprawiło w stan szoku. Ostatnio taki szok zaliczyłam dobre 10 lat temu, przy pierwszym ostanikowaniu jeszcze w Intimo. Kiedy założyłam pierwszą Freyę Pollyannę.
    • tereska.z.bombaju Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 09.12.15, 21:57
      Panache cleo lucy- noszę 70J
      Gorsenia którakolwiek- w 70J się nie wcisnę,nie ma szans. W sklepie podpowiedziano mi,żebym przy moich wymiarach kupiła 75M i tak zrobiłam. No i teraz nie wiem, czy to 75M jest na mnie za małe, za duże czy też staniki tej marki tak fatalnie leżą :P
      Stanik kompletnie nie trzyma biustu, mostek wisi w powietrzu a piersi lezą na boki. Porażka.
      lepiej kup używaną freyę albo panache
      • myszka.xww Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 14.12.15, 08:30
        Dziękuję, tak właśnie zrobiłam :D
      • yo_anka Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 14.12.15, 11:13
        I ja też tak mam: I Gorsenia i Samanta w tych rozmiarach (75K/70L) leży słabo, jeszcze muszą sporo popracować na jakości i konstrukcją, bo nie trzyma dużego ciężkiego biustu jak należy :(
        Wole zaiste dwa razy droższego Panache niż to co oferują polskie firmy, niestety w tych rozmiarach jest nadal bardzo słabo......
        • yo_anka Re: GORSENIA vs PANACHE - rozmiarówka 14.12.15, 11:15
          A mierzyłam jeszcze 70M i N nie tędy droga :( .......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka