sabina_a Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 14:11 Bardzo fajne, można by zrobić znaczki z logo. Albo np przyznawac taka nasza nagrode dla sklepow za "dobre" traktowanie. Dla internetowych jako gif a dla stacjonarnych jako plakat albo naklejkę? Odpowiedz Link
mamusia_synusia Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 14:19 sabina_a napisała: > Bardzo fajne, można by zrobić znaczki z logo. > Albo np przyznawac taka nasza nagrode dla sklepow za "dobre" traktowanie. Dla > internetowych jako gif a dla stacjonarnych jako plakat albo naklejkę? Logo bardzo mi się podoba. I powyższy pomysł również uważam że jest świetny :). Odrazu wiadomo byłoby czy warto sobie zawracać głowę ;). Odpowiedz Link
maith Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 29.03.08, 00:54 Pomysł oficjalnego doceniania dobrych sklepów już się na lobby przewija. Musimy tylko dopracować szczegóły akcji. Między innymi do tego potrzebne było oficjalne logo :)) A co do logo, to oczywiście jestem za. Bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link
agisz007 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 22:33 Podoba mi się pomysł przyznawania sklepom znaczka LB! Gratulacje za to !!!! Odpowiedz Link
carramel Logo śliczne 29.03.08, 00:03 sabina_a napisała: > Bardzo fajne, można by zrobić znaczki z logo. > Albo np przyznawac taka nasza nagrode dla sklepow za "dobre" traktowanie. Dla > internetowych jako gif a dla stacjonarnych jako plakat albo naklejkę? a pomysł przyznawania dobrym sklepom też doskonały, popieram! Odpowiedz Link
mam-i-ja Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 14:34 Świetny pomysł, a logo bardzo ładne. I takie wyraźnie biuściaste :) Odpowiedz Link
aquira Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 15:13 Cudo! :) Wreszcie to forum nie będzie takie smutne! :D Odpowiedz Link
mahla Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 15:41 Świetne, kolor, dobór stanika, - jest zachęcające:) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 15:44 No ale o co chodzi z tymi chochlami?? ;) Odpowiedz Link
agafka88 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 15:48 hehheh, rzeczywiście, jak powiedziałaś, to ja też zobaczyłam chochle ;p Odpowiedz Link
klymenystra Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 17:39 sliczne. nawet nie przeszkadza, ze rozowe :))) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 18:51 weszłam na forum i przez chwilę nie widziałam co się zmieniło, dopiero po chwili zajarzyłam :) jest coool :) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 18:52 jeszcze dopiszę - na avatarki znakomicie sie nadaje na inne fora :D Odpowiedz Link
sweeper_ka Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 19:57 a mnie się nie podoba kolor różowy jest infantylny i babolowaty skoro lobbing ma być poważnym przedsięwzięciem, to takie logo nie nadaje się wcale - nawet sklepu z bielizną o takim logo nie potraktowałabym poważnie... Odpowiedz Link
maith Co do koloru 29.03.08, 01:01 Myślę, że akurat kolor jest najmniej stałym elementem. Logo w razie potrzeby będzie mogło przecież występować w różnych barwach. Np. oznaczenia dla dobrych sklepów będą mogły występować w różnych kolorach w zależności od roku. I od razu będzie widać, za który rok ktoś został doceniony. Osobiście najchętniej oglądałabym to logo w zieleni - kolorze do niedawna niedostępnym w biuściastym bieliźniarstwie ;) Albo w błękicie (ile ja się lat naszukałam niebieskiego stanika :) Pierwszy kupiłam oczywiście dzięki Lobby :) Albo w lila (poważniejszy zastępca różu :) Odpowiedz Link
the_mariska Re: Co do koloru 29.03.08, 03:23 A mi się wydaje, że kolor jednak też ma pewne znaczenie. O ile osobiście nie znoszę różowego, to w pewien sposób kojarzę go z biuściastym stanem umysłu (być może dzięki kolorystyce stanikomanii, piersiówki, a później i balkonetki), i swojej kalkulatorowej stronki też nie wyobrażałam sobie w żadnym innym kolorze (znajomi mówią, że aż mdli od patrzenia na ten pastelowy róż ;) ). I bardzo się cieszę, że logo forum też jest w tym kolorze, bo jest właśnie taki dowcipny, biuściasty i kobiecy. Ech, jakby ktoś mi parę miesięcy temu powiedział, że usłyszy z moich ust takie słowa... ;) Odpowiedz Link
pierwszalitera A może nie zmieniać koloru? 29.03.08, 17:08 Różowy kolor jest internacjonalnie kolorem symbolicznym dla kokardek oznaczających solidarność z kobietami walczącymi z rakiem piersi. Podobnie jak czerwona kokardka, która oznacza walkę z AIDS. To może wcale nie zmieniać koloru? To przecież ładna wymowa dla Lobby walczącego o wygodę i zdrowie dla biustów. Odpowiedz Link
esta69 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 20:13 Od razu widać gdzie jestem :) Pozytywne odczucia. Najpierw myślałam, że weszłam na Stanikomanię ;) Odpowiedz Link
butters77 Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 20:19 Proponuję głosowanie - co widać na obrazku?:) 1) dwie chochle 2) kota 3) ogólny byt babolowaty;) 4) inna propozycja Fajnie, że Wam się podoba (w większości;) - przekażę koleżance, która mi przy nim pomagała. Sweeper_ka, wiem, że jest nieco niepoważne, ale już sama nazwa "biuściaste" traktowana jest przecież z przymrużeniem oka, nie mówiąc już o "Piersiówce":) Co do różu, to moim zdaniem do bieliźnianych tematów pasuje. Przede wszystkim jednak cieszę się, że coś ożywiło masywny spis treści:) Odpowiedz Link
monika3411 Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 20:31 Logo LB przedstawia różowe okulary :-) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 20:43 4! Stitch lub Garfield! Ale jest super, bardzo ładnie się teraz prezentuje Lobby. Odpowiedz Link
greylin Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 20:48 skoro spis treści mamy już ładny i kolorowy (no dobra: różowy :) ) to ja jeszcze chcę, żeby wątki były też takie ładne. A może można jakoś tu wklejać jpgi w wątki?? :) Odpowiedz Link
butters77 Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 20:51 Och, greylin, bardzo bym chciała..:) Odpowiedz Link
greylin Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 21:21 to może przenieść forum w ładniejsze miejsce?? :) (wiem, wiem, niedawno przerabialiśmy "moje" forum na nowe oprogramowanie... ale obrazki w treści są kuszące :D) Odpowiedz Link
the_mariska Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 21:01 Ja dalej obstawiam Gossard Superboost Satin w kolorze fuksja :) Jeszcze trochę mi się z ustami skojarzyło, ale to już zupełnie nie wiem dlaczego :)) Odpowiedz Link
monika3411 Re: Co przedstawia logo?:) 28.03.08, 22:47 Po odegnaniu dziecka od komputera i spojrzeniu na logo świeżym że tak powiem okiem, stwierdzam, że być może są to dwa wróbelki (albo jakieś inne ptaszyska) dające sobie buziaka dziobami (choć dzioby niekoniecznie widzę, no ale od czego wyobraźnia...). Odpowiedz Link
maith Re: Co przedstawia logo?:) 29.03.08, 01:03 Uroczy, leciutki stanik? Całkowite przeciwieństwo namiotów w brudnym beżu ;) O właśnie! To jedyny kolor, w którym to logo nigdy, na pewno, nie powinno wystąpić ;) Odpowiedz Link
agisz007 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 28.03.08, 22:36 Po dłuższym namyśle - to są dwie kopiaste łyżki cukru ;) Odpowiedz Link
agusia2101 super :) 29.03.08, 10:43 Logo jest bardzo fajne, od razu zwróciłam na nie uwagę. Gratuluję pomysłu ;) Odpowiedz Link
pierwszalitera Różowy kolor - walka z rakiem piersi! 29.03.08, 13:59 Różowa wstążeczka jest symbolem solidarności z kobietami w walce z rakiem piersi. Już widziałam wiele sławnych kobiet właśnie z taką wstążeczką. Dlatego uważam, że jeżeli ten kolor w logo to przypadek, to całkiem szczęśliwy! Odpowiedz Link
justinehh Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 29.03.08, 14:04 Mnie się podoba, tylko nie wiem, czy to odpowiedni rozmiar :) Odpowiedz Link
akubaga Re: dobry pomysł :) 29.03.08, 16:27 właśnie mnie mile zaskoczyło logo - bardzo mi się podoba :))) Odpowiedz Link
martulka_s Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 29.03.08, 16:53 Abstrahując od różu (tfu tfu), bardzo dżezi ; )) Odpowiedz Link
anulla1974 Re: LOGO LOBBY - co myślicie?:) 29.03.08, 18:39 Piękne, lekkie i kobiece. Może by zrobić taka broszkę jako znak rozpoznawczy forumek? Odpowiedz Link