Dodaj do ulubionych

AD Piersiówki

10.04.08, 20:14
Kochane moje, chciałam oświecic moje koleżanki i pokazać piersiówkę, ale po zapisaniu obrazka i wydrukowaniu go, zauważyłam bardzo kiepska jakość ( mam drukarkę czarno-białą, niestety) . Czy ktoś orientujący się lepiej ode mnie na kompach mógłby mi poradzić co zrobić mam , żeby Piersiówka była bardziej wyraźna? Pliis.
Obserwuj wątek
    • greylin Re: AD Piersiówki 10.04.08, 21:08
      sprawdź czy przypadkiem nie zapisałaś miniaturki. Na fotosiku trzeba jeszcze raz
      kliknąć w obrazek, żeby był w pełnym rozmiarze.
      Ostatnio drukowałam i u mnie było w porządku.
      • monika3411 Re: AD Piersiówki 11.04.08, 15:07
        Ja też nie miałam żadnych problemów, wydrukowała się pięknie dla wszystkich
        trzech koleżanek z pokoju. Czytały z otwartymi buziami. Skutki : jedna wyrzuciła
        ileś tam staników, a jak wróci z urlopu jedziemy razem do Peach Field, druga
        poczytała i też chce do Peach Field :-) Trzecia chyba nie przeczytała nawet :-(
        No ale ona jest najmądrzejsza z całej wsi i WSZYSTKO wie lepiej...
        --
    • baryszka Re: AD Piersiówki 11.04.08, 15:50
      HAAAAAAAAAAa wreszcie się pięknie wydrukowało ;> po raz pierwszy!!! no, to chyba
      dziś to wrzucę do szafek na siłowni ;)
    • baryszka Druk druk druk... 11.04.08, 15:55
      Sasasasa, chyba wystawię to w toaletach na uczelni ;P
      • agafka88 Re: Druk druk druk... 11.04.08, 15:58
        ja tylko żałuję, że nie mam kolorowej drukarki, bo czarnobiała piersiówka już nie jest taka piękna :( ale tak czy siak warto podrzucić znajomym biuściastym ;]
        • turzyca Re: Druk druk druk... 11.04.08, 19:16
          To akurat mozna prosto zalatwic - w punktach xero mozna drukowac na kolorowo.
          Trzeba tylko dobrze poszukac, bo w niektorych ceny sa od czapy.
          • agafka88 Re: Druk druk druk... 11.04.08, 21:09
            turzyca napisała:

> To akurat mozna prosto zalatwic - w punktach xero mozna drukowac na kolorowo.
            > Trzeba tylko dobrze poszukac, bo w niektorych ceny sa od czapy.

no właśnie, w tych punktach kolorowych ksero, które rzuciły mi się w oczy, cena
            rzeczywiście powalająca - 2 zl wydruk kolorowy i 1,50 strona ksero 0_o
            • effka454 Re: Druk druk druk... 11.04.08, 23:38
              agafka88 napisała:

> turzyca napisała:
              >
              > > To akurat mozna prosto zalatwic - w punktach xero mozna drukowac na kolor
              > owo.
              > > Trzeba tylko dobrze poszukac, bo w niektorych ceny sa od czapy.
              >
              > no właśnie, w tych punktach kolorowych ksero, które rzuciły mi się w oczy, cena
              > rzeczywiście powalająca - 2 zl wydruk kolorowy i 1,50 strona ksero 0_o

Ja przepraszam, że OT, ale spróbuję wytłumaczyć - koszt jednego wydruku kolor
              czy ksero na laserze sięga 1,20-1,80 w zależności od maszyny i potrzebnych do
              niej tonerów - ciężko tu coś opuścić :(

A tak przy okazji - ja drukuję czarno-biało, ale na różowym papierze (takim
              zarąbistym kolorku, żeby rzucał się w oczy ;)). Wygląda nieźle i z moich
              obserwacji wynika, że działa, bo co jakiś czas muszę dodrukowywać i podrzucać
              nowe partie ulotek :D
              • agafka88 Re: Druk druk druk... 12.04.08, 00:06
                jak nie znajdę kolorowego taniego ksera, to różowy papier może być dobrym
                pomysłem :D
              • butters77 Rewelacyjny pomysł z tym różowym papierem!:)) 12.04.08, 12:15
                Pamiętam, że sama drukując kolejne partie Piersiówki, nie zawsze miałam dostęp
                do kolorowych wydruków - a tu taki prosty (i genialny w swojej prostocie:)
                pomysł. Dzięki!:)
    • agastrusia Re: AD Piersiówki 18.04.08, 20:56
      Mi też jakaś niewyraźna sie drukuje :/
      • missmurder Re: AD Piersiówki 18.04.08, 21:15
        Może to kwestia drukarki?
        Ja wydrukowałam bodajże we wtorek i wygląda jak najbardziej ok :) (HP F380)
        • agastrusia Re: AD Piersiówki 18.04.08, 21:23
          Generalnie wszystko gra ino tekst ten niepogrubiony jest taki jakby brakowało mi
          tuszu a o tym nie ma mowy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka