zasi 24.08.06, 16:00 Nie znalazłam w spisie producentów. Czy macie doświadczenia z tą firmą? Podoba mi się model Liliana (można zobaczyć na ich stronie www.sklep.corin.pl ) Bardzo proszę o ewentualne opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: CORIN 24.08.06, 21:54 Małam ten: biust.pl/pasaz/foto/corin/liliana15928_450.jpg Był za mały i oddałam go koleżance. Gdyby nie był za mały nosiłabym go codziennie. Oni mają rozmiarówkę tylko do D. Tylko niektóre modele mają z większą rozmiarówką. ---------------------------------------- Odpowiedz Link
beatrycze123 Re: CORIN 24.08.06, 22:24 czasem mają i większe rozmiary... Bardzo lubię te staniki, mam 2, nie muszę kupować ciasnego obwodu żeby pasowało. W sklepie internetowym ceny są wyższe niż na Mokotowie... Odpowiedz Link
piescik Re: CORIN 07.08.07, 15:43 Mam model Peonia: www.corin.pl/index.php?kid=2&pk=95&mk=256&nm=2&Corin=f4880f2aa9a3aa6fc9ee95e769af77dd Jest naprawdę śliczny, kupiłam 75E, miseczki dość duże, wygląda bardzo fajnie tylko.... niestety koronka pod spodem wbija mi się w ciało i bardzo uwiera. A szkoda, bo staniczek jest fajny. Odpowiedz Link
mauzonka Re: CORIN 07.08.07, 23:39 Miałam stanik od Corin jakieś 4, może więcej lat temu, i nie wspominam go najlepiej - rozciągliwe ramiączka, nietrwałe hafty, mała miseczka, fiszbiny kończyły się zbyt blisko piersi... Ale może się zmienili od tego czasu, kto wie:)) A co do dużych rozmiarów - oni 70 kończą na E, a potem już tylko do F dochodzą:( Odpowiedz Link
clementine_kruczynski Re: CORIN 10.08.07, 12:26 Dawno temu kupiłam sobie Corin Perla 80D www.corin.pl/index.php?kid=1&pk=36&mk=71&nm=2 Fajnie się nosi, porządnie trzyma, jest trwały. Nosiłam go w okresie laktacji i nie powodował żadnych problemów typu zastoje. Odpowiedz Link
mundurowa Re: CORIN 12.10.07, 10:57 zakupiłam wczoraj w polecanym przez Was sklepie na Pulawskiej 24 stanik Corin liliana. narazie suuuper lezy, dosc ciasny w obwodzie (szukalam cos z 65 a wzielam 70)mam nadzieje ze bedzie z nim wszytsko dobrze bo to pierwszy moj stanik który kosztowal powyzej 100 zl:] Odpowiedz Link
ellena Re: CORIN caryca 10.03.08, 18:24 Czy ktoś może podzielić się wrażeniami z noszenia Corin Caryca? www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=catalog&cat_id=0&mid=31&id=10080&page=3&sizeslt=53&sess_id=85ab836dc39926616af67c1926145a8e Bardzo mi się podoba i zastanawiam się, czy jest warto swojej ceny. W sumie za 150 zł można kupić już na prawdę dobry stanik. Co radzicie? Odpowiedz Link
limonka_01 Re: CORIN caryca 10.03.08, 19:07 Radzimy kupić dobry stanik, który kosztuje mniej niz 150zł i jest NA PRAWDĘ dobry www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Zeta,t37.html www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Madison_Black,t22.html www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Arabella_Nutmeg,t13.html A poźniej pojśc z nim do lepiej zaopatrzonego bieliźniaka i porównac z Corin. Odpowiedz Link
ellena Re: CORIN caryca 10.03.08, 20:20 Dzięki :-) Weszłam już w posiadanie cudownej arabelki, ale nigdy nie miałam stanika corinu, stąd moje pytanie. Po Twoim poście chyba zostałam ostatecznie nawrócona na niepolskie staniki :-) Odpowiedz Link
limonka_01 Re: CORIN caryca 10.03.08, 20:40 Ależ eksperymenty zawsze są mile widziane, a jeszcze milej dzielenie sie wrażeniami ich efektów na forum: z rekomendacją lub ku przestrodze. Jednak cena 154zł to "nieco" za dużo do eksperymentowania. Corin można znaleźć w dobrze zaopatrzonych popularnych bileliźniakach i poprzymierzać. A jezli chodzi o cenę, to w większości sklepów ten model jest tańszy www.corin-shop.com/index.php?mod=typ&idTypMenu=8&listConf=ico;date&idZes=343;321;910&page_limit=10&page=0 Zdjęcie jest mocno wyfotoszopowane, ale widzę, że pod pachą zachodzi troche wysoko, może kłuć w pachę. Ponadto łaczenie poniędzy miskami nie leży na mostku, piersi stykają się ze sobą, co w upały gwarantuje otarcia. W takich staniczkach zdarza się często gryząca koronka. Warto jednak poszukać modelu w sklepach stacjonarnych i przekonać się nabiustnie, a nastepnie podzielić się z nami wrażeniami. Ja kiedyś "polowałam" na Ewę Bień. Chciałam sie przkonać, jak naprwdę leżą te przecudnej urody staniczki. Rzeczywistośc okazała się smutna. Odpowiedz Link
anhes Re: CORIN 11.03.08, 07:57 kilka lat temu dostałam bieliznę Corin ( ale wtedy nosiłam jeszcze 75B) i zapewniam- nie ma gryzącej koronki- nie ma żadnych gryzących elementów. Jest naprawdę dobrze zrobiona ( przynajmniej ten komplet który miałam taki był) elegancki dopracowany hafcik, cieniutkie podwójne ramiączka, fason też nie miał nic do zarzucenia. myślę że klasę corin'u mogłabym przyrównać do samanthy ( biorąc pod uwagę polskie marki) Odpowiedz Link
the.munsters Aniela 70G 09.06.08, 22:42 tinyurl.com/49rzyp (przemilczę wciśnięcie modelki w za mały biustonosz...) Akurat mam go na sobie. Kupiłam go w sklepie przy Mazowieckiej. Wtedy był ok, ścisły w obwodzie, fiszbiny obejmowały całą pierś. Niestety, teraz z żalem się muszę się z nim pożegnać, gdyż piersi wróciły mi dzięki niemu z emigracji, przez co i obwód zaczyna lekko podjeżdżać i miski się przy małe zrobiły. Na razie czekam na Curvy Cate 65H i zobaczymy. +miseczki dobrze unoszą biust do góry +piersi zebrane z boków -jak dla mnie za szerokie ramiączka, niezbyt ładnie wyglądają przy bluzkach na ramiączkach Odpowiedz Link
lawendowata Model nienazwany? :P 09.06.08, 22:58 Miałam taki przed nawróceniem, wtedy 70C, kupiony w BOŚ w Krakowie przy Karmelickiej ;) obwód się rozciągnął, poza tym stanik całkiem dobrze się trzymał mimo intensywnego noszenia. Mają bardzo ładne wzory... tiny.pl/kr8q Odpowiedz Link
lawendowata Re: Model nienazwany? :P 09.06.08, 23:00 dobrze trzymał w sensie jakości, nie zapięcia na plecach ;-) Odpowiedz Link
ebony80 Delfina 10.09.08, 22:07 Sliczny staniczek - ta firma ma wyjatkowo ladne wzory jak na polskiego producenta, niestety tylko z tego co widze do miseczki F, na szczescie jeszcze sie zalapalam choc o niebo lepiej czula bym sie w wiekszej miseczce, Material mojej Delfiny jest delikatny a calosc bardzo subtelna, mimo ramiaczek o szerokosci powyzej centymetra, jedyne co mogli sobie darowac to szlifowane szkielka a'la diamenciki na laczeniu ramiaczek z miseczkami i na mostku - choc komus innemu moga sie podobac, miseczki jak wspominalam mam na styk wiec gumki ktore sa na szczycie miseczek to w moim przypadku nienajlepszy pomysl bo za chwile moze mi przez nei biust wyplywac gora ale sa dosc luzne wiec moze nie ebdzie katastrofy :-) aa i jeszcze jeden minusik - cena :-( to dosc droga bielizna www.corin.pl/index.php?kid=1&pk=98&mk=265&nm=1 Odpowiedz Link
charm Re: CORIN 11.09.15, 13:16 po wieloletniej przerwie weszłam na stronę corina, i zobaczyłam 60-ki do I, 65 do I, i ogólnie całkiem ciekawie wyglądające biustonosze - kojarzy ktoś, jak obecnie z rozciągliwością i rozmiarówką? Odpowiedz Link