scarlet_agta Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 18.01.08, 08:14 :-) Niech stanikomania w górę się pnie! Odpowiedz Link
anulla1974 Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 19.01.08, 20:37 Dorwałam się do telefonu męża i wysłałam jeszcze jeden :) Odpowiedz Link
akli-mak Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 24.01.08, 17:01 Wysłałam kolejnego SMSa :) Odpowiedz Link
magda-fl Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 25.01.08, 01:17 Właśnie zagłosowałam :) Odpowiedz Link
kasica_k Uwaga jutro koniec drugiego etapu :) 28.01.08, 16:37 Żeby przejść do następnego (III) etapu konkursu, Stanikomania do jutra (29.01) do godz. 12:00 musi utrzymać się w pierwszej 25-tce. Potem kolejny etap i kolejne głosowanie :) Odpowiedz Link
stasiowamama Re: Uwaga jutro koniec drugiego etapu :) 28.01.08, 16:54 Nie zaglądam tu ostatnio często, ale na szczęście zdążyłam i zagłosowałam! Z telefonu męża też ;) jeszcze Mamę namówię!! Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Uwaga jutro koniec drugiego etapu :) 28.01.08, 16:54 > Żeby przejść do następnego (III) etapu konkursu, Stanikomania do > jutra (29.01) do godz. 12:00 musi utrzymać się w pierwszej 25-tce. W swojej kategorii czy w ogóle wśród wszystkich blogów? Odpowiedz Link
maith Żeby miała szansę na tytuł blog roku - do 10 miejs 28.01.08, 17:49 Żeby miała szansę na tytuł Blog roku, przydzielany przez jurorów, musi być w pierwszej 10-tce w swojej kategorii. Żeby mogła startować do nagrody internautów, wystarczy utrzymać się w pierwszej 25-tce. Odpowiedz Link
akli-mak O godzinie 15tej rozpoczyna się III etap 29.01.08, 13:34 Gratuluję zajęcia 5 miejsca :) Odpowiedz Link
akli-mak Re: O godzinie 15tej rozpoczyna się III etap 29.01.08, 14:36 ilość głosów jest taka sama, więc piątego :) Odpowiedz Link
bathilda III etap 29.01.08, 16:06 A czy głosy z II etapu liczą się w III? I czemu teraz blogi są ułożone w jakiejś dziwacznej kolejności? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: III etap 29.01.08, 16:08 Ustawione są według liczby głosów z III etapu. Odpowiedz Link
marisella Re: III etap 29.01.08, 16:17 Kolejny głos oddany, ale przy okazji widzę, że strona nie zlicza ich od razu :-/ Ciekawe kiedy pojawi się na liczniku. Będę jeszcze całą rodzinę namawiać :-) Buziaki mari. Odpowiedz Link
kasica_k TRZECI etap GŁOSOWANIA rozpoczęty! 29.01.08, 16:19 Jak już przede mną dziewczyny wspomniały, rusza trzeci etap konkursu na Blog Roku. Po pierwsze dziękuję za wszystkie głosy, które w II etapie wywindowały Stanikomanię na okrągłe miejsce piąte :) W trzecim etapie głosuje się identycznie, jak w drugim. Żeby mieć szansę na ocenę przez jurora i tytuł, Stanikomania musi utrzymać się w pierwszej dziesiątce w swojej kategorii. Ponadto blog, który zdobędzie najwięcej głosów w tym etapie, zdobywa Nagrodę Internautów. Więc kto ma tam jeszcze jakąś złotówkę plus VAT na koncie, ma kolejną (i ostatnią) szansę na jej roztrwonienie na propagandę stanikomaniactwa :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: TRZECI etap GŁOSOWANIA rozpoczęty! 30.01.08, 10:48 Zagłosowałam ponownie. Odpowiedz Link
agastrusia Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 29.01.08, 20:18 III etap zaliczony ;-) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: III etap, znowu można głosować! n/t 30.01.08, 14:47 Zadanie wykonane! Dlaczego by nie przyszpilić ten wątek? Odpowiedz Link
bathilda III Etap 30.01.08, 14:58 U nas też dwa głosy poszły. Ale się mąż zdziwi kto mu rachunek nabija :) Odpowiedz Link
sq9oj Re: III Etap 31.01.08, 09:47 No niestety komunikat, że już głosowała i nie mogę, a podobno można niezależnie w każdym etapie buuu... Odpowiedz Link
aquira Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 30.01.08, 17:00 III etap! Kochane głosujemy jeszcze raz! Nie zapomnijcie! Stanikomania musi się zmieścić w pierwszej 10-tce, żeby przejść do kapituły Konkursu!!! Piersi w górę, telefony w dłoń i wysyłamy smsy! :):):) Odpowiedz Link
martulka_s Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 30.01.08, 22:41 Głosy oddane. 2 telefony i 5 adresów mailowych. Odpowiedz Link
braenn Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 31.01.08, 08:35 zaglosowalam i w pierwszym i w drugim etapie, stanikomanii sukcesow zycze Odpowiedz Link
lunyxa Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 02.02.08, 18:50 I ja też zagłosowałam, spróbuję zwerbować jeszcze parę osób z telefonami:) Z tego co widzę to Stanikomania jest na 4 miejscu w swojej kategorii, super:) "Top10" ma jak w banku:) Kibicuję dalej! Odpowiedz Link
kasica_k Tendencja spadkowa ! 06.02.08, 00:09 A cały czas można głosować :) Do 19 lutego! Przypominam, że mamy drugi etap - głosy z poprzedniego nie przechodzą do obecnego i nie mają już wpływu na wynik, więc kto już głosował, może zrobić to raz jeszcze :) Odpowiedz Link
ganbaja Re: Tendencja spadkowa ! 06.02.08, 09:40 A może wykorzystać wątek rozmiarowy? Wstawiać tam prośbę do nowo przybyłych o zagłosowanie? Odpowiedz Link
joanna.sokolinska Re: Tendencja spadkowa ! 07.02.08, 12:42 Pani Kasico, jestem reporterka Wysokich Obcasow, bardzo Pania prosze o kontakt. Tak szybko jak sie da! Pozdrawiam joanna.sokolinska@agora.pl Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: :O 07.02.08, 12:56 Popieram, popieram :D. będę trzymała kciuki za artykuł. Oby coś z tego wyszło. A czy pani reporterka była już w wątku rozmiarowym? Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Tendencja spadkowa ! 07.02.08, 15:24 Ja bym proponowała napisać do Kasicy maila. Na adres gmailowy, ten, który jest na Stanikomanii. Będzie szybciej i profesjonalniej niż przy dopisywaniu się w losowym miejscu w wątku na forum. Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 07.02.08, 12:33 Rozumiem informatyczne fiubździu, fotografia nawet miła jest, nawet sekty jestem w stanie zrozumieć. Ale AERO DANCE ŻARY?? Wytłumaczcie mi, co takiego jest w tym blogu, bo dla mnie to jest, bez urazy, p*nie o Szopenie. Odpowiedz Link
rynka_k Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 07.02.08, 17:09 2 smsy wysłane. I dzięki, że jesteście! Odpowiedz Link
kasica_k Dzięki! Głosowanie trwa 07.02.08, 18:38 Na wszelki wypadek - Blogera 2007 Roku od Wiadomości24 już mamy za sobą, ale konkurs Onetu trwa nadal :) Odpowiedz Link
aquira Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 12.02.08, 13:46 :) Zauważyłyście może jakąś zmianę na tej stronie? www.blogroku.pl/1,3,kategoria_glosuj.html?catId=26 Stanikomania została nominowana przez jury! xD Gratuluję Kasico! :) Odpowiedz Link
ganbaja Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 12.02.08, 13:58 CO to oznacza? Ze przechodzi do dalszego etapu? Odpowiedz Link
besame.mucho info ze strony 12.02.08, 14:11 Głosowanie Internautów Podobnie jak w poprzednim etapie Konkursu głosowanie będzie SMS-owe. Właściciele blogów, które otrzymają największa ilość głosów w III etapie Konkursu, otrzymają Nagrody Internautów. Przyznane więc zostanie 10 nagród Internautów w 10 kategoriach tematycznych. Rankingi oddanych głosów aktualizowane będzie raz na 1 godzinę – o każdej równej godzinie. Ten etap zakończy się 19 lutego 2008, o godz. 12.00. Głoszenie wyników nastąpi w tym samym dniu o godz. 15.00. Ocena przez Kapitułę Konkursu Równolegle z ocena blogów przez Internautów trwać będzie ocena 100 blogów – po 10 najlepszych z każdej kategorii tematycznej – przez Kapitułę Konkursu. Każdy z Jurorów jest znawcą tematu powiązanym z jedną z kategorii (...) Edwin Bendyk (Moje zainteresowania i pasje) (...) Każdy z Jurorów otrzyma do oceny listę 10 blogów z odpowiadającej mu kategorii tematycznej, które w II etapie Konkursu otrzymały największą ilość głosów. Spośród nich wybierze 3 blogi. Tym samym wybrane blogi staną się Nominowanymi do Nagrody Blog Roku 2007. Lista blogów Nominowanych została przedstawiona 12.02.2008 o godz. 12.00 na stronach serwisu Konkursowego blogroku.pl i zawiera ona następujące blogi: (...) stanikomania.blox.pl/ (...) Nominowane blogi zostaną przedstawione wszystkim członkom Kapituły Konkursu. Po zapoznaniu się z nimi Jurorzy spotkają się i w bezpośredniej dyskusji podejmą decyzję o wyborze najlepszego bloga i tym samym przyznają mu tytuł Blog Roku 2007 Ogłoszenie wyników oceny Kapituły nastąpi 21 lutego 2008 w trakcie trwania uroczystej gali. ... Czyli że są jakby dwa osobne głosowania. Jedno nasze i drugie jurorów. 19.02 okaże się kogo wybrali internauci, a 21.02 kto oficjalnie jest Blogerem Roku wybranym przez Jury. Życzę wygranej w jednym i drugim głosowaniu :-) Odpowiedz Link
aquira Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 12.02.08, 14:12 "Ogłoszenie listy blogów Nominowanych do Nagrody Blog Roku 2007 – 12.02.2008, godz. 12.00" A więc Stanikomania została nominowana! Odpowiedz Link
maith Czyli Stanikomania jest w ścisłym finale!!! :)) 12.02.08, 14:35 To znaczy, że jury już wstępnie Stanikomanię doceniło. W tej grupie nominację otrzymały tylko 2 blogi - Stanikomania (nr 6) i Muszelkowy schowek (nr 10). Czyli nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale z tego wynika, że ten juror, któremu podpadała ta kategoria przekazał Stanikomanię dalej, do rozpatrzenia przez wszystkich jurorów. Stanikomania jest w ścisłym finale i będą o niej dyskutować wszyscy jurorzy :)) Odpowiedz Link
aquira Re: Czyli Stanikomania jest w ścisłym finale!!! : 12.02.08, 14:38 3 blogi, nie dwa. Jeszcze fotografia stereoskopowa 3D (nr.2). Odpowiedz Link
satia2004 Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 12.02.08, 14:34 ganbaja napisała: > CO to oznacza? Ze przechodzi do dalszego etapu? To znaczy że juror z tej kategorii wytypował go jako jeden z trzech który będzie startował do nagrody głównej :) GRATULACJE!! Odpowiedz Link
aquira Re: Stanikomania startuje na blog roku :) 12.02.08, 14:36 Fajnie, że facet docenił Stanikomanię :) Nie spodziewałabym się! Odpowiedz Link
maith Stanikomania w finale :)) 12.02.08, 14:39 A faktycznie, z 3, nie z dwóch, bo jeszcze fotografia. Jak rozumiem, 10 najwyżej ocenionych w jakimś momencie przez Internautów blogów zostało poddanych ocenie jurora (półfinał, który zapewniliśmy Stanikomanii my, czyli wszyscy którzy zagłosowali :) Wtedy juror wytypował 3 najlepsze blogi i te 3 (w tym Stanikomania :) otrzymały nominację, czyli przeszły już do ścisłego finału :) Gratulacje :) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Stanikomania w finale :)) 12.02.08, 20:35 Gratulacje! A kiedy poznamy ostateczny werdykt? Odpowiedz Link
kasica_k Finał 12.02.08, 23:07 Ostateczny werdykt ogłoszą na Gali, która odbędzie się 21.02 i na którą dziś dostałam zaproszenie. A głosować można dalej :) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Finał 13.02.08, 16:00 50% jury to kobiety. Więc jakieś szanse są :) Na jakiej zasadzie układali listę blogów w finale? Bo na pewno nie alfabetycznie. Wg liczby głosów internautów? Odpowiedz Link
ankh_morkpork "Internauci wybrali najlepsze polskie blogi" 21.02.08, 10:40 Internauci wybrali najlepsze polskie blogi: wiadomosci.onet.pl/1696215,11,item.html Ciekawe, jaki będzie wybór Kapituły Konkursu? :D Odpowiedz Link
kasica_k Re: "Internauci wybrali najlepsze polskie blogi" 21.02.08, 13:57 Dowiemy się dopiero dziś na gali :) Tymczasem chciałam wszystkim GORĄCO PODZIĘKOWAĆ za wszystkie głosy, dzięki którym Stanikomania weszła na tak wysokie miejsce w tym konkursie! Rezultat jest wyraźnie widoczny - dzięki "konkursomanii" wyraźnie wzrosła liczba odwiedzin bloga, czyli można mieć nadzieję, że kwestia dobrego ostanikowania zostanie bardziej spopularyzowana :) Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: "Internauci wybrali najlepsze polskie blogi" 21.02.08, 15:33 > Rezultat jest wyraźnie widoczny - dzięki "konkursomanii" > wyraźnie wzrosła liczba odwiedzin bloga Co przekłada się m.in. już na stale pierwsze miejsce we Frogu :P Odpowiedz Link
gama2003 Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 15:39 A tę galę to gdzies pokażą?, fajnie by bylo obejrzec i podskoczyc z radosci;-) Odpowiedz Link
bathilda Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 16:02 Impreza o 19 i chyba będzie można jakoś na Onecie oglądać www.blogroku.pl/ Przynajmniej tak piszą w prawym górnym rogu. Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 19:33 Ceremonia właśnie się zaczyna. www.onet.tv/28962,,,,,,15288,wideo.html Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 19:39 Kolega u mnie siedzi i mi narzeka, że wolałby jakiś western obejrzeć zamiast wybory bloga roku, ale się nie daję i twardo oglądam trzymając kciuki :-)) Odpowiedz Link
mig_usia Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 19:41 wlasnie ogladam i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 19:52 Ile on jeszcze będzie cholera śpiewał. Ja się chcę dowiedzieć czy stanikomania wygrała :-) Odpowiedz Link
altu Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:07 buuu ale chyba to przez propagandę onetu. chyba zaden blox (czyli spod gazety) nie zajął I miejsca.. Odpowiedz Link
mig_usia Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:10 mimo wszystko gratuluje...za rok nagroda jest twoja:) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:12 Kobitki, ale oni teraz wymieniają chyba nagrody internautów? Te które były znane już kilka dni temu. Stanikomania nadal może wygrać jako blog wybrany przez jurorów :-). Odpowiedz Link
thorgalla Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:16 Ja też oglądam i już się pogubiłam w tych nagrodach. Jakaś dziwna ta impreza,bez muzyki. A która to Kasia? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:25 Jak zobaczysz najlepiej ostanikowaną kobitkę na sali to to będzie Kasica ;-) Odpowiedz Link
altu Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:18 bo prowadzący to jakiś łoś. Maleńczuka jako drugi etap konkursu zapowiedział. żenuła ;) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:33 Pani Preclowa źle ostanikowana. Odpowiedz Link
turzyca szczerze? 21.02.08, 21:01 Gdyby wygral ktokolwiek inny to pewnie bym byla duzo bardziej rozczarowana. Ale jak juz nie moze byc stanikomania, to niech bedzie preclowa strona. Ta nagroda naprawde im sie przyda. A w dodatku to naprawde bardzo dobrze prowadzony blog. Szczegolnie ze jest prowadzony z powodu ciezkiej nieuleczalnej choroby dziecka, a takie blogi maja swoista maniere, dla mnie ciezka do zniesienia. Preclowa strona jest naprawde wyjatkowa. Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:10 Bardzo dowcipna ta nasza konkurencja jest. Odpowiedz Link
gama2003 Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:28 Ten Maleńczuk o trzeźwy jest?... gdzie ta Kasica;-))), wzięła by i pomachała ;-)... Odpowiedz Link
gama2003 Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:33 Kasico- dawaj piersiówke dla laureatki pierwszej nagrody;-))) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:41 Się nie poznali na prawdziwej sztuce...o Sabie wolą czytac... Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:32 Cholera, nie Stanikomania. No nic, Kasica wygra w przyszłym roku :-) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Trzymam mocno kciuki !!! 21.02.08, 20:41 Szkoda. Widocznie świat nie jest jeszcze gotowy na stanikową rewolucję. Odpowiedz Link