ewosko arabella black i sorbet i zeta 10.10.07, 09:08 Zetę widziałam tylko na zdjęciach, ale cudna jest :DD Odpowiedz Link
kasica_k GŁOSUJEMY! 11.10.07, 03:37 Na Stanikomanii, of course. Z bólem serca wycięłam kilka kandydatur, bo były do F (Zakładam, że zgłaszając np. Iris Empreinte miałyście na myśli ten śliczny balkonik z Avocado, a nie tę stożkującą full-cupiastą wersję, której na stronie nie ma?), dorzuciłam też kilka swojaków. Zapraszam do klikania :) Jedna osoba - jeden głos. Zakończenie za tydzień. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: GŁOSUJEMY! 11.10.07, 07:53 Chyba link do Freyi Mitzy jest niewłaściwy. Mnie się wyświetliła Fantasia Lily. Odpowiedz Link
kumakk meldunek ze zlych linkow 11.10.07, 09:49 Satin Chic sie nie wyswietla, Miss Mandalay - Little Miss Paris, czerwony jest podlinkowany do niebieskiego i odwrotnie. Odpowiedz Link
kasica_k Re: meldunek ze zlych linkow 11.10.07, 14:19 Satin Chic przestał działać, bo właśnie wykupili ostatniego :( Kto jeszcze gdzieś znajdzie, niech zgłosi :) Reszta poprawiona :) Dzięki za czujne oko. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: meldunek ze zlych linkow 11.10.07, 14:35 Kasico, wrzuciłam linka do Satin Chic w komentarzach na Stanikomanii. Odpowiedz Link
limonka_01 Wyniki ogłoszone! 19.10.07, 00:19 Wybory zakończone. Gdyby ktos jeszcze nie wiedział, na stronie Stanikomanii ogłoszone sa wyniki plebiscytu na Kusidełko. Można cieszyć oczy obrazkami przedstawiającymi laureatów. stanikomania.blox.pl/2007/10/Kusidelko-Wszech-Czasow-wyniki-wyborow.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link