Gość: Myszka IP: 81.15.146.* 02.02.11, 16:16 Hej, był ktoś w tym sklepie Corin w wisle ? Maja tam coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onka Re: bielizna IP: *.plock.mm.pl 14.02.11, 02:08 wiesz, to rzecz gustu :) zależy co lubisz i jaki masz rozmiar. Dziwne pytanie, dla jednej mają coś ciekawego, dla innej nie. Ja się kieruję wyłącznie swoim gustem i sama sprawdzam co oferują sklepy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: bielizna IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 20:30 może rzeczywiście za ogólnie zapytałam, chodzi mi o duże miseczki biustonoszy porządnych firm, i dobrą obsługę, nie jestem z Płocka i nie wiem czy opłaca mi się przyjeżdżać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: bielizna IP: *.plock.mm.pl 15.02.11, 01:02 jeśli potrzebujesz duże miseczki, to polecam poszukać w Gorseterii w Wiśle i na dole w TSS, od razu naprzeciw wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: bielizna IP: *.c152.petrotel.pl 02.03.11, 07:50 najlepszy henderson Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-123 Re: bielizna 09.03.11, 16:58 duże miseczki mają w takim sklepie w centrum katowic ale nie wiem jaka to ulica bo sama nie jestem z katowic i kupuje na ich stronie glg bielizna, ale jesli masz możliwość podjechania , to polecam bo jest duży wybór i bardzo sympatyczne panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: bielizna IP: *.plock.mm.pl 09.03.11, 23:35 a co nas obchodza sklepy na jakims śląsku? Odpowiedz Link Zgłoś
fajna-ania Re: bielizna 13.10.14, 22:32 O i trzeci wątek, w którym na forum regionalnym wciskasz się w tym szitowym sklepem. Cóż mało wiarygodna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś