Dodaj do ulubionych

obserwacje

08.09.05, 22:18
dzis na miescie z chlopakiem obserwowalismy przez chwile kobitki!!! wiecie co
naprawde nie wiem czy to mi sie wydaje ze mam takie wielkie(bo ciaza i w
ogole 75d przeed ciaza) to naprawde malo dziewczyn z takimi okazami!!!!
ciesze sie ze choc tu sie znalazlysmy!!!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • butters77 Re: obserwacje 08.09.05, 23:23
      Ja tez mam wrazenie, ze F-G piechota nie chodzi;))
      Nie wiem, na ile tak jest w istocie, a na ile wynika to z uporczywego upychania
      biustow w za male staniki.. Tak czy owak - rozmiaru zblizonego do mojego tez za
      czesto nie widze.
      • nikitka84 Re: obserwacje 09.09.05, 00:42
        A mi sie z kolei wydaje, ze same biusciaste kobietki w okolicy i takich
        malenstw jak ja nikt nie ma;)
        • l.ukrecja Re: obserwacje 09.09.05, 07:55
          A ja nie umiem ocenić na pierwszy rzut oka czy ktoś ma G czy D. Zależy, czy ten
          ktoś się garbi, jak jest ubrany itp.

Poza tym, ja już się tak przywyczaiłam do mojego rozmiaru biustu, że to on
          wydaje mi się normą i rozmiarem typowym ;) I jakbym zobaczyła kogoś z D, pewnie
          bym stwierdziła, że mam podoby ;) <lol>

Dopiero komentarze facetów, lub ich maślany wzork błąkający się po tych rejonach
          uświadamia mi, że jestem posiadaczką ponad przeciętnych "okazów" <lol> :-/

Czasem na zdjęciach widzę - moja koleżanka, obok niej znajoma, MÓJ BIUST i ja
          <lol> Wtedy przypominam sobie, że nie jestem do końca typowa. ;)
    • fasolka79 Re: obserwacje 09.09.05, 13:18
      A ja wczoraj zaobserwowalam w supermarkecie mloda dziewczyne z rozmiarem D (a moze wiekszym, 'na oko' trudno oszacowac) bez stanika ! Nie bylo watpliwosci - odznaczajace sie lekko brodawki no i udostepnienie wgladu w dekolt podczas pochylenia nad zamrazarka z lodami ;) Pozniej kiedy podchodzila do kasy zerknela i te jej piersi byly absolutnie nieruchome. Musialy buc super byc jedrne, Szczesciara ! A moze wy tez chodzicie czasem bez stanikow do supermarketow ? :)
    • kiniorella Re: obserwacje 09.09.05, 16:01
      też ostatnio widziałam taką dziewczyną w autobusie, bluzeczka na ramiączka,
      dekolt do połowy piersi a piersi DD- najmniejsze (jak na moje oko) patrzyłam jak
      urzeczona, też się wcale nie poruszały, była cudna też tak chce!!!!!!
      • fasolka79 Re: obserwacje 09.09.05, 16:35
        Jednak tu uwidacznia sie zasadnicza roznica: my chcemy aby sie nie poruszaly, bo boli, bo ciagnie, bo... a za to faceci, o ile wiem, uwielbiaja kiedy piersi sie poruszaja, skacza, dyndaja ;)
        • sebekzgor Re: obserwacje 09.09.05, 22:43
          Troszke masz racji z tym poruszaniem,skakaniem pozatym chyba b.duzo nieszczesliwych wypadkow zdarza sie z powodu zapatrzenia :) na takie niesamowite falujce naturalnie skarby. Natomiast mi osobiscie nie podobaja sie super sztywne podróbki czyli...silikony ,natura natura i jeszcze raz natura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka