Dodaj do ulubionych

Muszę się wyżyć!!! potem mnie skasujecie

28.03.07, 16:24
Cholerny, parszywy, po stokroć przeklęty badziew!!! Oficjalna nazwa - rossi nova, a nieoficjalna Bubel Do Kwadratu!(dużo brzydkich słów, ale nie napiszę ze zrozumiałych względów) Oby cię szmato myszy zjadły!!! A tak mi się coś wydawało, że cholernika będę musiała zwęzić! Nie trzyma, jakby wisi, miski jakieś za duże się zrobiły i podjeżdża z tyłu. No i przefastrygowałam na próbę. I co się okazało? (dużo brzydkich słów) Miski magicznie się zmniejszyły, wręcz za małe w dolnej części. Ścisnęło, przestało podjeżdżać. Fajnie, jednocześnie spadło i wzrosło mi ciśnienie, spadło, bo to jednak nie biust mi się dziwnie zmniejszył, a wzrosło, bo póki co rozprułam tę fastrygę, żeby nie zniszczyć tkaniny. I się okazało, ile też ubyło, żeby stanik wrócił do normy.
Z rzekomych 70 musiałam odjąć 8 cm!
(dużo brzydkich słów)
Muszę jeszcze wymyślić sposób na przyzwoite zwężenie tej parszywej ściery.
Serdecznie życzę wynalazcy, żeby musiał w tym chodzić! (dużo brzydkich słów) Projektant jak z koziej rzyci waltornia.

P.S. Wyżyłam się częściowo, wątek producenta wydał mi się nie dość satysfakcjonujący. Możecie spokojnie to skasować.
Obserwuj wątek
    • masaiimara Re: Muszę się wyżyć!!! potem mnie skasujecie 28.03.07, 16:37
      Oddychaj Ananke, calą piersią!!;)
      A do Adminek Drogich- może zostawcie ten wątek jako zaczyn "wyżywalni" ogólnoproducenckiej;), bo w wątku producentów nie ma takiego efektu terapeutycznego. A każda z nas kiedys trafiła na stanik, który... (tu dużo brzydkich słów)!!
      • kasica_k Wyżywalnia 28.03.07, 17:03
        Jestem za. U S.Lema to się nazywało "Wyszalnia".

Ananke, ja bym na Twoim miejscu cisnęła szmatę w kosz i zamówiła
        sobie... kurcze, nie mogę się zdecydować co :)

A do mnie gupi Brastop idzie i dojść nie może. I kolejny poranek bez
        stanika na biurku, szlag by to jasny trafił!
        • ananke666 szmaty nie cisnę... 28.03.07, 17:08
          ...bo mam za mało szmat. I forsy dalej też. Przeszyję gnoja, co mam zrobić. Jeszcze tylko nie wiem jak, czy wyciąć go z tyłu i wstawić szersze zapięcie, ale ramiączka będą się ustawiać w V, czy zrobić zakładki po te 4 cm po bokach, ale te z kolei mogą pić i odznaczać się pod ubraniem... Już czuję, jak mi się znowu ciśnienie podnosi... To, że będą mi się odciskać na skórze to chromolę w sumie, na mnie i tak się wszystko odciska, skóra taka.
          • limonka_01 Re: szmaty nie cisnę... 28.03.07, 18:57
            Nie pierwsza się na niego nacięłaś
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=33484765&a=39614526
            Współczuję Ci.
    • ananke666 Grrrrrrrrrrr!!!!!!! 19.04.07, 10:53
      Po kolejnym praniu zgadnijcie, gdzie sobie zapięłam cholerny staniczek?
      ...
      Tak, dobrze kombinujecie...
      ...
      NA TYŁKU!!!! 70 zapinam na dupie!!!! Brawo Gaia!!! Wiwat Rossi Nova!!! :p
      • molowiak ha ha ha 19.04.07, 14:28
        może okręcaj się dookoła i zapinaj z przodu :D
        • ananke666 Re: ha ha ha 19.04.07, 14:35

AŻ TAK jeszcze się nie rozciągnął :p
          • besame.mucho Re: ha ha ha 19.04.07, 14:40
            To nie zapinaj z tyłu, ale wiąż na węzeł gordyjski czy inną gustowną kokadrkę, tworząc sobie tym samym
            na plecach COŚ dziwnego, odznaczającego się pod ubraniem jak jakiś garb, który wyrósł w dziwnym
            miejscu ;).
            • veev Re: ha ha ha 19.04.07, 14:44
              > To nie zapinaj z tyłu, ale wiąż na węzeł gordyjski czy inną gustowną kokadrkę,
              > tworząc sobie tym samym
              > na plecach COŚ dziwnego, odznaczającego się pod ubraniem jak jakiś garb, który
              > wyrósł w dziwnym
              > miejscu ;).

tak, to rozwiaze poniekad problem namiotu powstajacego na plecach w wiekszosci
              bluzek o standardowej rozmiarowce ;)

v.
              • ananke666 Re: ha ha ha 19.04.07, 14:50
                I jak nic sprawdzi się gadanie Strasznej Baby o piersiach na plecach. Wyhoduję sobie po prostu trzecią na kręgosłupie.
                A tak bardziej serio, to na tyłku go zapięłam tylko dla jaj, oczywiście mocno go rozciągając. Stanik znaczy, nie tyłek :p Muszę poszukać jakichś sensownych mocnych nici, szerszego zapięcia i oskalpować go (stanik, nie tyłek... grrr) mocno z tyłu, ujmę gdzieś z 8-10 cm i będzie git. Wolę ramiączka w V niż zaszewki po bokach.
                • butters77 Re: ha ha ha 19.04.07, 19:54
                  ananke666 napisała:

> oczywiście mocno go rozciągając.
                  > Stanik znaczy, nie tyłek :p

:)))
            • maheda Re: ha ha ha 19.04.07, 14:52
              besame.mucho napisała:

> To nie zapinaj z tyłu, ale wiąż na węzeł gordyjski czy inną gustowną kokadrkę,

Nie chcę nic mówić, ale to MÓJ patent, który stosowałam (!), jak zapięcie w
              rozciągającym się 95(!) Triumpha zaczynało mnie wkurzać.
      • metalowiec77 Re: Grrrrrrrrrrr!!!!!!! 19.04.07, 16:01
        ananke666 napisała:

> Po kolejnym praniu zgadnijcie, gdzie sobie zapięłam cholerny staniczek?
        > ...
        > Tak, dobrze kombinujecie...
        > ...
        > NA TYŁKU!!!! 70 zapinam na dupie!!!! Brawo Gaia!!! Wiwat Rossi Nova!!! :p
        >

Ananke, dokoptuj sobie szczupłą biuściastą i chodźcie jak syjamskie siostry w
        jednym obwodzie! to będzie chodząca antyreklama "typowego rozmiaru dla Polek"
        bo obie razem pewnie wmieściłybyście się w 75 B no i jakości polskich firm,
        niech się wstydzą
        • ananke666 Re: Grrrrrrrrrrr!!!!!!! 19.04.07, 16:53
          Błehehehe. Gaia wont, chyba że znajdę czarną Antalię i albo będzie czarne E większe niż moje brzoskwiniowe, albo F będzie dobre. Jeśli nie, to na drzewo z tym, spróbuję Melissy, skuszona fotkami Zazulli i Origami w nowych nabytkach :) Ale to za czas jakiś, na razie czaję się na coś innego.
      • turzyca Re: Grrrrrrrrrrr!!!!!!! 20.04.07, 01:23
        A moze dluga przedluzke i dookola?
    • besame.mucho Re: Muszę się wyżyć!!! potem mnie skasujecie 24.04.07, 10:36
      To i ja się powyżywam. Znów walczyłam z Bravissimo, bo jestem uparta i doszłam do wniosku, że jak
      napisali, że można u nich płacić Maestro, to ja właśnie Maestro chcę zapłacić. Ale ni cholery. Nie wiem czy
      Maestro Maestro nierówne, czy co, ale karty Maestro mam dwie i z żadną mi się nie udało. Walczyłam z
      tym długo i chyba jednak będę zmuszona się poddać.
      • kasica_k Maestro 24.04.07, 12:40
        A napisalas im, ze masz problemy? Bo oni to chyba od niedawna umozliwiaja, wiec
        moze cos im jeszcze nie dziala?
        • besame.mucho Re: Maestro 25.04.07, 00:09
          Teraz jeszcze nie pisałam, bo w końcu stwierdziłam, że przed majówką i tak nie zdążą mi przysłać, a ja
          wyjeżdżam, więc będę z nimi walczyć i zamawiać jak wrócę :). Wtedy pewnie napiszę, może mi powiedzą
          co i jak.
    • mahla Re: Muszę się wyżyć!!! potem mnie skasujecie 25.04.07, 20:31
      Ja też nie cierpię Gai. odkad pamietam obwody sie parszywie rozciagaly, a ze
      jestem z malej miesciny, to były jedyne staniki w które upychałam moj biust,
      dodatkowo ze złym rozmiarem, bo 'kompetentne' sprzedawczynie wciskały mi byle co.
    • madzior84 Re: Muszę się wyżyć!!! potem mnie skasujecie 26.04.07, 11:45
      Dobra, przyszła kolej i na mnie. Właśnie dostałam mejla od Bellissimy, że
      producent pomylił zamówienia i zamiast Tango Pure w kolorze białym przysłał
      stanik w kolorze czarnym. I że jeżeli chcę, to złożą ponownie zamówienie (czyli
      miałabym swoje Tango Pure White jakoś w połowie maja...). A ja potrzebuję
      białego stanika na niedzielę 6 maja... Jestem ugotowana, na komunię własnej
      chrześnicy pójdę w staniku z Triumpha, z zapięciem na karku, z którego biust
      wyłazi mi jednocześnie dołem i górą. Mam nieziemskiego pecha...:(
      • maheda Allegro Cię nie ratuje? n/t 26.04.07, 11:58

• limonka_01 Może Bravissimo... 26.04.07, 12:07
        Może Bravissimo Cię uratuje. Co prawda tam 1 i 3 maja to dni robocze, ale część
        rozmiarów Tango Pure ma status "Awaiting stock".
        • madzior84 Re: Może Bravissimo... 26.04.07, 16:53
          Chyba nie ma już szans, żeby cokolwiek zamówione teraz dotarło mi przed
          następnym piątkiem... Na allegro nic białego w rozmiarze 70H nie ma. Złożyłam w
          poniedziałek zamówienie w Melissie, od razu dostałam telefon i podobno paczka
          priorytetowa ze stanikiem została wysłana tego samego dnia. Na razie czekam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka