07.12.07, 16:37
witam Was serdecznie - czy znacie jakies adresy sklepów internetowych gdzie
mogłabym kupić produkty marki milaVista???(oczywiscie oprócz allegro czy ebay
- tam nie ma interesujących mnie modeli) Trafiłam na nia przez przypadek w
sklepie - ale niestety w tej chwili jest nieosiągalna.
Dzieki serdeczne
Obserwuj wątek
    • agastrusia Re: milaVista 07.12.07, 17:35
      www.duzabielizna.pl/shop/index.php?p308,10232-biustonosz
      • michalinna Re: milaVista 07.12.07, 17:47
        znam ten adres,tam jest tylko jeden model - nie ten którego szukam niestety.. :(
        dzieki
        • mary_lu MILAVITSA 07.12.07, 17:51
          Pewnie będzie łatwiej, jak w wyszukiwarkę będziesz wpisywać
          prawidłową nazwę ;)
    • maith Re: milaVista 07.12.07, 17:53
      Są też w stacjonarnych.
      • restless Re: milaVista 07.12.07, 19:02
        miałam jedną milavitsę,są porządnie uszyte,ładniejsze niz na zdjęciach,tylko
        rozmiarówka zawyżona,miałam ich 70E(noszę 65F,70DD) i było bardzo ścisłe a miski
        mniejsze o literkę,warto zamówic,miskę większą
        • michalinna Re: milaVista 07.12.07, 19:10
          tyle ze nie ma ich w sklepach,hurtowniach w mojej okolicy :(((
          • mauzonka google wyrzuca 07.12.07, 22:53
            tę stronę między innymi:
            www.milavitsalingerie.com/bras.php
            Czy ja dobrze rozumiem, to jest jakiś białoruski potentat stanikowy??? Pierwszy raz słyszę o tej firmie, ale w sumie i tak za dużo biuściastych rozmiarów tam nie mają...
            • agastrusia Re: google wyrzuca 08.12.07, 10:27
              Czy ja dobrze widze, że obwody w tych stanikach zaczynają sie od 34/36?
          • mauzonka Swoją drogą 07.12.07, 22:55
            jak na ten region Europy, mają całkiem naturalne stylizacje w katalogu i całkiem ladne niektóre modele:
            en.milavitsa.by/catalogue/
            I nawet mają 65-tki w miseczkach A i B:)
          • maith Re: milaVista 08.12.07, 03:07
            Rozumiem, że nie dodasz, co to jest za okolica, ani w jakich innych miastach
            czasem bywasz.
            W tej sytuacji nie będziemy Ci przecież podrzucać adresów w całej Polsce...
            • michalinna Re: milaVista 09.12.07, 23:30
              dobrywieczór - na tej stronie wyżej jest ten model którego szukam - niestety nie
              można tam zamówić... jestem z bytomia - bywam w chorzowie,katowicach,sosnowcu.
              :)
              • michalinna Re: milaVista 13.12.07, 07:27
                witam,
                model którego tak szukam to Model 11075 (w rozmiarze 90F. Jeśli traficie na
                niego bardzo chetnie kupię go - np przez allegro.
                dziekuje i pozdrawiam świątecznie :)
                • maith Re: milaVista 13.12.07, 08:10
                  Michalinno, a zdradzisz nam, ile masz w obwodzie, jeśli zmierzysz się bardzo
                  ciasno, na wydechu?

Po prostu prawdziwe 90-tki pojawiają się u nas bardzo rzadko, ale jak już się
                  pojawiają, to mamy dla nich pozbierane dodatkowe przydatne informacje. Natomiast
                  większości osób proszących o namiary na 90F możemy podpowiedzieć inne rozwiązanie.
                  To jak? Podasz nam, co Ci wyszło z pomiaru?
                  • michalinna Re: milaVista 14.12.07, 14:00
                    na wydechu ;-))) -> 93. a do tego niestety :( dość dużą asymetrię. model o
                    którym pisałam jest dla mnie idealny. pozdrawiam :)
    • turzyca Re: milaVitsa 11.07.13, 16:25
      W ramach aktualizacji, bo trafilam wczoraj na sklep ze sporym wyborem:
      - rozmiarowka europejska,
      - fiszbiny szersze niz w deco,
      - wszystkie staniki, ktore dostalam, mialy wg mnie kroj arabelki, czyli zamknietej od gory balkonetki, z ktora ja nie jestem kompatybilna, podobno bywaja inne kroje, ale beda w sierpniu, a wtedy nie planuje wyjazdu do sasiedniego miasta, gdzie miesci sie sklep,
      - obwody w standardzie sprzed 8 lat, do tego bardzo nierowne, byly takie, w ktorych wystarczylo mi 70, byly i takie w ktorych pewnie musialabym siegac po 60. Przy czym to po prostu niestabilne materialy, bo w stanie spoczynku krotsze niz moje znoszone deco pod koniec goracego dnia. Ale nie mialam wrazenia, ze konstrukcja trzyma sie na dwoch gumkach,
      - porzadnie odszyte, specjalnie ogladalam, czy im cos gdzies nie odstaje, ale robocizna rzetelna,
      - zachwycajace detale, zalowalam, ze nie jestem Kasica, dobor kolorow i wzorow bardzo fajny, a do tego fantastyczne drobiazgi typu ozdobki na mostkach czy szelki majace wrobiony w material wzor, tak ze nawet szeroka szelka byla ozdobna,
      - duzy wybor kolorow, weszlam, bo szukam niebieskiego stanika i troche ich bylo.

W komplecie mialam niekumata sprzedawczynie, ktora na prosbe o niebieski wciskala mi stanik opisany na metce jako "winograd", a przeslicznego blekitu zlamanego turkusem nie chciala dac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka