wredna.suka 06.08.07, 05:03 Chcę! Nie chcę już żyć! Nie dam już rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elphina Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 06:47 Ja to mam takie popieprzo*e życie, że też powinnam chcieć.. A nie chcę :) Uśmiechnij się-piękne słońce świeci :) Buziaka ślę :* Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 07:35 dokładnie!! Ja sama nie mam i nigdy w życiu nie miałam lekko ale niewarto odbierać sobie zycia. Zastanów się, czy Twoje problemy sa aż tak cholernie ciężkie i trudne i nie dorozwiązania?? nie sądzę. Pomyśł, że inni mają naprawdę gorzej. Mam nadzieje tylko, ze powodem nnie jst żaden facet bo jeśli tak.. to szkoda słów... poza tym nie ma problemów nie do rozwiązania poza zdrowiem (tak mi tu kiedyś napisała pewna panna I. ;) I to jest prawda:))) będzie dobrze, trzymaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 08:06 "W każdej sekundzie życia masz do wyboru dwie możliwości: albo być szczęśliwym, albo nieszczęśliwym. Każdy krok, który robisz, każda decyzja, jaką podejmujesz, określa, jakie jest Twoje życie. Jaka Ty w nim jesteś. Tylko od Ciebie zależy, czy będziesz cieszyć się życiem, czy będziesz po prostu, z własnej woli nieszczęśliwa." Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 08:09 suko... a co tobie się w ogole stało...? ostatnio masz same posty w takim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
polityk71 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 08:37 najwyraźniej brak seksu ;) z medycznego punktu widzenia określany jako syndrom niedopchania ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin ja też 06.08.07, 08:51 Ja od wczoraj również.Po 5 latach mój związek się skończył. Dziewczyna wróciła z wakacji i zrobiła mi "niespodziankę". I jeszcze ten poniedziałek... WYĆ MI SIE CHCE Odpowiedz Link Zgłoś
inzest Re: ja też 06.08.07, 08:57 ja też chcę się zabić! słyszałam,że mozna paść po wypiciu płynu do mycia naczyń... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ja też 06.08.07, 09:01 mar-tsin napisał: > Ja od wczoraj również.Po 5 latach mój związek się skończył. Dziewczyna wróciła > z > wakacji i zrobiła mi "niespodziankę". I jeszcze ten poniedziałek... WYĆ MI SIE > CHCE Nie ta to inna. Mało fajnych kobiet po ziemi chodzi? Klin klinem! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 09:02 wredna.suka napisała: > Chcę! > Nie chcę już żyć! > Nie dam już rady! Dasz dasz! Z takim nickiem nie możesz nie dać!;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 10:25 poczekamy do wieczora jak uzbiera się nas większa grupa i popełnimy zbiorowe samobójstwo co Ty na to :)) zawsze to raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 11:59 Chętnie dołączę do tej grupy, osobnik którego kocham mnie nie chciał, więc co mi po takim życiu...więc do wieczora:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 13:33 to ekipa się zbiera, mozę się jeszcze policytujemy która z nasj jest najnieszczęśliwsza, wygrana wybierza rodzaj smierci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 14:13 lacido napisała: wygrana wybierza rodzaj smierci ;))) Ja chcę ze starości.... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 18:01 jesli zamierzasz startować w konkursie na "najbardziej nieszczęśliwą kobietę forum" to będziesz musiał poddać się decyzji tej co wygra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:12 Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Nawet sie nie waż. Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:16 Ty chyba żartujesz?!! I tak umrzesz kiedyś, a jeśli i tak Ci juz nie zalezy to sie baw i korzystaj jak możesz:) Co sie bedziesz zabijac, nie szkoda Ci czasu na takie bzdury :) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:14 Nie mozesz!:)Bo Cię zabraknie na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:19 Ale opamiętaj się Dziewczyno ;) musisz znaleźć jakiś sposób na poprawe samopoczucia. Ja np wmawiam sobie w myślach na siłe ze jest ok, że mam dobrą karmę itp :D wiem że to chore, ale pomaga mi :D naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:20 nie żartuj! nie wiesz co mówisz!! ja jestem po próbie samobójczej w wieku 19 lat i od kiedy zobaczyłam smutek moich rodziców pochylających się nad ledwo przytomną mną w szpitalu, stwierdziłam,że nigdy już nie narażę bliskich na takie cierpienie tylko dlatego,że coś mi w życiu nie wychodzi i przez chwilę nie daję rady... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:24 a jak chciałas sie zabic i dlaczego? to odważne ale z drugiej strony nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:50 mój ojciec gdy mialam 16 lat kazał mi się wyprowadzić i stwierdził że mam się już utrzymywać sama bo on w tym wieku juz pracował, dał mi na poczatek niewielka sumę pieniedzy i wynajął dla mnie pokój, nie moglam dlugo znalezc pracy, jednoczesnie uczylam sie w jednym z najlepszych liceów w Polsce, nie dawalam rady połączyć tego wszystkiego, byłam tez w toksycznym zwiążku z facetem, który był starszy i ciągle mnie zdradzal bo ja nie chcialam wtedy jeszcze uprawiac seksu, nie dawalam rady, ciagle pozyczalam od znajomych pieniadze, w koncu wiekszosc z nich się ode mnie odwróciła, wzielam naraz kilka tabletek na nadciśnienie, nawet juz nie pamietam ile, w ogole po tym wielu rzeczy nie pamietalam, teraz studiuje i pracuje we wroclawiu, mam super faceta, ktory przedwczoraj mi się oświadczyl i wiem,że to co chcialam zrobic bylo glupie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:50 Mnie powstrzymała policja, wtargnęli do domu, bo mój ówczesny przyjaciel, z którym się pożegnałam zawiadomił policję. Rodzice natychmiast przyjechali i dostałam ochrzan, że wstyd im przynoszę. Poza tym dostali by za mnie 10 tyś. Dla nich warto. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 17:02 Wiesz.....ja gdy tylko wróciłam ze szpitala to też dostałam ochrzan, i od tej pory praktycznie nie mam ze starymi kontaktu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 12:38 wredna.suka napisała: > Chcę! > Nie chcę już żyć! > Nie dam już rady! > > Musisz żyć! Choćby z racji nicka... > > Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:00 Ale gdzie jest wredna.suka?!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:16 to i ja się przyłączę. Wczoraj pocięłam sobie tylko rękę maszynką do golenia. Fatalny sprzęt. Dzisiaj kupiłam żyletki. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:48 Bez sensu, jak coś robić to do końca, tylko ślady mi zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:53 To jaki sposób wybieramy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:55 Łapiemy się wirtualnie za rękę i na trzy cztery wieszamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 15:55 A, i podajmy powody. Ja z miłości :)nieodwzajemnionej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 16:03 Ja... z nieradzenia sobie. Kocham i jestem kochana... ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 17:18 wredna.suka napisała: > Kocham i jestem kochana... ale ... Nie ma żadnego ale!;P Do pionu proszę się postawić i marsz przed siebie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 08:32 izabellaz1 napisała: > > > Nie ma żadnego ale!;P > Do pionu proszę się postawić i marsz przed siebie! :D A jak nie, to my postawimy piona! I jeszcze heyah zrobimy! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 08:38 Wredna ,nie możesz tak po prostu zejść z forum. Kto ma cięte komentarze rzucać na debilne posty ??? Kto będzie miał lepszy nick ??? Zostań tutaj i się melduj co najmniej raz na dzień. Teraz pewnie w pracy tyrasz ale jak wrócisz to daj znaka ,czy jak kto woli, stygmata,że je git ! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 08:46 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > > Nie ma żadnego ale!;P > > Do pionu proszę się postawić i marsz przed siebie! :D > > A jak nie, to my postawimy piona! I jeszcze heyah zrobimy! Ha! I to takiego heyah zrobimy, że będzie czerwona łapa miesiąc z tyłka schodziła! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 11:19 izabellaz1 napisała: > Ha! I to takiego heyah zrobimy, że będzie czerwona łapa miesiąc z tyłka > schodziła! ;P > > Czy Heyah nie oferuje przez przypadek jakiejś usługi 5 ziomów. Albo pakiet stereo? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 08:50 wredna.suka napisała: > Ja... z nieradzenia sobie. > Kocham i jestem kochana... ale ... > no jak to tak????.... ja gdy kocham i jestem kochany to mam wszystko inne w dooopie... właśnie wtedy ze wszystkim sobie radzę bo wiem po co żyję... może warto zmienić nastawienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Popełnić samobójstwo... 06.08.07, 17:55 Nic nie jest warte tego, zeby zakonczyc swoje zycie... Samobojstwo to tchorzostwo - najlatwiejsze wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 09:17 Dzisiaj to i ja bym chętnie umieściła taki post... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 09:52 wcvale sie nie dziwie ze ty takie watki zakładasz jestes jakas agresywna czytaj głupawa to i nie potrafisz cieszyc sie zyciem i stad takie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 12:46 minasz napisał: > wcvale sie nie dziwie ze ty takie watki zakładasz > jestes jakas agresywna czytaj głupawa to i nie potrafisz cieszyc sie zyciem i > stad takie mysli Może złamię regulamin i mnie wytną, ale trudno. Powiem tylko do minasz za ten tekst powyżej: Jesteś idiotką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 11:12 Żyjesz? A jeśli tak to w jakim dziś nastroju? Ja nadal w samobójczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
1984anna1 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 13:41 dlaczego wy sie chcecie zbijac?moze powinnyscie skorzystac z porady psychologa.jeszcze 2 tygodnie temu sama to przechodzilam,chodzilam do psychologa ktory wyslal mnie do psychiatry i dostalam tabletki,ale terpie u psychologa nadal kontunuuje,bo pozwala mi on zrozumiec co jest nie tak i co tzreba zmienic!same tabletki nie wystarcza.po tych dwoch tygodniach jestem kompletnie inna osoba i naprawde doceniam zycie!wiec bierzcie sie w garsc i do dziela,zacznijcie sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 12:43 Ha,ha,ha!!! Ale się pośmiałam :) Niezłe rady :D Typu "WEź SIę W GARść!!!" Idź Ty kobieto jak najszybciej do psychiatry. Przepisze Ci jakiegoś trójniaką bądź SSRI i Ci przejdzie. Ja się z Ciebie teraz nie śmieję. Ja Ci każę iść do lekarza, bo jak sama widzisz depresja jest jedną z najśmiertelniejszych chorób w obecnym społeczeństwie. 85% samobójców ma depresję.. Może to być inna choroba ale na pewno o podłożu depresyjny, jednak potrzeba oceny dobrego specjalisty. Tylko nie idź broń Boże do psychologa!!! Bo powie Ci, że jak się nie zmienisz to zmarnujesz sobie życie i wtedy to już na pewno się zabijesz.. Jakby co to możesz liczyć na moją pomoc.. Pozdrówki :* Odpowiedz Link Zgłoś
mala224 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 13:59 Dziewczyno tysiące dzieci umiera z głodu lub z choroby i to nie jest ich wybór. Bóg dał ci życie, a to że sobie z nim nie radzisz nie znaczy że trzeba popełniać samobójstwo. Idz do psychiatry, a to dziwne, ze twoja rodzina o tym nie pomyślała. Nie można tak sobie z dnia na dzień odbierać życia, to jest egoistyczne. Tysiące ludzi ginie dziennie. ostatnio nawet mój kolega jechał rano do pracy i wjechał w drzewo. A był taki szczęśliwy i zakochany. Bóg nie trzyma cię przy życiu bez potrzeby. Idz do psychiatry nim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 15:39 Choruje już 3 lata prawie, miewam napady smutku. Dziś jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 15:58 Dziś jest lepiej niż wczoraj, gdy pisałaś ten post? Powiedz lekarzowi, żeby zmienił lek. Na początku zmiany będzie kiepsko, potem wszystko będzie OK.. Mówiłaś lekarzowi o stanach ostateczności? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 16:07 Lekarzowi? Ja nie byłam u lekarza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 22:01 I co zamierzasz z tym zrobić? Zabić się wśród tylu zaj.bistych lekarzy? Dziewczyno, jak sama nie pójdziesz do lekarza, to ja Cię znajdę i sama tam zaprowadzę!!! No ale bez żartów - jestem gotowa Ci pomóc. Domyślam się, że myślisz "nie potrzebuję pomocy" lub "takie sranie w banie" bądź nawet "nie mam siły by brać od kogoś pomoc".. Najgorszy jest fakt, że przy tej chorobie nikt nie wierzy że może być lepiej. A najlepszy jest fakt, że jest to normalne.. Takie myślenie to tak jak gorączka przy grypie. Bierzesz leki, gorączka znika.. mój mailik: elwirka.b@op.pl Czekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 14:22 No a ja pomimo wydatku 3,45 na całe opakowanie żyletek jednak wczoraj nie dałam rady. Cały czas myślę o rodzicach. Wredna.suka, dlaczego piszesz, że żyletki są beznadziejne? Ja to sobie obmyśliłam tak: wchodzę do wanny z ciepłą wodą (na wszelki wypadek, żeby krew nie zakrzepła) i przecinam co się da. Najlepiej tętnice, wtedy nawet ciepła woda niepotrzebna. Ale wczoraj wieczorem wymyśliłam jeszcze zatrucie spalinami. I nawet mi się to bardziej podoba. Pojadę sobie w jakieś miejsce, gdzie nikt mnie do rana nie znajdzie, jeden koniec węża do rury wydechowej, drugi przez okno do samochodu. Coś wybiorę. Tylko rodziców mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 15:41 Ja się męczyć już nie chcę, jak umierać to szybko i młodo. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 15:41 A tak swoją drogą , jak się tutaj wszystkie pozabijacie to kto bedzie pisal na tym forum...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala224 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 16:15 Ku..a ale wy jesteście poje...e!!!!!!!! Nic życia nie szanujecie. Szkoda słów i porad dla kogoś takiego ja wy. Piszecie i myślicie że ktoś was będzie podziwiał za takie rzeczy. Dla mnie to nawet możecie się pod samochód rzucić. Straciłam do was resztki szacunku. Wy macie co jeść, dach nad głową, ciepłą wodę, mydło, rodzinę, czyste ubrania mogę tak wymieniać w nieskończoność i wy chcecie umierać, a co mają powiedzieć dzieci, które po za kartonowym pudełkiem, które nazywają domem nie mają nic. A po mimo to te dzieci potrafią się uśmiechać i chcą żyć. I co dalej chce wam się umierać? Bo jak tak to nie jesteście nic warte Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 16:17 Oddam chętnie to wszystko co mam, za ten uśmiech co oni mają. A jak zaczną zdawać sobie sprawę z życia, to znow się zamienimy. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 22:12 Droga mala224, tu nie chodzi o dach nad głową, ani o ciepłą wodę. Tu chodzi o złe funkcjonowanie przekaźników neuronowych.. A takie wywody, że ona ma lepiej niż dzieci z kartonów i tego nie docenia, doprowadzi ją do rzeczywistego samobójstwa, bo będzie miała jeszcze większy dół, że ona tego nie docenia i jest taka przez to beznadziejna. A najbardziej ją boli to, że ona NIE JEST W STANIE tego docenić. Zdaj sobie sprawę, że przez Ciebie ona może się zabić.. Chcesz mieć na sumieniu człowieka??? Na pewno nie. Więc zanim się wypowiesz na ten temat, poczytaj o tej chorobie, proszę. Ludziom trzeba pomagać w chorobie, a nie wprowadzać ich nieświadomie do grobu.. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Popełnić samobójstwo... 08.08.07, 19:25 estra23- świetnie to powiedziałaś! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 18:56 Puk , puk...Czy jest tutaj ktoś normalny ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 19:04 Wiedziałam że dobrze trafiłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
she_0 O, tak i to jak najszybciej! 07.08.07, 20:19 I Wy, głupi, odpisujecie na jej debilne posty? Idźże kobito do psychiatry, bo już mi mdło czytając twoje wypociny! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Popełnić samobójstwo... 07.08.07, 21:58 "Gdyby nie myśl o samobójstwie dawno bym się zabił" E Cioran prawidłowe zrozumienie tej myśli zajmie ci tyle czasu i wysiłku intelektualnego ze odejdą ci gupoty z głowy :) ładne imie, Maja Odpowiedz Link Zgłoś