baenshee 26.03.08, 12:54 mam już dosyć,mam biust jak 60 letnia staruszka. znacie jakieś sprawdzone ćwiczenia, kremy ,cokolwiek,żeby poprawić kondycje cycków?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zania_uk Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 26.03.08, 13:00 spraw sobie dobry (w odpowiednim rozmiarze) stanik faq: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=64532723 watek rozmiarowy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=77283194 (przeczytaj dokladnie instrukcje w pierwszym poscie) i jeszcze moze to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=69140526 Odpowiedz Link
aadrianka Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 26.03.08, 13:01 Znamy sposób jeden, ale za to sprawdzony. Stanik w dobrym rozmiarze, oraz spanie w staniku (o spaniu w staniku jest osobny wątek). Kremy, ćwiczenia i inne takie mogą tylko wspomagać. Najważniejszy jest dobry stanik, prawidłowo zakładany - tyle że oczywiście efekty nie pojawią się z dnia na dzień. Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 26.03.08, 13:01 Dobrze dobrany biustonosz :) Odpowiedz Link
cycusia Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 26.03.08, 13:11 24h na dobe we właściwym staniku,dopiero potem cwiczenia. Po miesiącu gdy zdejmiesz stanik wieczorem lub rano by wejsc pod prysznic zauwazysz róznicę :) a tu masz link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=69140526 Odpowiedz Link
marcin-ola Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 26.03.08, 20:42 O nie! 60lat żadna staruszka.Wcale się nie czuję staro!!! Odpowiedz Link
adomix Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 27.03.08, 19:45 Ja też nie czuję się staro mimo że do 60-tki niezbyt dużo mi brakuje. Odpowiedz Link
limonka_01 Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 27.03.08, 19:55 Mnie rozbrajają teksty w stylu "Niestety mam juz 25 lat ..." ;-) Na szczęście z wiekiem samoakceptacja rośnie :) Odpowiedz Link
agafka88 Re: co zrobić,żeby biust mi nie wisiał ?? 27.03.08, 20:26 jak dla mnie 60 lat to wcale nie staruszka. Moja ciocia ma 75 lat, biega na basen i aerobik, w ogole wygląda na jakieś 50 parę lat i nigdy w życiu nie przeszło by mi przez głowę powiedzieć o niej "staruszka". Myślę, że staruszkowatość to stan umysłu ;) Mam koleżankę, która stale mowi, że ma 20 lat zamiast... 21, no bo 21 to juz tajki powazny wiek ;) Odpowiedz Link
lowca.stanikow ćwiczenia - brak przekonania 26.03.08, 21:56 od lat ćwiczę dwa razy w tygodniu, mam trochę mięśni tu i tam, świetną kondycję, zero jakichkolwiek owocowych skórek - ale nie zauważyłam jakiegoś wpływu na biust za to chodzenie i spanie w dobrze dobranym staniku wydaje się powoli dawać satysfakcjonujące rezultaty :) Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: ćwiczenia - brak przekonania 26.03.08, 22:30 Piersi to faktycznie nie mięśnie i nie da się ich dowolnie ukształtować na siłowni. Jednak po biustem na klatce piersiowej mamy mięśnie, które wytrenowane, unoszą optycznie nieco biust, sprawiając wrażenie, że jest on nieco wyżej osadzony. U mnie tak było, kiedy regularnie chodziłam na basen. Pływanie plus zimna woda dawały fenomenalny efekt. Ale na "oklapnięty" biust to może już tak nie działa. Ja mam też swój osobisty sposób na ładny biust. Ponieważ każdy dodatkowy gram na ciele idzie mi najpierw w biust i jak chudnę to też najpierw tam, zrezygnowałam z trzymania niskiej wagi. I tak wchodzę, albo w ciuchy w malutkim rozmiarze, albo mam pełny biust. Ostatnio zdecydowałam, że biust jest mi ważniejszy. ;-) Odpowiedz Link
lowca.stanikow Re: ćwiczenia - brak przekonania 27.03.08, 17:58 a, pływanie w zimnej wodzie - to na pewno świetny pomysł :) ale ćwiczenia na siłowni na biust działają chyba mniej, pewno jest jakiś efekt, ale delikatnie mówiąc - nie spektakularny :) z wagą u mnie taki pech, że biust się zaokrągla równo z brzuszkiem, jak nie brzuszek lepiej :) i mało mnie pociesza fakt, że ów brzuszek nie jest obwisły tylko jędrnie sterczy do przodu :) Odpowiedz Link
pierwszalitera Biust a brzuszek :-) 27.03.08, 18:30 lowca.stanikow napisała: > z wagą u mnie taki pech, że biust się zaokrągla równo z brzuszkiem, > jak nie brzuszek lepiej :) i mało mnie pociesza fakt, że ów brzuszek > nie jest obwisły tylko jędrnie sterczy do przodu :) U mnie jest podobnie. No może jednak z większą tendencją w stronę biustu. Ale dopóki mam jeszcze (widoczną) talię to pieprzę brzuch. ;-) Zresztą ktoś sławny (facet) powiedział, że każda piękna kobieta powinna mieć brzuszek. A biodrówki i goły pępek, i tak przestały być modne. :-) Odpowiedz Link