Dodaj do ulubionych

fajny tekst z serialu Coupling

02.09.07, 17:44
Oglądacie Coupling? Bosko glupi serial ze stajni BBC, w którym urzekł mnie jeden dialog:
Ona: Stop staring at my bosom!
On: I can't!
Ona: Why are men so obsessed about women's bosom?
On: Cos it's the only part of woman body that can stare back!

Głupie, głupie, ale strasznie mi się spodobało:) W kontekscie tego, że któraś się w wątku rozmiarowym skarżyła na zezowaty biust:))
Obserwuj wątek
    • zzagi Re: fajny tekst z serialu Coupling 02.09.07, 21:19
      Pamietam ten tekst hiihihih Świetny ten serial jest naprawde odmuzdzajaco
      smieszny, jak to jest ze polacy nie potrafia zrobic naprawde smiesznej komedii...
    • kasica_k Re: fajny tekst z serialu Coupling 02.09.07, 22:04
      mauzonka napisała:

> Oglądacie Coupling? Bosko glupi serial ze stajni BBC

Nie mów tak brzydko o moim ulubionym serialu! ;)
      No, może z wyjątkiem ostatniego sezonu... reszta wymiata.
      • joannea Re: fajny tekst z serialu Coupling 02.09.07, 23:03
        ostatni sezon to faktycznie porażka, ale reszta - wyłam ze śmiechu :) Jest
        jeszcze jeden biuściasty motyw, kiedy pojawia się dziewczyna, a przy okazji
        przełożona Jeff'a (tego stukniętego z akcentem - moja ulubiona postać), i
        opowiada, jak to jej biust wyskakuje do przodu (a po naszemu: ściąga łopatki),
        kiedy widzi przystojnego faceta.
        • mauzonka Re: fajny tekst z serialu Coupling 02.09.07, 23:15
          Tak, tak! Pamiętam to:)
          Swoją drogą Jeffa potwornie mi brakowało IV serii. Chociaż ta babeczka ze snu Steve'a, w ostatnim odcinku, która niby udaje Jeffa po operacji zmiany płci - jest genialna:)

A w ogóle, to bardzo mi się w Coupling podoba to brytyjskie, bezpretensjonalne podejście do seksu i cielesności. Nie to, co w tradycyjnie niby-wyzwolonym Sex and the City, w którym IMHO biust jest okropnie fetyszyzowany. Nie mówiąc juz o polskich serialach :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka