zettrzy 17.09.05, 21:09 proponuje wybrac na patronke forum Katarzyne Figure, poniewaz uswiecila ona biust w sztuce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarandyna Re: wybieramy patronke? 17.09.05, 21:32 Nie jest to propozycja na patronkę, ale drogą skojarzenia - Katarzyna Wielka, caryca - ta kobieta to miała biust! Widziałam jej suknię koronacyjną, kobiety - czapki z głów. No i niewątpliwie wykorzystywała biust politycznie - Stasiu August się ślinił i takie tego były potem skutki. A co do patronki - to może Marylin Monroe? :))) Też miała czym oddychać i też jej walory grały głowną rolę w większości filmów. Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 18.09.05, 20:22 Kiedy wlasnie MM nie miala czym oddychac ! Wtedy pomagala o wrazenie stwarzala moda a juz na pewno szpiczaste biustonosze, w stylu glowicy rakietowej. Przeciez sa dostepne nagie zdjecia MM i to wyglada najwyzej na B, no optymistycznie patrzac - C. Tak sie w tym wygladalo: www.strangepersons.com/content/item/6611.html A tak "to" wygladalo: www.bulletbras.net/karen/KarenBulletBra.html Odpowiedz Link
amarandyna Re: wybieramy patronke? 18.09.05, 22:03 O matko, jakie piękne! Biustonosze znaczy. Chyba mi się to przyśni. I tylko tam zamontować jakieś małe działko strzelające i jak jakiś śliniący się gość podpadnie głupim komentarzem - to trrrrrrrrr... Jane Russel zatem? Biust miała: www.hurrellphotography.com/Hurrell/janerussell.html www.perfectpeople.net/picpage.php3/cpid=80406 www.perfectpeople.net/picpage.php3/cpid=80567 Odpowiedz Link
zettrzy Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 01:15 Jane Russel, znana jako Ladies and gentlemen, the TWO and only ... czyli DWIE i ona sama tak, Jane Russel tez sie nadaje Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 09:59 No to moze przestaniemy sie bawic w detale i od razu Chesty Morgan (uwaga podobno Polka !!!) znana z filmow Felliniego (np. Satyricon, Casanova) 111enlightened111ma.tripod.com/id5.html Odpowiedz Link
butters77 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 11:12 Haha, fajny pomysl na watek:) Ja chyba do Kasi figury sie przychylam:) Odpowiedz Link
amarandyna Popieram 19.09.05, 11:23 Oj tak, Monika się nadaje, zwłaszcza w "Malenie". Choć teraz na plakatach "Braci Grimm" też prezentuje walory w pięknej sukni :) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: Popieram 19.09.05, 11:29 To musi byc postac posagowa, wyjatkowo obdarzona przez nature jak Chesty. Ale skoro nie chcecie docenic tej, ktora za posagowa uznal sam Federico to jaka wspolczesna aktorka ma najwiekszy biust ? Bo Belluci to sredniak. Odpowiedz Link
amarandyna O rety! 19.09.05, 11:48 Obejrzałam Chesty. Imponujące! www.retrocrush.com/archive/chesty/ Odpowiedz Link
invicta1 Re: Popieram 19.09.05, 11:49 najlepsze jest to, pozwólcie, że się przyłaczę do rozważań:), że pani Chesty na wysokości biustu jest płaska:), biust zaś zyje swoim zyciem na wysokości brzucha-czyli tradycyjne "skarpety z piachem" tylko w rozmiarze XXL:) Odpowiedz Link
amarandyna Re: Popieram 19.09.05, 11:52 Ale dzięki nim stała się sławna - czyli po biuście do kariery :) Odpowiedz Link
invicta1 Re: Popieram 19.09.05, 11:56 raczej po-nie użyję tego słowa-no w każdym razie członkach producentów filmowych:))do kariery! Odpowiedz Link
kasia-78 Re: Popieram 19.09.05, 12:00 Tys chyba na glowe upadla. Fellini byl bogiem. Jacy producenci ? Phi ! Odpowiedz Link
kasia-78 Re: Popieram 19.09.05, 11:58 Skarpetki, nie skarpetki a tanczyla topless w najbardziej luksusowych lokalach przy tysiecznej publicznosci. Mezczyzni ja uwielbiali. Spotkalam gdzies zdjecie z jej wystepu. Sala restauracyjne wielkosci hali sportowej, stoliki, przy nich elegancko ubrane pary, panowie w smokingach, Chesty w zwiewnej pelerynce tanczy jak Rusalka amelka. Pisalam juz, faceci nawet lubia lekka "skarpetke" :) Odpowiedz Link
amarandyna Re: Popieram 19.09.05, 12:13 Rusałka Amelka :)))) Dobre :)) No nie mogę, mam teraz wizję rusałki Amelki z biustem XXXXL i w pelerynce. Odpowiedz Link
kasia-78 Re: Popieram 19.09.05, 12:20 No wlasnie !! Dlaczego Rusalka Amelka nie ma duzego biustu ? To lipa, Emanuel nie moze przeciez wielbic plaskiej Amelki ! To kolejny spisek po kreatorach mody, fundamentalistach i feministkach, tym razem czeskich animatorow ! Odpowiedz Link
ffretka Re: Popieram 21.09.05, 18:47 > najlepsze jest to, pozwólcie, że się przyłaczę do rozważań:), że pani Chesty na > wysokości biustu jest płaska:), biust zaś zyje swoim zyciem na wysokości > brzucha-czyli tradycyjne "skarpety z piachem" tylko w rozmiarze XXL:) To tak jak ja. Mój biust z wysokości biustu zjechł tez pietro niżej :-( :-( :-( Odpowiedz Link
karhunvatukka Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 12:49 A moze Ewa Sonnet? :P Osobiscie jestem za Polka, ktora zostala obdarzona duzym biustem, jak dla mnie moze byc K. Figura :) Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 15:38 Ale Sonnet to już jest przesada. A u Figury da się to jeszcze jakoś znieść:) Odpowiedz Link
bo.tak Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 15:47 Kasia Figura w filmie "Pierscien i Roza" jak biegnie do ukochanego Lulejki przez ogrod. Cudo :) Odpowiedz Link
butters77 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 16:06 "Pierscien i roza"!!! Alez mnie sentymenty dopadly:)) Zdecydowanie Kasia Figura:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 16:06 Bylo widac jej piersi ? Wyskoczyly z dekoltu ? :) Przeciez to bajka dla dzieci. Odpowiedz Link
bo.tak Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:15 Koniecznie ogladnij jezeli jeszcze nie widzialas :) Nie, nie wyskoczyly, ale mogly :) a tak serio to slicznie falowaly :) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 16:05 Sonnet przesada ? Z czym z prowieniencja, czy z wielkoscia biustu ? Przeciuez ona ma chyba ten sam rozmiar co ty... Odpowiedz Link
satia2004 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 16:44 kasia-78 napisała: > Sonnet przesada ? Zdecydowanie :) Poza biustem patronka musi coś mieć - na przykład talent :) Kiedyś nie lubiłam Kasi Figury, ale po roli w "Żurku" - szacuneczek :) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 16:59 "Zurek" choc film marny jak rzadko, to fakt, Figura cyckow nie pokazuje - szacunek ! Odpowiedz Link
l.ukrecja Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 17:20 Myślę, że Kasia Figura to dobry wybór, może nawet da się do niej napisać i powiadomić, że istnieje takie forum. ;) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 19.09.05, 17:24 O ! To jest dobry argument. Nie wiadomo tylko czy zgodzi sie na zmiane nazwy: DLA BIUSCIATYCH im. K. Figury :) Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 10:49 Ona TWIERDZI że ma 70 D ale niestety widać, że ma dużo więcej:)))) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:09 Bez sensu zreszta... Po co mialaby sobie ujmowac ? Pracuje w branzy i to na okreslonym odcinku (duze cycki) a tam raczej sie sobie dodaje. Gdyby faktycznie miala wieksze to by o tym trabila ! Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:19 Ale na pewno ma o wiele większe od moich...jeśli ona ma 70 D, to ja mam wklęsłą klatkę piersiową:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:21 Hihi, a ja nie wiem czemu mialam wrazenie, ze masz z nasz wszystkich forumowiczek najwiekszy biust ! :) Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:23 Bo sporo się udzielam:))) Na tym forum to ja należę do tych ubogich raczej:) Odpowiedz Link
amarandyna Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:39 Jak Figura ma 70 D, to ja w ogóle nie mam klatki piersiowej tylko czarną dziurę. A może, może to jest tak, że są biusty o różnej gęstości? I oprócz rozmiarówki powinna być dodatkowo określona gęstość właściwa biustu? Ja mam w takim razie biust duży ale rzadki, bo go aż tak nie widać, chowa mi się jakoś chłopak, no! Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:44 Skandaliczna sprawe znikania biustu amarandyny nalezy bezwzglednie wyjasnic !!! A propos, tak je nazywasz: chlopaki ? Haha, dziewczyny jak nazwywacie albo przezywacie swoje piersi ? Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:47 Moze w istocie gestosc odpowiada za efekt znikania. Bo faktycznie, "spizowe" musza sterczec jak lance bojowe do przodu a "budynie" to po malozeniu stanika budyn sie rozlewa, plaskaci i nie widac jego potegi :) Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:48 budynie lubią się też bokiem wylewać:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: wybieramy patronke? 20.09.05, 11:52 To trzeba porzadnie scisnac, a jak wystaje - na sile wepchnac pogrzebaczem ! Odpowiedz Link