anias0401 TERMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 25.10.07, 10:52 dziewczyny, czas ustalić jakis konkretny termin -tak z datą i godziną- Może gospodyni poda nam propozycję? Odpowiedz Link
zazulla lista obecnosci 25.10.07, 12:27 Dziewczyny, wpisujcie sie, te ktore na pewno beda na imprezie. Wystarczy pusty post z nickiem w temacie albo z haslem "bede". Bedzie to ulatwienie dla boochmenki, bo ona musi sie przygotowac na nasz szturm. Odpowiedz Link
veev planuje byc :) 25.10.07, 22:15 nie moge zagwarantowac na 100%, bo wiadomo - praca, dziecko, budowa - ale juz zaplanowalismy z TZ weekend w Krakowie wtedy :) v. Odpowiedz Link
sq9oj chciałam bym być 26.10.07, 10:17 Bardzo mnie zainteresowało to party, jestem z Krakowa i bym się jakoś doturlała pozdrawiam forumowiczki nieostanikowana Ola Odpowiedz Link
gama2003 Będę na 100% 27.10.07, 16:21 Już się nie moge doczekac- jesli mozna to przyjdę z kolezanka- 1 sztuka;-)- baardzo zainteresowana porządnym ostanikowniem. Odpowiedz Link
zazulla mnie raczej nie bedzie 30.10.07, 13:24 W tym czasie szykuje mi sie przeprowadzka. Zobaczymy. Odpowiedz Link
kasiamat00 Nie wiem, czy będę :( 08.11.07, 21:51 Jeden powód potencjalnej nieobecności właśnie mi się zdematerializował, albo raczej - zamienił na gorszy :( Do wtorku nie uda mi się doleczyć opryszczki, więc nici z planowanego zabiegu u dentysty, a to oznacza, że będę musiała go przenieść na jak najwcześniejszy pasujący termin. I może się to niestety okazać piątek, przez co w sobotę zupełnie nie będę się nadawała do pokazywania publicznie, a już tym bardziej - do spędzenia iluś godzin w pociągu. Buuuu, znowu :( Odpowiedz Link
loheng Re: Biusten-party w Krakowie? 25.10.07, 12:41 Dziewczyny, jak długo by to potrwało? Pytam, bo chętnie, BARDZO chętnie bym się pojawiła, ale muszę do tego jakoś sobie przeorganizować ten weekend 17/18. I może wpadłabym niekoniecznie na rozpoczęcie. Dwie godziny czy cztery godziny? Czy impreza do północka? :) Odpowiedz Link
zazulla ----- PRZYPOMINAM O IDENTYFIKATORACH ----- 26.10.07, 22:53 Jesli planujecie byc na imprezie - przyslijcie mi mailowo swoje imie, bo inaczej nie zrobie plakietki. Jesli ktoras do konca nie wie czy bedzie, to tez zrobie plakietke - lepiej zrobic za duzo niz za malo :) Beda do odebrania na miejscu w sklepie. Za plakietki nie placicie nic, bo dostalam je od Lubego, ktory ma ich nadmiar. Odpowiedz Link
kasica_k Jeśli ktoś nie widział identyfikatorów na żywo 30.10.07, 03:09 - a ma dostęp do Galerii, to aktualny projekt Zazu jest do obejrzenia (kategoria "rozmowy"). Odpowiedz Link
annnullla czy mogę przyjść w 'pięciu osobach'?? 28.10.07, 15:48 znaczy się ja i 4 nieostanikowane krakowianki?? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Biusten-party w Krakowie? 30.10.07, 20:50 Jeśli nic sie nie zmieni to przyjdę. Tak na 99% :-) Odpowiedz Link
mloda_sorka To kiedy w końcu to spotkanie? 17 czy 4 listopada? 31.10.07, 19:42 Bardzo chętnie bym przyjechała, mimo, że do Krakowa mam ponad 300 km. Ale kocham Kraków, no i wizja imprezy z możliwością nabycia właściwie dobranego stanika i to pod okiem tylu wspaniałych doradczyń! :D No po prostu mam dreszcze jak o tym pomyślę.. ;) Oczywiście, będę się czuła niezręcznie, bo jeśli przyjadę, to w jakimś koszmarnym staniku, a w takim towarzystwie, mój koszmarnie ostanikowany biust zapewne będzie budził zgorszenie :P Ale cóż, jeśli ten wyjazd uczynię właśnie okazją do prawidłowego ostanikowania, poza tym, z tego co przeczytałam w tym wątku, wiele osób, których nie znam z forum, też nie ostanikowanych jeszcze, się wybiera, więc może nie będzie tak źle. Troszkę mam tremę, nie jestem aktywną uczestniczką forum i nikogo tu nie znam, a nie jestem osobą łatwo nawiązującą kontakty.. Poza tym wyobrażam sobie to spotkanie jako spotkanie starych znajomych z forum, aktywnie udzielających się uczestniczek, mających bogate doświadczenia stanikowe itd. W każdym razie bardzo chciałabym przyjechać, zostawiłabym sobie całą pensję na ten wyjazd :P Przy okazji odwiedziłabym znajomych, których trochę mam w Krakowie, może kogoś z sobą zabiorę, np. siostrę.. jeszcze nie wiem. Z decyzją co do przyjazdu, czekam do pojawienia się info o dokładnej dacie. Odpowiedz Link
anias0401 Re: To kiedy w końcu to spotkanie? 17 czy 4 listo 31.10.07, 19:52 Data jest podana kilka postów wyżej- 18.11.2007, godz12.00. > Oczywiście, będę się czuła niezręcznie, bo jeśli przyjadę, to w > jakimś koszmarnym staniku, a w takim towarzystwie, mój koszmarnie > ostanikowany biust zapewne będzie budził zgorszenie Biusty nieostanikowane są bardziej wyzwaniem niz budzą zgorszenie.:). Poza tym, wydaje mi się, ze wiekszość z nas zna sie tylko z nicków. Miło bedzie poznac w realu :) Odpowiedz Link
maheda 18 LISTOPADA, w samo POŁUDNIE :-) 31.10.07, 22:11 Co Wy takie zakręcone jesteście? :) Boochmenka przecież pisała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=70672795&a=71048279 Odpowiedz Link
maheda Re: To kiedy w końcu to spotkanie? 17 czy 4 listo 31.10.07, 22:12 Przyjeżdżaj :-) Już ja się Tobą zajmę ;) Odpowiedz Link
mloda_sorka Re: Biusten-party w Krakowie? 02.11.07, 19:37 A jest jakiś termin, do którego trzeba się zdeklarować czy się przyjedzie? Ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy akurat wtedy nie wypadnie mi coś innego, bardzo ważnego, w połowie tygodnia będę wiedziała już na 100% czy przyjadę, ale raczej tak. Odpowiedz Link
la_parisiene Jak dotrzeć do Intimo4you? jakieś wskazówki dla... 03.11.07, 15:39 j.w. - prośba o krótkie i zwięzłe wskazówki, dla tych co z poza Grodu Kraka :) Najchętniej dojazd od Katowic, ale każda sugestia mile widziana. Zerknę na mapkę jeszcze ale mapka mapką a wskazówki miejscowych - nieocenione ;) Jazda samochodem po Krakowie mnie przeraża. Zawsze błądzę :( Tadam! to już za dwa tygodnie :) Odpowiedz Link
lali81 też chciałabym się pojawić 03.11.07, 21:06 Cudownym zbiegiem okoliczności trafiłam na to forum. Jestem z Krakowa i co najwazniejsze czekają mnie poważne zakupy stanikowe. Byłoby cudownie móc skorzystać z Waszych rad. Czy można się pojawić na tym spotkaniu nie uczestnicząc w tym forum do tej pory? Bardzo proszę:)) Odpowiedz Link
zazulla lista osob, ktore beda mialy identyfikator 03.11.07, 23:39 Ponizej nicki osob, ktorym juz zrobilam plakietki z nickiem i imieniem [kasica i butters - zalozylam, ze jesli przyjedziecie to bedziecie miec z poprzedniej imprezy]: boochmenka scarlet_agta tosia_4 origami_21 maheda loheng anias0401 kasiamat00 annnullla gocha783 yaga7kumakk veev sq9oj magda-fl gama2003 xseniaw gonia28b aganovak chaje_shukarije W poniedzialek wysylam plakietki do Krakowa, we wtorek wyjezdzam do Radomia i nie bede miala mozliwosci dorobienia kolejnych. Jesli, ktos jeszcze chce to czekam na maila. Odpowiedz Link
ekler.ka Re: lista osob, ktore beda mialy identyfikator 04.11.07, 15:37 ja bym jeszcze prosila, zazu.wyslalam ci maila. Odpowiedz Link
la_parisiene Re: lista osob, ktore beda mialy identyfikator 05.11.07, 12:28 Też bym prosiła, o ile nie jest za późno, wysyłam maila :) Odpowiedz Link
zazulla ktos jeszcze? czekam do jutra i wysylam do Krakowa 05.11.07, 13:18 Dorobilam dla: hke ekler.ka mloda_sorka blueann la_parisiene Odpowiedz Link
martvica Re: ktos jeszcze? czekam do jutra i wysylam do Kr 08.11.07, 10:57 Przegapiłam plakietki, ale takie oprawki na identyfikator mam, to sobie dorobię Szata graficzna jakaś obowiazuje? :) I w ogóle z tego co widzę traszne tłumy będą, pomieścimy się? Odpowiedz Link
chaje_shukarije Re: Biusten-party w Krakowie? 06.11.07, 22:53 dziewczyny, jest już ustalony jakiś "program" spotkania? tzn. będziemy się mierzyć i rozstrzygać dylematy rozmiarowe? czy będzie możliwość zmierzenia jakichś nowości (i starości)? i w ogóle "organizujemy się" jakoś przed spotkaniem (tzn. czy przynosimy coś tam itp.)? Odpowiedz Link
anias0401 Re: Biusten-party w Krakowie? 07.11.07, 09:43 Myślę, że mierzyć będziemy się na pewno. Tak, jak proponowała kumakk we wstępie- było by dobrze gdybyśmy przyniosły zawartość naszych szaf. Zawsze to więcej do mierzenia, a i obejrzenia staników w rzeczywistości a nie tylko na zdjęciach. Co do kulinariów- to może w porze obiadowej zamówimy po prostu pizzę w Banolli- które jest na przeciwko sklepu lub po prostu sie tam przniesiemy- bo żarcie w sklepie może skończyć się nie ciekawie dla towaru boochmenki :). Co wy na to ? Odpowiedz Link
boochmenka SPOTKANIE 07.11.07, 12:07 Fajnie by było gdybyście przywiozły jakieś staniczki do pooglądania i ew. za zgodą właścicielki - do mierzenia. Oczywiście będą do dyspozycji staniczki ze sklepu. Powinny dotrzeć do mnie również wzory na przyszły rok, ale tu niestety nie pomierzymy, gdyż są w rozmiarze 75D chyba... Adres sklepu: ul. Wysłouchów 3 lokal 1, telefon: (12) 353 44 59 Jeżeli będziemy miały ochotę to na obiad przeniesiemy się do pizzerii lub zamówiomy do sklepu - zależy ile nas będzie, żebyśmy zjadły w przyzwoitych warunkach :) Oczywiście kawa, ciacha, napoje mniej i bardziej procentowe :) będą. Jeżeli macie jakieś propozycje to piszcie. Oczywiście miło mi będzie gościć zarówno Foremki jak i Wasze koleżanki. Jest to świetna okazja na dobranie właściwego rozmiaru. Pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje. Odpowiedz Link
martvica Re: SPOTKANIE 08.11.07, 11:06 Dziewczęta kochane, a jak, to znaczy czym sie tam można dostać z centrum? Ulicę znalazłam na mapie i są to okolice totalnie mi obce ;) Co tam jeździ? Odpowiedz Link
maheda Re: SPOTKANIE 08.11.07, 11:38 Spod dworca jeździ 179 :) Spod samiutkiej Galerii Krakowskiej, od ul. Pawiej. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: SPOTKANIE 08.11.07, 21:58 Jeśli chodzi o MPK to można dojechać autobusami 104, 133, 135, 155, 174, 179, 184 i należy wysiąść na przystanku Bujaka. Można też dojechać tramwajami do pętli Kurdwanów (6, 24, 34) i zrobić sobie krótki spacer. Odpowiedz Link
yaga7 Re: SPOTKANIE 09.11.07, 07:44 o, to ważne info dla mnie, bo ja na Kurdwanowie bywam raz na parę lat i to zupełnie nie moje rejony. A ile przystanków autobusowych to jest od pętli tramwajowej? Bo rejon pętli kojarzę, więc jak zobaczę, będę wiedzieć, ile mam jeszcze jechać ;))) Odpowiedz Link
anias0401 Re: SPOTKANIE 09.11.07, 08:34 > A ile przystanków autobusowych to jest od pętli tramwajowej? Wydaje mi się, że jeden- w każdym razie spacerek jest krótki- drogą idącą dość ostro w dół, a potem niestety pod górkę ;) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: SPOTKANIE 09.11.07, 08:43 Jeden przystanek autobusowy za pętlą Kurdwanów. Oczywiście dotyczy to autobusów: 104 - w kierunku Borku Fałęckiego 133 - w kierunku Bieżanowa Potrzask 155 - w kierunku Swoszowic 174, 179, 184 - w kierunku Os. Kurdwanów w przeciwnym kierunku jest to wtedy przystanek przed. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam, bo ja na Kurdwanowie bywam kilka razy w roku. Trochę częściej przejeżdżam przez Kurdwanów. Odpowiedz Link
yaga7 Re: SPOTKANIE 09.11.07, 09:07 co za dokładny opis :) dzięki :) Nie wiem jeszcze czym będę jechać, więc wszelkie info są mile widziane. Odpowiedz Link
trolka4 UWAGI dotyczące dojazdu na WYSŁOUCHÓW!!WAŻNE!! 16.11.07, 15:20 Nie wiem czy czytacie informacje na przystankach autobusowych - dlatego ważne INFO - 17 i 18 listopada czyli wtedy kiedy jest Biusten Party przeprowadzony będzie remont torowiska i wszystkie tramwaje (czyli 6,24 i 34) normalnie kursujące z centrum do pętli KURDWANÓW jeździć będą po zmienionej trasie - do pętli PROKOCIM!!!Zamknięte będzie torowisko od Bieżanowskiej do Kurdwanowa!!Kurować będzie natomiast autobus linii 724 na trasie Dworzec Płaszów - Dworcowa - Wielicka - Nowosądecka - Witosa - Halszki - Kurdwanów (pętla autobusowa). Jak wybieracie się więc tramwajem (6,24 lub 34) to nie jedźcie nim do końca - bo będzie to nie ta pętla co trzeba :) Wysiadamy na przystankach Dworcowa, Kabel lub Bieżanowska i przesiadamy się w autobus 724 (i jedziemy na przystanek Bujaka)!!Dla osób zza Krakowa polecam mimo wszystko wspomniane przez innych "normalne" autobusy - np. 179 :) Mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałam :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: UWAGI dotyczące dojazdu na WYSŁOUCHÓW!!WA 16.11.07, 22:43 A 184 będzie jechać normalnie? bo ja będę od tej strony jechać, a kurdwanowa nie znam. Wiem że mam wysiąść na pętli i iść :) Odpowiedz Link
magda-fl Re: UWAGI dotyczące dojazdu na WYSŁOUCHÓW!!WA 17.11.07, 02:44 yaga7 napisała: > A 184 będzie jechać normalnie? bo ja będę od tej strony jechać, a kurdwanowa ni > e > znam. > Wiem że mam wysiąść na pętli i iść :) Normalnie, a przynajmniej powinien normalnie. Tylko nie wysiadaj na pętli, a przystanek dalej na Bujaka. Potem przejdziesz na drugą stronę ulicy i mniej więcej za blokiem, w którym jest jakiś całodobowy alkoholowy i chyba solarium, a przed blokiem z Awiteksem, jest chodnik prowadzący prosto do Intimo. Odpowiedz Link
la_parisiene Dojazd od Katowic :) 08.11.07, 20:11 Dziewczyny, ponieważ nie doczekałam się odpowiedzi na temat j.w., napisałam do Pani z Intimo i wklejam opis dojazdu - może się komuś przydać :) Dojazd od strony Katowic jest bardzo prosty - należy zjechać z obwodnicy Krakowa na Łagiewniki, na pierwszych światłach skręcić w prawo, a nastepnie w pierwszą w lewo (ul. Halszki), następnie w drugą w prawo (ul. Wysłouchów) i zaraz za skrzyżowaniem szukamy miejsca do parkowania. Sklep widać za skrzyżowaniem, po lewej stronie. Do zobaczenia w niedzielę :) Odpowiedz Link
boochmenka Nie, martwię się... 13.11.07, 15:58 Nie doszły... i zaczynam się martwić... Dam znać oczywiście jak tylko dotrą... Odpowiedz Link
zazulla Re: Nie, martwię się... 13.11.07, 16:15 Prosilam mame o wysylke i chyba wyslala dopiero w czwartek, zwyklym poleconym. Wiec moze dojdzie akurat jutro. Jesli nie, to ja mam tu dostep jednie to plikow corelowskich, moge poszczegolnym dziewczynom wyslac jpg do samodzielnego wydruku. Odpowiedz Link
boochmenka Nie doszły.... 16.11.07, 15:22 Kurcze, cały czas miałam nadzieję, że dotrą... Ale nie ma :( Odpowiedz Link
zazulla cholera 16.11.07, 20:40 Poszly 8.11, tyle ze zwyklym poleconym a nie priorytetem. A masz mozliwosc jutro zadzwonic na poczte, pod ktora podlega adres sklepu? Moze bedzie do odbioru na rozdzielni? Kurde, cholerna PP. Odpowiedz Link
boochmenka Re: cholera 17.11.07, 08:18 Na swojej poczcie byłam wczoraj... Spróbuję zadzwonić na rozdzielnię, może akurat... Odpowiedz Link
boochmenka Zazullko 17.11.07, 16:26 Wyślesz projekt identyfikatowrów, imiona i nicki... Nie zdobyłam paczki, nikt nic nie wie....cholerna poczta Odpowiedz Link
kasica_k Nie będzie mnie :( 17.11.07, 12:08 Wedle wszelkiego prawdopodobieństwa nie będę mogła przyjechać. Ciężko chory zwierzak, chore pół rodziny, a ja za pielęgniarkę... więc bawcie się dobrze. Specjalne pozdrowienia dla organizatorki! Odpowiedz Link
butters77 Re: Mnie również:( 17.11.07, 19:14 Zgłaszam się z podobną informacją, co Kasica - również nie dam rady dojechać:( Bardzo żałuję - do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda mi się wszystko zorganizować... Niestety. Chyba będę musiała pomyśleć o prywatnym samolocie, który dowiezie mnie z Torunia do Krakowa i z powrotem;) Pozdrawiam więc wszystkie dziewczyny i życzę Wam miłej zabawy. Po akcji koniecznie podzielcie się wrażeniami!:) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Mnie również:( 17.11.07, 21:41 Hej :) Tak chciałam jechać i... nie pojadę. Rozłożyło mnie zapalenie zatok tak wściekłe jakiego w życiu nie miałam, a dzisiaj dołączyło do tego gardło. Więc jeśli nie nastąpi poprawa, to nie ma sensu jechać. Miejmy nadzieję, że spotkanie będzie tak sympatyczne i owocne, iż boochmenka ponowi zaproszenie na wiosnę :) Odpowiedz Link
gocha783 Re: Mnie również:( 18.11.07, 00:29 Ja też nie dam rady przyjechać z powodu choroby.Bardzo żałuję, bo miałam ogromną ochotę na wymianę doświadczeń:) Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Nie będzie mnie :( 18.11.07, 00:28 Mnie też nie będzie. Choroby szaleją, ja już co prawda po, ale nie na tle, żeby tłuc się pociągiem do Krakowa. Znowu :( Odpowiedz Link
ekler.ka mnie tez nie bedzie ;/ 18.11.07, 11:19 ech,dziewczyny...ja naprawde mialam przybyc.a obudzilam sie dzis rano w takim stanie,ze niestety nie dam rady.nie chce was wszystkich pozarazac poza tym...bawcie sie dobrze. Odpowiedz Link
gonia28b Re: mnie tez nie bedzie ;/ 19.11.07, 18:50 a ja widzę, że spotkanie już się odbyło echhhh... nie załapałam się - sierota ze mnie taka ;P Odpowiedz Link