Dodaj do ulubionych

maly kontra duzy

10.08.05, 19:57
nie zauwazylyscie ze "przychodza" tu dziewczyny z maly biustami i wypisuja
glupoty typu:ale wqm zazdroszcze!! jakbym cchial miec takie jak wy!!! po co
tak pisza? chyba po to zebysmy im pisaly ze "wcale nie ammy tak dobrze ,
bo ........i tu argumenty:. czemu maja dowartosciowywac sei naszym kosztem!
wiadomo ze jak ma sie duze to cche sie mniejsze i na odwrot. tylko my w
przeciwienstwie do nich nie oczekujemy zachwytow pod naszym adresem!!! i
wiecie co , jak jeszcze jedna tu napisze, ze nam zazdrosci to odpisze jej ze
ma czego
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: maly kontra duzy 10.08.05, 20:17
      alez jestes twardzielka...
      ja nie uwazam ze jest czego, no chyba ze ktos jest totalnie plaski
      • polalala Re: maly kontra duzy 11.08.05, 07:37
        Ja (rowniez?) uwazam, ze jest czego. I nie mowie wcale na zlosc kobieta z malym
        biustem. Mam 75E a marze o G . Dla mnie biustu nigdy dosc :) Jakos z tym moim E
        czuje sie dobrze i jedyny problem to plecy, ale mysle, ze nie jest to tylko wina
        biustu. Powiem szczerze... dziekuje Bogu ( mozna Go w to mieszac?? :) i genom za
        to co mam i nieskromnie prosze o wiecej , bo uwazam,ze duze biusty sa piekne i
        takie kobiece...
        Wiele z Was biusciastych podalo za swoj wymarzony rozmiar 75B ... wydaje mi
        sie,ze jakbyscie to B dostaly to lzy by polecialy. Dla mnie idealny rozmiar to
        taki, ktory jest, mozna go zobaczyc, mozna go zlapac , ze tak sobie pozwole po
        mesku powiedziec no a B niestety tych wymogow nie spelnia....
        To tyle ode mnie . Jest to tylko i wylacznie moje zdanie , nie chce nikogo
        zranic i nikomu tez nie chce dopiec dlatego mam nadzieje, ze to uszanujecie.
    • kiniorella Re: maly kontra duzy 11.08.05, 08:49
      popieram w 100%, pewnie miewam czasami chwile, np jak biegam, że wolałabym
      mniejsze niż moje 75 DD, ale w takim razie, dlaczego coś mnie kłuje z zazdrości
      jak np na jakiejś imprezie widzę dziewczynę z większymi piersiami. Chmmmmmm
      może dlatego, że przyzwyczaiłam się do "oddawania hołdu" moim piersiom, zarówno
      przez kobiety jak i mężczyzn.
    • butters77 Re: maly kontra duzy 11.08.05, 09:29
      Mi tez sie wydaje, ze B to bylby za duzy kontrast:) Ja w watku o wymarzonym
      rozmiarze wpisalam 75D, bo pamietam, ze kiedy taki mialam, czulam sie swietnie:)

Zgodze sie z dziewczynami, ktore tu sie wypowiedzialy, ze duzy biust ma swoje
      zalety. Ale wad tez ma sporo:( I ja akurat na widok wiekszego biustu na jakiejs
      imprezie ciesze sie, ze.. hmm.. cos odwrocilo uwage od mojego 75F/G:)
      Ciesze sie z Toba, kiniorella, ze masz same pozytywne wspomnienia zwiazane z
      biustem ("przyzwyczaiłam się do "oddawania hołdu" moim piersiom, zarówno przez
      kobiety jak i mężczyzn") - ja niestety poza wyrazami "holdu" spotykam sie z
      okropnymi komentarzami - i czasem chcialabym, zeby ten moj biust byl
      niewidzialny..:( Ale to juz temat z innego watku:)

Tez mnie troche draznia wypowiedzi: "ale wy macie dobrze" - bo mi samej nie
      przyszloby do glowy, zeby wpasc na forum "maly biust" i pisac takie rzeczy.
      Wystarczy spojrzec na naglowki watkow, zeby sie zorientowac, ze dziewczyny z
      malym biustem maja sporo trosk z tego powodu. I to samo tyczy sie naszego forum
      - jesli ktos chce wiedziec, "jak to naprawde jest" z duzym biustem, niech
      przejrzy pozostale watki - o kregoslupie, kupowaniu bielizny, komentarzach
      innych, "ubraniach zakazanych" etc.
      Troche empatii, dziewczyny:)
      • kiniorella Re: maly kontra duzy 11.08.05, 13:00
        ależ oczywiście, że bywa to uciążliwe, "wyrazy hołdu" to jedno, a marzenia o
        topie na ramiączkach czy staniku bardotka to drugie, ale moje piersi są cześią
        mnie i nie wyobrażam sobie inaczej, nawet nie wiem jak by inaczej ktoś miał
        mnie opisać. Z B zapłakałabym sie.
    • nikitka84 maly kontra duzy 11.08.05, 15:31
      Hmmm... Ja tam uparcie twierdze, ze kazdy biust jest piekny (a najpiekniejsze
      te ktore lubia ich wlascicielki;))... Mam male A i jakos nie placze z tego
      powodu, jakbym miala duze F to tez bym pewnie nie plakala;) I sie musze zgodzic
      z kiniorella, ze nasze piersi sa czescia nas i sama siebie z innymi nie
      wyobrazam:D Pozwole sobie stanac jednak w obronie tych z malymi biustami...
      Wydaje mi sie, ze 99% ktore pisza, ze Wam zazdroszcza nie ma w swych
      wypowiedziach ukrytych zadnych podtekstow... Ot, podobaja sie im duze piersi...
      Nie chca sie dowartosciowac Waszym kosztem, pisza to co mysla... Jak ktos mi
      powie, ze mam zgrabne nogi, to chyba dlatego, ze mu sie podobaja, a nie
      dlatego, zeby go zaczac przekonywac, ze wcale nie tak fajnie miec zgrabne...
      Tak mi sie wydaje... Pozdrawiam serdecznie:)
      • butters77 Re: maly kontra duzy 11.08.05, 15:56
        Nikitko, masz racje - nie ma sensu doszukiwac sie zlosliwosci w milych
        wypowiedziach:) Chodzilo raczej o teksty typu "wy macie dobrze!!!" - co chyba
        nie jest komplementem:) Ale podpisuje sie obiema rekami pod:

