zazulla 19.03.08, 14:01 www.bravissimo.com/adcampaign/girls_loretta.aspx Ps. Mam prosbe, czy ktos moze przetlumaczyc tekst dla nieanglojezycznych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 14:08 Wyjątkowo ładnie wygląda w Arabelli :) Odpowiedz Link
ansil Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 14:15 zaraz wrzuce cos przetlumaczonego na szybko- za ew byki w gramatycz przepraszam, ale za 15 minut mam spotknie.. Polonistki prosze o korekte i ew polskie znaki.. Odpowiedz Link
ansil Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 14:25 Pomimo tego, ze Loretta nosi ubrania w rozmiarze 10, nosila ona staniki o rozmiarze 38F przed dopasowaniem rozmiaru przez Bravissimo. "Zawsze mialam problemy ze znalezieniem stanika, ktory by mi pasowal i nosilam 38F pomimo tego, ze bylo mi niewygodnie i persi mi z niego wypadaly." Gdy trzy lata temu przyjaciolka zasugerowala jej wizyte w sklepie Bravissimo w Convent Garden aby dopasowac stanik, Loretta odkryla, ze nosila stanik sporo za duzy w obwodzie i za malej miseczce. "Dopasowano mi rozmiar 30J, rozmiar, o ktorego istnieniu nie mialam wczesniej pojecia! Nie moglam uwierzyc jaka roznice w wygladzie daje dobrze dopasowany stank!" "Bravissimo zmienilo moje zycie. Moje poczucie wlasnej wartosci uroslo od czasu dopasowania stanika i teraz, kiedy nosze wlasciwy rozmiar, uwielbiam moje kraglosci!Dodatkowo uwielbiam to, ze mam taki duzy wybor bielizny i kostiumow kapielowych w moim rozmarze- nie musze kupowac jednobarwnych, gladkich stanikow jesli nie chce!" ---------------------------------- Dodatkowe informacje przetlumacze pozniej- musze leciec ;) Odpowiedz Link
ansil Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 20.03.08, 11:51 Dodatkowe informacje: Ulubionym babskim filmem Loretty jest Pretty Woman, jej autorytetem jest mama (tez biuściasta!), ulubioną marką jest Freya. ------------- Następna modelka za miesiąc! Odpowiedz Link
agafka88 Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 15:07 super. porozsyłam to po znajomych, które myślą, że odwód 65 jest dla dzieci i anorektyczek, a miseczka J dla starych bab z nadwagą Odpowiedz Link
bathilda Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 18:51 W papierowym katalogu też jest. I 3 inne. Odpowiedz Link
maith Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 18:53 Jej - czy mogliby tą panią zgarnąć na stałe do zdjęć? Wreszcie pokazywaliby na ślicznej szczupłej dziewczynie modele GG+ Odpowiedz Link
agastrusia Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 19:20 Mają jeszcze filmik reklamowy ;-) www.bravissimo.com/adcampaign/TvAd2007.aspx Odpowiedz Link
babazgaga Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 22:09 Eeee wiecie co... ja mam niby z waszych ocen/kalkulatora rozmiar 36G, tak jak te panie na filmie.... ale moje cycki mają jakąś połowę objętości ichnich.... jak to jest możliwe???? Odpowiedz Link
irjakrk Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 20.03.08, 11:59 Hmm ja tam mam bardzo podobne gabaryty do tej kluseczki z 28GG, jestem moze troche bardziej taliowana i z wieksza troche pupa, ale b. podobna Odpowiedz Link
agafka88 Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 19.03.08, 23:25 świetny ten filmik, widać że te kobiety są szczęśliwe :) chyba porobię spamerskie wiadomości na gadu dla koleżanek z adresem do tego filmiku, adresem biustów tygodnia i lobby Odpowiedz Link
stary_dywanik dziewczyny Bravissimo z filmu 30.03.08, 18:08 www.adrants.com/images/Bravissimo/index.html Odpowiedz Link
zazulla Oto Lucie-Anne Curry, 36(80)D -> 32(70)H 15.04.08, 13:53 www.bravissimo.com/adcampaign/girls_lucie-anne.aspx Odpowiedz Link
zania_uk tlumaczenie 04.06.08, 15:02 Lucie-Anne Curry, 36, z High Wycombe, Buckinghamshire Lucie-Anne nosila stanik w zlym rozmiarze przez dekade zanim ostanikowala sie w Bravissimo w 2006. Jak wiele kobiet, odkryla ze rozmiar 36D (80D) ktory nosila byl dla niej duzo za duzy w obwodzie, i za maly w mniseczce, i ze uzywala ramiaczek zamiast obwodu do podtrzymania biustu. Ostanikowana na rozmiar 32H (70H), Lucie-Anne byla zszokowana roznica w rozmiarze, ale teraz jest zachwycona tym jak dobrze dopasowany stanik dodal jej pewnosci siebie (i podniosl piersi!). "Teraz moje staniki swietnie pasuja, poprawila sie moja sylwetka, i czuje sie swietnie. Nadal nie moge uwierzyc jak wielka roznice sprawia dobrze dopasowany stanik - teraz nawet zachowuje sie inaczej." (chodzi o trzymanie sie prosto, itp) Lucie-Anne jest wielka fanka kolekcji ubran Bravissimo. "Uwielbiam to ze kolekcja Bravissimo jest dopasowana do figur kobiet z wiekszym biustem. Material nie opina sie na biuscie, a kroje sa wciete w pasie, co dobrze podkresla moja figure. Kiedy ubieram wasze bluzki albo sukienki zawsze dostaje komplementy!" Dodatkowe fakty o Luvie-Anne: Podziwia Kate Winslet za promowanie pozytywnego stosunku do swojego ciala, i uwielbia George Clooney za, hmm, bycie soba! Kocha Marmite (zjada go codziennie), jej ulubiony film to 'While You Were Sleeping'. ________ notka ode mnie: Marmite to takie czarne smarowidlo do kanapek, robione z drozdzy bodajze. Ludzie to albo uwielbiaja, albo nienawidza. Zapach jest lekko odpychajacy... ;) Odpowiedz Link
agastrusia Re: Poznajcie dziewczyny Bravissimo 15.04.08, 14:14 Nowa pani z moim rozmiarem ;-) Odpowiedz Link
zazulla Betty, 36DD -> 32F -> 30GG 04.06.08, 14:18 www.bravissimo.com/adcampaign/girls_betty.aspx Odpowiedz Link
zania_uk Tlumaczenie o Betty 04.06.08, 15:20 Betty Johnston, 28, z Londynu Betty, handlowiec z zachodniego Londynu, jest klientka Bravissimo od 10 lat. Przez ten czas obserwowala jak dostepnosc produktow dla kobiet z wiekszym biustem rosla dramatycznie. Jako nastolatka, Betty ma niezbyt mile wspomnienia stanikow dostepnych w rozmiarach powyzej D. "Dla szesnastolatki konfrontacja z szerokimi ramiaczkami, trojkatnymi miseczkami, i wyborem miedzy 'az' dwoma modelami, bylo upokarzajace - [te staniki] wygladaly na zaprojektowane jedynie do podtrzymania, i na pewno nie pomagaly podniesc samooceny. Dodatkowo, miseczka DD brzmiala jakby byla duzo wieksza niz miseczki B, ktore nosily wszystkie moje kolezanki!" Od tego czasu, Betty byla swiadkiem nie tylko dramatycznego wzrostu w dostepnosci roznych krojow, kolorow, nadrukow i rozmiarow, ale takze zmiany swojego rozmiaru - i swojej pewnosci siebie! Betty, pochodzaca z zachodniego Yorkshire, nosila 36DD kiedy pierwszy raz odwiedzila sklep Bravissimo w Leeds, zaraz po jego otwarciu w 2002 roku. "Zmienilam rozmiar ze zle dobranego 36DD na dobrze dobrany 32F i nie moglam uwierzyc w zmiany w mojej sylwetce. Dobrze dobrany stanik to najlepszy sposob podkreslenia 'duzobiustnej' figury - to swietna podstawa!" Szesc lat pozniej, Betty nosi rozmiar 30GG, i ma do wyboru wiecej bielizny i strojow kapielowych niz kiedykolwiek wczesniej. Betty mowi: "Jestem dumna ze swojej figury i uwazam ze to bardzo wazne zeby zaakceptowac i zadbac o swoje piersi - zwlaszcza jesli chodzi o znalezienie dobrego rozmiaru. Dlatego zgodzilam sie wziac udzial w kampanii promocyjnej Bravissimo." Dodatkowe fakty o Betty: Podziwia Salme Hayek i prezenterke telewizyjna Sarah Benny, jako "kobiete ktora potrafi ladowac betoniarke, i nadal wygladac sexy i profesjonalnie." Betty uwielbia muzyke i chodzenie na koncerty i festiwale, a takze rysowanie, malowanie i robienie na drutach. Odpowiedz Link
pantagruel1 Re: Betty, co to za stanik 07.06.08, 20:57 Zaintrygował mnie bardzo ten stanik który ona ma na sobie. Przepiękne zestawienie kolorów i wygląda na taki super delikatny. Co to za model i jaka firma? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Betty, co to za stanik 07.06.08, 21:28 Kalyani Charisma www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/kalyani/balconette-bikini-tops/ka31-details.aspx Tyle, że w bardzo starej wersji kolorystycznej. Odpowiedz Link