shanthi 07.12.05, 22:05 Zapraszam wszystkie panie, ktorym odchudzanie przysparza bezsennych nocy. Razem bedzie nam razniej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shanthi PS. 07.12.05, 22:06 A tak juz zupelnie na marginesie to jestem posiadaczka malutkiego biustu i bardzo zaluje ze chydnac sie go prawie pozbywam a jak tyje to i tak nie jest zbyt wydatny. Troche wam zazdroszcze. Odpowiedz Link
gonia28b Re: Odchudzanie? 08.12.05, 14:42 Buuu, a co Ci to strzeliło do głowy, że jak jesteśmy biuściaste, to pewnikiem ważymy po 200 kilo każda???? Poczytaj sobie może lepiej nasze forum, a potem się zastanów czy aby na pewno warto reklamować tutaj forum dla odchudzających się. Odpowiedz Link
shanthi Re: Odchudzanie? 09.12.05, 05:21 gonia28b napisała: > Buuu, a co Ci to strzeliło do głowy, że jak jesteśmy biuściaste, to pewnikiem > ważymy po 200 kilo każda???? > Poczytaj sobie może lepiej nasze forum, a potem się zastanów czy aby na pewno > warto reklamować tutaj forum dla odchudzających się. O masz gdziekolwiek nie wejdziesz to zaraz oburzenie: Dlaczego do nas!!!! Poszlam na feminizm a tam mnie zaskoczyli stwierdzeniem, ze widocznie mysle sterotypowo: Feministki to brzydkie i grube baby, dlatego u nich sie reklamuje. A dla mnie babki to babki. Biusciate czy nie moga chciec sie odchudzic, dlatego warto je wszedzie reklamowac. Wiesz jesli akurat na waszym forum znajdzie sie choc jedna babeczka, ktora przyjdzie do mnie i na przyklad cos doradzi a dzieki niej schudne to jestem wygrana!!! Odpowiedz Link
butters77 Re: Odchudzanie? 09.12.05, 09:23 > Poszlam na feminizm a tam mnie zaskoczyli stwierdzeniem, ze widocznie mysle > sterotypowo: Feministki to brzydkie i grube baby, dlatego u nich sie reklamuje. Haha, faktycznie nieźle wyszło z tymi stereotypami:)) Goniu, myślę, że Shanthi wrzuciła ten link po prostu na wszystkie babskie fora (a nasze jest babskie zdecydowanie:), bo to jednak głównie wśród kobiet szaleje obsesja odchudzania. A ja nie kasuje, bo wiem, że parę dziewczyn u nas wspominało coś o tuszy, więc może się komuś przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Odchudzanie? 08.12.05, 16:04 A moja waga ma w nosie wszelkie starania, ostatnio np. spada, ale to wynik braku apetytu i wykonywanej aktualnie pracy, no i tesknoty:( A cycki jakie byly takie sa... moglyby zleciec tak do 75E chocby, nie obrazilabym sie;) --- Przy odrobinie staran da sie spieprzyc naprawde WSZYSTKO Klopotliwy Przedmiot Pozadania Odpowiedz Link