> Hmmm... Ja tam uparcie twierdze, ze kazdy biust jest piekny (a najpiekniejsze
        > te ktore lubia ich wlascicielki;))..

Pozdrawiam:)
      • gonia28b Re: maly kontra duzy 30.08.05, 18:19
        Popieram Cię Nikitko. Co prawda należe do posiadaczek dużych biustów, ale
        bardzo podoba mi się Twoje podejście do tej sprawy. Super.
        Pozdrawiam cieplutko :-)
    • kerita Re: maly kontra duzy 12.08.05, 11:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=26797595
      no to te same mile panie ktore nam zazdroszcza
      • nikitka84 Re: maly kontra duzy 12.08.05, 21:54
        Rozumiem, ze sie mozesz czuc urazona tego typu wypowiedziami, bo nie sa mile...
        Ale to jest konkretny post i konkretna osoba... Nie powinnas swojej niecheci
        przenosic na wszystkie kobiety z malymi piersiami... To nie ma sensu...
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • nikitka84 Re: maly kontra duzy 12.08.05, 22:12
          Tak czytam Wasze forum i obrazliwe posty pod adresem pan z malymi piersiami tez
          sie trafiaja...
          • satia2004 Re: maly kontra duzy 12.08.05, 22:35
            nikitka84 napisała:
            > Tak czytam Wasze forum i obrazliwe posty pod adresem pan z malymi piersiami tez
            > sie trafiaja...

Hmm... ja jeszcze na taki nie trafiłam ;)
            • nikitka84 Re: maly kontra duzy 13.08.05, 23:31
              np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27026888&a=27216568 A moj
              Ukochany, ani gej, ani nienormalny, a jestem dla niego najpiekniejsza na
              swiecie:D Moze obrazliwe to zbyt mocne slowow, za mile to to jednak tez nie
              bylo;) Przynajmniej z mojeje perspektywy. Ale ogolnie, co juz zreszta pisalam,
              forum jest naladowane pozytywnie i bardzo sie mi podoba (chociaz jestem tu na
              gape;P).
              • satia2004 Re: maly kontra duzy 14.08.05, 00:15
                To był cytat ;)
                • nikitka84 Re: maly kontra duzy 15.08.05, 12:37
                  Ja tylko mowie, ze nie byl mily;) Prosze nie bic;P
                  • bo.tak Re: maly kontra duzy 30.08.05, 12:53
                    a poza tym tak powiedzial facet, a nie kobitka :>
                    • nikitka84 Re: maly kontra duzy 30.08.05, 13:26
                      Ale nie on tu sie wypowiadal, tylko jego dziewczyna. I sie bardzo ciesze, ze mu
                      sie jego wlasna podoba:D Ale nie kazdemu musi, tak jak nie kazdemu musza
                      podobac sie moje male piersi. Ja po prostu (co chyba dalo sie zauwazyc:P) nie
                      lubie uogolnien w stylu "kazdy mezczyzna"... Pozdrawiam serdecznie:)
    • l.ukrecja Re: maly kontra duzy 12.08.05, 14:39
      Ja tu widzę tylko jedną marną wypowiedź. A poza tym, my tu nie prowadzimy wojny
      na biusty i gusta. Więc judzenia tego typu, jakieś mi się niesmaczne wydają... :-/
    • butters77 Re: maly kontra duzy 12.08.05, 15:02
      Rozni ludzie wypisuja rozne rzeczy na forach internetowych - to fakt znany od
      dawna, nie ma sensu dywagowac nad jakimis bzdurnymi postami.

Bardzo prosze nie poglebiac absurdalnych antagonizmow na tym forum:)
      • l.ukrecja Re: maly kontra duzy 12.08.05, 17:51
        butters77 napisała:
        "Bardzo prosze nie poglebiac absurdalnych antagonizmow na tym forum:)"

W pełni popieram.
        • karhunvatukka Re: maly kontra duzy 30.08.05, 11:53
          Hmmm... a ja marze o takim duzym C małym D :D Bo Kiedys taki mialam, a teraz E!!
          Nie jest zle, podobaja mi sie, ale jest kilka 'wad nie wad' ;) Mam nadzieje, ze
          niedlugo znowu wroci moj ukochany rozmiar! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka