kumakk Masquerade Moulin Rouge 34FF czarne 09.04.08, 23:05 chyba moge spisac na straty, bo dotarl juz replacement. Pierwotna przesylka wyszla 19.03. No i mam pierwsza strate, wrrrrr. Wprawdzie dostalam swoja maskaradke, ale juz raczej ten sprzedawca nie bedzie chcial mi wiecej wysylac. Odpowiedz Link
chocochoco Stank od stroju Kaleidoscope 30FF blue 19.04.08, 17:44 A mi najprawdopodobniej ukradziono staniczek od stroju Panache Kaleidoscope 30FF- niebieskiego, a tak na niego czekałam ... Strata nie jest duża, bo 70 zł, ale jestn mi przykro. Chyba już nic więcej na e-bayu nie kupie. Odpowiedz Link
chocochoco zaginęło i już na pewno się nie znajdzie 30.05.08, 21:38 Sprzedawca z E-baya wykazał bardzo dobrą wolę i zwrócił mi pieniądze, az mi głupio było brac, bo wiem, że to wina Poczty Polskiej, bądź co bądź to koniec mojej krótkiej przygody z E-bayem, a szkoda, bo ceny są bardzo atrakcyjne, ale ryzyko zbyt duże... Odpowiedz Link
siasion aż strach kupować :-/ 19.04.08, 21:56 dla niektórych wydać ponad stówkę na stanik to sporo, a tu jeszcze może nie dojść :-( chyba się nie odważę kupować przez neta. Odpowiedz Link
missmurder Just Peachy 22.04.08, 10:42 Chyba mogę już spisać na straty :( Just Peachy underwired lace balconette bra, Light Beige, 34E Rozmiar co prawda trochę bez sensu zamówiłam, mimo tego, że to podobno ściśliwiec. Ale przynajmniej bym zwróciła albo na giełdzie lub allegro sprzedała :( Odpowiedz Link
kasiamat00 Ubrania z Bravissimo :( 22.04.08, 22:14 Zaczynam mieć coraz gorsze podejrzenia odnośnie mojego zamówienia z Bravissimo - minęły dwa tygodnie od obciążenia karty, a przesyłki nadal nie ma :/ W paczce był czerwony żakiet 8RC i brązowa bluzka (o taka: www.bravissimo.com/products/clothing/shirts-and-tops/bravissimo/bh29-details.aspx?colour=Chocolate ) 8R/SC. Odpowiedz Link
faforzyca Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 30.05.08, 19:28 Dwie pod rząd (!) paczki z listków mi zginęły, a w nich: Pour Moi Destiny Padded 30E Just Peachy lace balconette 38E Paczki wysłane zostały jeszcze w marcu, nie dotarły i już od dłuższego czas mam replacement, ale niesmak pozostaje. Odpowiedz Link
bathilda Sorbetowa Arabella 30G, nowa 30.05.08, 20:20 Zbeczę sie. Tyle szukałam sorbetowej arabelki która nie będzie reject a potem ktoś podpiep... Odpowiedz Link
lilith_01 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 30.05.08, 20:34 RUby Pink - Celia black/cream Ruby Pink - Bianka black Adore - Daisy plunge Odpowiedz Link
estrella78 Panache Harmony 32F - eBay, sprzedawca Fishcack 30.05.08, 21:13 Moje ukochane Panache Harmony w większym rozmiarze niż mam do tej pory (ciąża) niestety do mnie nie dotarło. Kupione 27 kwietnia, wysłane przez sprzedawcę około 7.05. - wtedy napisała, że wróciła z długiego weekendu, ale do tej pory nie otrzymałam informacji o dokładnej dacie wysyłki. Sprzedawcy Fishcack na brytyjskim eBayu zdecydowanie nie polecam - nie odpisuje na maile. Założyłam jej spór na Paypalu, ale pewnie zwalą to na pocztę i kasy już nie zobaczę. Czy jest jeszcze cień szansy, że paczka dojdzie? Odpowiedz Link
agusek00 Freya Ines 30DD 30.05.08, 21:13 Stanik kupiłam już ponad miesiąc temu, więc raczej już nie dojdzie. Sprzedawca co prawda oddał mi pieniądze, ale szkoda mi :( Odpowiedz Link
mayia Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 30.05.08, 21:25 Nie wiedzialam o istnieniu tego watku, wiec dopisuje dopiero teraz, zamowione w marcu z Bravissimo, nie dotarly do teraz: Masquerade Polka Dot szaro-rozowy 30F Fantasie Smoothing cielisty 30E Odpowiedz Link
ptysiowa_7 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 31.05.08, 01:23 Aragon czerwony 65E i thongi 8, zamówione z Brastopu 12 maja:( Odpowiedz Link
mag.a Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 31.05.08, 15:30 Kaylani 32H + majtki:( Ktos byl na tyle bezczelny ze z paczki zabrał komplet a zostawil pancernie wygladające Inferno:( Odpowiedz Link
ireen Z Hiszpanii 31.05.08, 15:53 Zamówiłam Elle Macpherson Intimates Demure contour bra Black 32d, wysłane 28 kwietnia z Barcelony. Ani widu ani słychu :( Odpowiedz Link
konasana Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 31.05.08, 18:03 Fayreform High Sociaty 65dd + szorty 8 z Barstop:( Wyslane w kwietniu, pozalowalam na registred za 14.95 i oczywiscie nie ma. Potem zamowilam w Barstopie nastepna paczke (3 staniki), tym razem przesylke rejestrowana. Wyszlo od nich 26.05, to moze jeszcze dojdze, chociaz mam obawy, bo jak dochodzi to bardzo szybko:( Odpowiedz Link
marla30 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 31.05.08, 20:04 Trochę offtopowo - nie martw się, moja paczka wysłana z Brastopu 16-tego doszła wczoraj. Stała na cle - czy to ma coś wspólnego z faktem, że na kopertach Brastopu nie widnieje nazwa państwa? Bo z tego co widzę, to właśnie paczki od nich idą najdłużej. Odpowiedz Link
adomix Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 31.05.08, 20:30 marla30 napisała: > Trochę offtopowo - nie martw się, moja paczka wysłana z Brastopu 16-tego doszła > wczoraj. Stała na cle - czy to ma coś wspólnego z faktem, że na kopertach Bras > topu nie widnieje nazwa państwa? > Bo z tego co widzę, to właśnie paczki od nich idą najdłużej. > Wcale niekoniecznie.Ja złożyłam zamówienie w poniedziałek 19.05. a w piątek 23.05.już dostałam przesyłkę,a przecież po drodze tzn.22.05.było święto.Była to,oczywiście,przesyłka zwykła. Teraz natomiast,po "naczytaniu się" tego wątku,boję się o inną przesyłkę. W piątek 23.05.złożyłam w Figleaves zamówienie na Fantasie Olivię 30FF.Jeszcze tego samego dnia zamówienie miało status despatched i do tej pory nie ma.Niby to jeszcze niezbyt długo,dopiero tydzień,może przyjdzie po niedzieli. Moje poprzednie zamówienie w listkach złożyłam 30 kwietnia wieczorem,a już 5 maja przesyłkę miałam w domu,a przecież był to długi majowy weekend. Odpowiedz Link
mirtos Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 03.06.08, 15:50 -Gossard Superboost Satin thong - berry S/M -Gossard Superboost Satin plunge bra - berry 32FF -Gossard Superboost Lace padded plunge bra - black 32FF Zginęły i prawdopodobnie się nie pojawią (wysłane pod koniec kwietnia). Teraz czekam na te Gossardy powtórnie wysłane przez sklep, ale akurat poczta strajkuje, więc nie wiem, czy się doczekam. Wrrr... W drodze mam również kostium kąpielowy:-( Odpowiedz Link
mirtos Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 12.07.08, 15:15 Uzupełnienie - powtórna przesyłka z Undercover dotarła po trzech tygodniach, kostium również, zatem ja nie poniosłam straty finansowej, tylko sklep (chyba, że dostają odszkodowania za zaginione przesyłki od swojej poczty). Nie zmienia to faktu, że polskiej poczty nie znoszę i jeśli tylko mam wybór staram się nie korzystać z ich "usług". Trzymam kciuki za konkurencję:-) Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 13.07.08, 11:52 dziewczyny, czy komuś udało sie wyśledzić te przesyłki na allegro??? jaki jest tryb postępowania w takich sytuacjach? po jakim czasie uznajecie, ze zaginęło i zgłaszacie sklepowi/sprzedawcy na e-bay? ja na razie czekam tydzień na 2 przesyłki, obie signed for i nic :-( kurffa :-( Odpowiedz Link
marla30 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 13.07.08, 18:22 Wiesz, szczerze mówiąc nie wiem. Ja bym zrobiła tak, że zgłosiłabym sprawę allegro, że zachodzi podejrzenie kradzieży. Ponieważ wątpię jednak, by allegro szczególnie gorliwie przyszło mi z pomocą (chociaż aukcje z kradzionymi stanikami Bajgli blokowali swego czasu), chyba bym kliknęła, żeby wygrać aukcję (gdybym miała bardzo mocne podejrzenia, że to moje rzeczy), a tym samym poznać dane sprzedającego. Z tym bym poszła na policję i tam już starałabym się uzyskać dalszą pomoc. Ale nie wiem, czy to najlepszy pomysł, może ktoś ma lepszy? O "signed for" się nie martw, to paczki ubezpieczone, więc pieniądze powinnaś odzyskać bez trudu. Odpowiedz Link
faforzyca Straty po strajku 27.06.08, 08:17 No to z przykrością muszę napisać, że straty postrajkowe są następujące: Freya Zeta 28E (jest ich mnóstwo na allegro, więc pewnie któraś jest moja) - zamówiony 1 czerwca Fantasie Conspiracy 30E fuksjowe - zamówiony 1 czerwca Wszystko, oczywiście, z ebaya. Natomiast zamówienie zlożone na listkach w poniedziałek dotarło do mnie wczoraj, wiec jakoś nie wierzę w to, ze poczta nie wyrabia. Podobnie doszły 2 zamówienia przedstrajkowe. Czekam jeszcze na 2 staniki - jedna freyę podobną do darcey i fantasie allure, oba w 30E, zamówione 11 czerwca, ale coś kiepsko to widzę. Szczerze mówiąc, to chce mi się płakać - nie mam w czym chodzić i nie mam pieniędzy na nowe. Ech. Odpowiedz Link
boziaj Re: Straty po strajku 27.06.08, 08:23 biała fantasie gabrielle 30F, sprzedajacy mial wyslac signed for, ale niestety chcial zaoszczedzic :( żeby było smieszniej gatki zamówione do kompletu w tym samym czasie od innego sprzedawcy doszły juz dawno moze ktoś chce białe brief gabrielle w rozmiarze S ?? Odpowiedz Link
zazulla 12 par majtek 27.06.08, 08:41 Wyslane miesiac temu (27.05) z ebaya. Figi i thongi (Panache, Freya, Kalyani), chyba wszystkie z metkami Bravissimo. Odpowiedz Link
marla30 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 01.07.08, 10:52 Pozwalam sobie podbić, bo widzę, że sporo osób ostatnio znów potraciło przesyłki. Odpowiedz Link
magdusia78 Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 01.07.08, 11:15 Arabelka 65H - wysłana z Bravissimo dokładnie 1 czerwca, bo byłam z nimi w stałym kontakcie mailowym. Chwilę później wysłany kostium kapielowy (bodaj 10 czerwca) doszedł bez problemu po tygodniu. Niestety nie zdązyłam poprosić o signed for na Arabelką. Tzn. jak poprosiłam, to dostałam odpowiedź, że właśnie wysłali. Minął miesiąc a po ślicznej Arabelce nie ma śladu. Odpowiedz Link
adomix Re: Watchdog, czyli spis, tego co nie doszło z UK 11.07.08, 14:34 Nie doszła do mnie Fantasie Olivia.Zamówiłam 23 maja w Figleaves i do tej pory nie ma.Na szczęście dostałam zwrot pieniędzy z listków. Odpowiedz Link
nanafaza Vodkatini Triangle 65E + OV13 65E 11.07.08, 14:17 Vodkatini Triangle Bikini Top 65E + OV13 65E Black. Przesyłka z Bravissiomo.. buuuu Odpowiedz Link
wkroplideszczu 4 staniki z Figleavesclearance 12.07.08, 08:06 1. Masquerade Perla 34G 2. Panache Fiesta black/ivory(czy jakoś tak) 34G 3. Ruby Pink Emilia ivory 34G 4. (firmy nie pamiętam) Floral Embroidery underwired bra white 34G To by było na tyle. Odpowiedz Link
lady_of_avalon 2 staniki i kostium z Brastopu :( 13.07.08, 12:55 1)PERLA BRA 4140 PANACHE 2) ROSALIE NURSING BRA 2033 FREYA 3) Bikini TEQUILA SUNRISE FREYA Razem warte 80 funtów... Odpowiedz Link
marla30 Re: 2 staniki i kostium z Brastopu :( 13.07.08, 18:25 Lady, dorzuć jeszcze rozmiary, żeby było łatwiej zidentyfikować w razie czego. Odpowiedz Link
lady_of_avalon Z rozmiarami :) 15.07.08, 18:14 PERLA BRA 4140 PANACHE CHAMPAGNE 36FF ROSALIE NURSING BRA 2033 FREYA BLACK 34GG TEQUILA SUNRISE TOP 9676 FREYA PRINT 36FF TEQUILA SUNRISE SHOR 9680 FREYA PRINT L - Marcelek Odpowiedz Link
jud.yta Eva, Margo, Lucille+szorty z Brastopu 13.07.08, 18:13 wszystko w rozmiarze 28G i szorty S :(((( Odpowiedz Link
boziaj doszło po 2 m-cach 14.07.08, 08:56 własnie wrocilam z poczty, wysyłałam paczke i standardowo zapytałam czy nic dla mnie nie ma i ...znalazła sie moja przesylka z listków po ponad 2 miesiącach! nie musze chyba dodawac, ze żadnego awizo nigdy na oczy nie widzialam i pytałam sie o tą paczkę chyba 10x, a dzis sie dowiedzilam, ze przesylka lezy "dłuuugo" i nikt jej nie odbierał teraz mam 2 eleanor hehe, bo drugą na giełdzie zakupiłam Odpowiedz Link
jud.yta Re: doszło po 2 m-cach 14.07.08, 09:10 Może komuś poprostu spadła za biurko? hahahaha (oczywiście brawo poczta!) Odpowiedz Link
boziaj Re: doszło po 2 m-cach 14.07.08, 09:25 w tej sytuacji czekanie na idącą od prawie miesiaca przesyłkę z ebaya jest czekaniem pełnym nadziei ;) Odpowiedz Link