Dodaj do ulubionych

jestem zalamana

04.08.06, 22:44
dziewczyny, musze sobie kupic kostium kapielowy:( ostatnim razem probowalam
takowy kupic 2 lata temu i mi nic nie wyszlo. czy wiecie czy sa jakies fasony
wskazane dla biusciastych a ktorych nalezy unikac? mam 70E + i raczej waskie
biodra przez co czuje sie w moim ciele ( a zwlaszcza kostiumie) groteskowo,
nieproporcjonalnie i wulgarnie:( a wlasciwie to mam dola
Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: jestem zalamana 05.08.06, 12:54
      mam taki sam rozmiar - ostatnio udało mi się kupić w GC na wyprzedaży zółty kosium za całe 35zł;), rozmiar chyba 42Xl, ale wiązany na biodrach, więc do wyregulowania.
      Ja lubię (czy raczej muszę lubić;) fasony ze staniczkiem w kształcie trójkąta wiązanego na szyi, tylko takie (za rozsądną cenę) pasują.

Przymierzałam rewelacyjne kosiumy w Krakowie na Tomasza, niestety, cena 700 zł mnie dobiła, ale liczę na wyprzedaż na jesień.
      • lilivith Re: jestem zalamana 05.08.06, 19:50
        a dawno kupilas ten kostium w GC? ten Twoj trojkatny fason fajnie brzmi, tez mi
        sie takie podobaja. czy to jest taki fason nieusztywniany w ogole ? a trzymaja
        one biust dobrze ? a na Tomasza to w ktorym sklepie prosze zdradz?
        • kruszynka301 Re: jestem zalamana 07.08.06, 08:21
          kupiłam miesiąc temu, model zupełnie nieusztywniany, dosyć dobrze trzymają
          biust (te trójkąciki są w miarę duże, tak że obejmują miseczkę).

Ten sklep na Tomasza jest pomiędzy Floriańską a Zaułkiem Niewiernego, po prawej
          stronie idąc z Florianskiej - za 700 zł są skłonni jeszcze dopasować kostium do
          sylwetki;) - wybiera się miseczkę, a oni skracają u gorseciarki bez dopłaty.
          Kostiumy śliczne, piękne kolory, świetny materiał, ale mąż mi by nie odpuścił
          takiej ceny;).
          Kilka lat temu kupiłam tam dobrze trzymające węgierskie bikini za 200 zł, więc
          warto zaglądać.
          • ekler.ka Re: jestem zalamana 07.08.06, 09:51
            zajrzyj do calzedonii i sprobuj pomierzyc staniki dostepne osobno,a w nie w
            kompletach z majtkami.jesli jest wiazany z tylu,to 4 powinno byc dobre.
            • lilivith Re: jestem zalamana 08.08.06, 21:13
              dziwczyny dzieki serdeczne za te wskazowki, jutro, uzbrojona w nadzieję,
              ruszam na lowy, życzcie mi szcześcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka