mistmist Równiez poproszę o dostęp 07.08.08, 11:25 Jako nieudzielającej się (acz praktykującej :-)) głupio by mi było prosić o dostęp, ale skoro korzyść będzie obopólna jednak poproszę :- ) (na pocztę gazetową). Odpowiedz Link
airia Poproszę o dostęp :) 07.08.08, 12:15 Witam, poproszę o dostęp do tego cudownego dzieła :) Odpowiedz Link
nancy_callahan Re: Poproszę o dostęp :) 07.08.08, 13:26 Niestety do północy nie mam już zaproszeń:( Może któraś z nowozaproszonych dziewczyn mogłaby pomóc? Odpowiedz Link
mmm-mm Dziekuje za dostep:) 07.08.08, 18:46 Jak to dobrze, ze mauzonka zna sie na komputerach od kwestii technicznej. Ja nigdy nie bede umiala stworzyc czegos podobnego. Odpowiedz Link
gramma5 Re: gramma5 - wysłałam 08.08.08, 10:31 Dzięki. Zalogowałam się, wyszukiwarka działa, ale przy kliknięciu w jakąkolwiek wyszukaną aukcję blokuje mi stronę jako próbę wyłudzenia danych(?). Odpowiedz Link
mauzonka Gramma5, możesz przybliżyć problem? 15.08.08, 20:29 Możesz opisać, jaki program blokuje Ci strony aukcji? Czy korzystasz przypadkiem z Internet Explorera? Jeśli tak, jaką masz wersję? My z naszej strony nie wyłudzamy w żaden sposób danych ani nie instalujemy żadnych wirusów, trojanów czy innego zła:) Jedyne, co może powodować jakieś dzinwe łindołsowe alarmy to ciasteczko z ustawieniami języka, króre zostawiamy w cache'u przeglądarki. Możliwe, że eBay zostawia też jakieś ciasteczka, ale tym nie ma raczej powodu się przejmować. Odpowiedz Link
skrzynka3 poprosze o dostep 08.08.08, 17:36 jak w temacie :) "Dlaczego kobieta ma tak dużo pracy w domu? A śpi w nocy to i się jej zbiera!" Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Dzięki:) 08.08.08, 19:35 Mauzonko, dzięki za dostęp:) To był świetny pomysł, bardzo przydatna ta wyszukiwarka! Odpowiedz Link
gocha783 Re: BRAFINITY 08.08.08, 21:21 Bardzo dziękuję za szybkie umożliwienie dostępu:)Wyszukiwarka jest super. Odpowiedz Link
inez69 Re: BRAFINITY 09.08.08, 11:27 Jestem bardzo mile zaskoczona pomysłowością mauzonki. Bóg zapłać dobra kobieto. Odpowiedz Link
zuzaneczka1 BRAFINITY - nie szuka po modelach...:(( 10.08.08, 21:10 choć jest taka opcja obok marki...:(( Odpowiedz Link
mauzonka Re: BRAFINITY - nie szuka po modelach...:(( 10.08.08, 21:54 Owszem, nie szuka - JESZCZE nie ma takiej opcji:) Będzie niebawem, po kolei, tuż po innych czekających w kolejce:) Odpowiedz Link
blondie-b1 Nie doszło... :( 10.08.08, 12:46 Poproszę o zaproszenie jescze raz, bo nic nie doszło... :( mail: aniapiotr(małpa)poczta.onet.pl Odpowiedz Link
siasion WIELKIE DZIĘKI!! 10.08.08, 23:10 Jest super!! nigdy nie udało mi się wyszukać tych samych staników nawet po 5min a tu proszę - myk myk i gotowe!! i jeszcze wszystko po naszemu! Poprostu cudo!! :-) Odpowiedz Link
kura17 prosba o dostep 19.08.08, 10:19 bylam nieobecna w necie w czasie tej akcji... czy jeszcze moge prosic o dostep? z gory dziekuje :) Odpowiedz Link
kwiatek04 help! 19.08.08, 10:41 Nie wiem, co sie stalo :( Dostalam zaproszenie od Mauzonki, zarejestrowalam sie, przegladalam brafinity. Teraz probuje sie zalogowac i nic. Pojawia mi sie informacja, ze podano nieprawidlowy login lub haslo :( a na pewno podaje prawidlowe dane :( Odpowiedz Link
dziudziulek Re: help! 19.08.08, 10:49 cały adres gazetowy podajesz? bo ja kiedyś się uparłam i próbowałam tak jak w gmailu tylko to co przed @ Odpowiedz Link
mauzonka Re: help! Kwiatek04! 19.08.08, 17:39 Kwiatek04, wyslalam Ci mejla na gazetowego, ale okazuje się, że nie korzystasz z gazetowej poczty:) Napisz mi więc proszę (najlepiej na mejla), jakiego adresu e-mail dotyczy problem (jakim się rejestrowałaś w Brafinity). Postaram się sprawdzić, o co chodzi. Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: help! Kwiatek04! 19.08.08, 20:59 Dziekuje za szybka reakcje ;) ale tak dlugo wpisywalam moje dane az sie w koncu udalo :] Okazalo sie, ze haslo wpisalam wielkimi literami :/ Musial mi sie przez przypadek wlaczyc caps lock, bo danych do rejestracji nigdy nie wpisuje wielkimi a malymi literami. Takze uwaga dla dziewczyn: system rozpoznaje wielkie i male litery ;) Odpowiedz Link
aadrianka Re: To ja też proszę o dostęp n/t :) 19.08.08, 12:47 wyslalam Ci zaproszenie Odpowiedz Link
paula.anna baaaardzo dziękuję 19.08.08, 13:27 kto mnie teraz odciągnie od komputera? ;) Odpowiedz Link