Dodaj do ulubionych

Avocado zaczyna wprowadzać obwody 65!

31.05.07, 14:43
Dziewczyny właśnie odkryłam w skrzynce pocztowej nowy katalog Avocado, jak zawsze pełen kusidełek:) I zaraz we wstępie czytam, że firma wychodzi na wprost oczekiwaniom klientek i wprowadza mniejsze obwody. Na razie 65, nie we wszystkich, ale we wielu napradę przecudnych modelach i do tego- niektóre do H a niektóre aż do miseczki J. Mówię aż, bo to postęp znaczny, choć wiem, że dla niektórych z nas to nadal "zaledwie":( Ale najważniejsze, że stajemy się partnerkami w dyskusji z rodzimymi producentami bielizny i to nie oni dyktują nam, co mamy nosić, ale my im proponujemy, co powinni szyć, żebyśmy nie odłożyły ich do lamusa! Jupiii jeeeeeee:))))
Obserwuj wątek
    • masaiimara Aha! Mehedo:) 31.05.07, 14:45
      Wprowadzili też Glamour w cutyję: "jasnej i stonowanej, niemal białej wersji kolorystycznej(biały tiul haftowany opalizującą nicią w odcienaich bieli, kości słoniowej i bladego różu)" :)
      • maheda Mesaiimara :P ;-) 31.05.07, 17:25
        DZIĘKI! :-))))))
        Prawdę mówiąc, Silver Lilly, im dłużej mam, tym mniej mi się podoba, za miesiąc
        napiszę do wątku stanikowego, co na jej temat myślę, niech ma czas się wykazać·
        To jest FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!
        • masaiimara Re: Mesaiimara :P ;-) 31.05.07, 17:32
          Ostrzę sobie żeby na nowego Galmoura, jeszcze nie wiem, która wersja kolorystyczna, chyba obie;) I tym razem kupię wreszcie 65-tkę, bo mój Glamourek 70G po niieuniknionym już w penym momencie zwężeniu stracił na urodzie i na funkcjonalności niestety (bułkuje na większej piersi), a bardzo go lubiłam takim jaki był wcześniej.
      • maheda Swoją drogą, nie ma tego stanika na stronie :( 31.05.07, 21:04
        Czy on się nazywa dalej Glamour?
        • maith Re: Swoją drogą, nie ma tego stanika na stronie : 31.05.07, 22:13
          No właśnie, też szukałam i nic...
        • masaiimara Re: Swoją drogą, nie ma tego stanika na stronie : 31.05.07, 23:12
          Bo katalog na stronie jeszcze nie uaktualniony. Jeśli nie zrobią tego do jutra to Wam zeskanuję do galerii albo co??:)
    • masaiimara Zdjęcie nowego Glamoura 01.06.07, 07:17
      voila.pl/wdovu/?1
      • maheda :-) Śliczny :) n/t 01.06.07, 08:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka