kasiax3 25.09.08, 14:22 podobno mają zwiększyć swoją ofertę o obwody 60, 65 do.. nie chcę skłamać ale chyba "g" lub "H" w ciągu najbliższych 2tygodni:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mauzonka Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:23 No póki co nic tam nie ma:( A swoją drogą: dlaczego tyle sklepów z bielizną nazywa się od jakiegoś przymiotnika w rodzaju żeńskim liczby pojedynczej? Dopasowana, Intymna, Dynamiczna, Sekretna... