magdalena.be 17.10.07, 10:57 Witam, czy któraś z grupowiczek ma doświadczenia z bielizną tej firmy. Widziałam że mają rozmiarówkę do G. I trochę mnie korci by coś zamówić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.be Re: MILENA 17.10.07, 20:59 Tu link www.milena-bielizna.pl/shop/ do chyba największego wyboru modeli, niestety nie mają zbyt wiele tych do G. Udało mi się znaleźć jeszcze inne pojedyncze modele 75G w różnych innych miejscach w necie (m. in. allegro). Odpowiedz Link
magdalena.be Re: MILENA 17.10.07, 21:02 Małe sprostowanie: okazuje się że jednak jest więcej modeli do G na tej stronie tylko wyszukiwarka nie działa tak jak powinna. Odpowiedz Link
magdalena.be Re: MILENA 17.10.07, 21:05 Konkretnie mam oko na ten model: www.milena-bielizna.pl/shop/?pro=view&item=202 Odpowiedz Link
angoul Re: MILENA 18.10.07, 08:29 Rozmiarówka kiepska jednak... W 70-kach tylko do "D" niższych obwodów nie ma w ogóle. To raczej chyba mało kto na tym forum w ogóle może mieć jakiegokolwiek doświadczenia z tą firmą ... Niemniej, jeśli zakupisz cokolwiek to koniecznie podziel się wrażeniami. I zdjęciami :) Odpowiedz Link
magdalena.be Re: MILENA 18.10.07, 09:59 Ja mam o tyle dobrze że w tej chwili noszę 75G więc udało mi się coś u nich znaleźć... Odpowiedz Link
mauzonka ichni przelicznik rozmiarów 20.10.07, 01:31 Bardzo mi się podoba ich szczery przelicznik rozmiarów. Jak wpisałam swoje centymetry, to wyskoczyło "nie posiadamy takiego rozmiaru". A nie jakies idiotyczne 85F:) Odpowiedz Link
aadrianka Re: ichni przelicznik rozmiarów 21.10.07, 11:56 Eeee.... Mnie na przykład zaproponowali 80C:)przy obwodzie pod biustem 78. A ja głupia uganiam się za sześdziesiątkami piątkami, bo 70 przeważnie za luźne:) Odpowiedz Link