olusimama Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 02.08.08, 20:35 codziennie, kilkanaście razy, wlasciwie mam po prostu LB otwarte, w tle robie inne rzeczy i zagladam co jakis czas. Raczej poopoludniami i w weekendy. albo i pozna noca. galerie co 2-3 dni, Stanikomanie i Balkonetke tez. Odpowiedz Link
thorrey Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 02.08.08, 20:40 Na LB zaglądam kilka razy dziennie popołudniami i weekendy, jeśli jestem w domu. Blogi raz dziennie. Zdarzają mi się niestety kilkudniowe przerwy kiedy w ogóle mnie nie ma, bo wyjeżdzam :( (delegacje w pracy). Odpowiedz Link
bigmiki od razu do kilku razy dziennie 02.08.08, 21:01 j.w zależy od dnia i ilości wolnego czasu Odpowiedz Link
luliluli Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 02.08.08, 21:05 zaglądam codziennie, czasem bez niedzieli lub soboty:) a mysle, ze jest nas (forumek) ok. 1500 - tylko nie wszystkie są tak często na forum:) Odpowiedz Link
akubaga prawie codziennie 02.08.08, 21:45 zaglądam prawie codziennie, choć nieczęsto piszę Odpowiedz Link
rockiemar Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 02.08.08, 22:11 Teraz w wakacje dosc rzadko, w ciagu roku codziennie, a w czasie sesji to z 30 razy dziennie ;) Odpowiedz Link
sylwiastka Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 02.08.08, 22:59 Za często :) w trakcie roku akademickiego zagladałam 2-3 razy w tygodniu, zanim dostalam laptopa. Póxniej codziennie. Teraz, podczas wakacji ninimum 2 razy dziennie, a bywa, że Lobby mam właczone cały dzień. Chyba czas na odwyk... Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 00:57 Ja także jestem od Was uzależniona:) Czytam codziennie, choć nie piszę, a mąż z pobłażaniem kiwa głową - znowu te staniki:) Odpowiedz Link
coco.nut Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 01:06 Zaglądam praktycznie codziennie, choć mało piszę. Głównie dlatego, że na ogół uważam za niepotrzebne wpisywanie się jako 75 opiniami nie różniącymi się od poprzedniczek ;) Ale za to głównie zaglądam w nocy, jak dzieciarnia śpi ;) Odpowiedz Link
andziaos Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 05:17 codziennie :) a zaglądam między 23 a 6 rano:)) Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 10:14 Zagladam kilka razy dziennie... Prawie codziennie jem sniadanie czytajac lobby (lub ogladajac nowe staniki ;) ). Jak wracam ze szkoly lub pracy to trzeba sprawdzic co nowego ;) Potem jeszcze ze 2 razy. Teraz zaczelam pisac prace mgr, wiec oczywiscie w ramach przerwy wchodze na lobby ;) Odpowiedz Link
aquira Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 14:19 Kilka razy dziennie. Chyba że nie mam dostępu do internetu (np. jak gdzieś wyjeżdżam). Odpowiedz Link
liluslilus Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 14:50 ja tez kilka razy dziennie, a przynajmniej raz, ale im dBu|ej jestem na lobby rzadziej pisze...hmmm... Odpowiedz Link
aadrianka Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 20:56 Na Lobby, jeśli nie wyjeżdzam, zaglądam codziennie - ustawiłam sobie jako stronę startową. Balkonetka i Stanikomania też codziennie. Nawet nie próbuję się odzwyczajać. Odpowiedz Link
filoruska Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 21:55 na Lobby niezloczoną ilość razy dziennie, bo część dnia spędzam przed komputerem na blogi wchodzę co kilka dni Odpowiedz Link
sheilunia od kilku do kilkunastu razy dziennie ;) 03.08.08, 21:56 Na Stanikomanię i Balkonetkę zaglądam 2x w tygodniu. Odpowiedz Link
aga1506 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 21:57 Zaglądam codziennie po kilka razy, rzadziej piszę :( Odpowiedz Link
wielebnna Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 22:48 ja tu prawie mieszkam na LB :P (codziennie 5 razy minimum) blogi 1 raz dziennie a są nas miliony :) a tak serio to szacuję czytelniczki/ów na jakieś 5 tysięcy Odpowiedz Link
mirtos Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 03.08.08, 23:53 Jak większość - kilka razy w ciągu dnia. Tu jest tyle ciekawych wątków do poczytania, a pracy nie wypada mi siedzieć z książką;) Odpowiedz Link
greylin Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 04.08.08, 07:55 kilka razy dziennie ;) ile nas jest? dużo więcej :) Prowadzę wątek stanikowy na moim forum, tutaj piszę tylko ja, a LB, LMB i blogi czytają wszystkie i to dość intensywnie. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 04.08.08, 08:20 kilka razy dziennie, w pracy mam na pasku, w domu też Odpowiedz Link
emalia1231 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 04.08.08, 08:35 codziennie po kilka razy (w fazach nalogowych kilkanascie:) czesto przed sniadaniem i przed pojsciem spac:) sama bym straasznie chciala wiedziec ile nas jest;] Odpowiedz Link
wierka123 Re: Jak często zaglądasz na Lobby? 04.08.08, 10:57 Kilka razy dziennie, chyba jestem już uzależniona. Odpowiedz Link