alexah 09.04.07, 10:50 Dziewczyny, pomóżcie. Może wiecie gdzie kupie w Wawie lub jej okolicach sportowy buistonosz w rozmierze 80G? Chce zacząć biegać, a z tym co mam jest to mało przyjemne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limonka_01 Re: gdzie kupie w wawie biustonosz sportowy ? 10.04.07, 17:06 Anita ma modele sportowe - linia Active Wear. www.anita.com/de/en/0,1,104,1504__products-main.htm A Anitę widziałam w sklepie Victoria w Arkadii. Nie wiem czy sprowadzają sportowe modele, moją uwagę zwróciła tylko linia staników do karmienia. Anita jest też w sklepiku przy al.Jerozolimskich pomiędzy British Council a hotelem Polonia. Rozmiarówka niestety tylko do G (europejska), większe miseczki tylko z innych firm i tylko przez interent. Odpowiedz Link
limonka_01 Anita - sklepy 10.04.07, 17:24 Sklepy z Anitą www.anita.com/pl/pl/2,22__info-events.htm oraz kontakt do polskiej centrali firmy, aby zapytać czy w ogóle sprowadzją sportowe biustonosze do Polski www.anita.com/pl/pl/112,147__info-contact.htm Odpowiedz Link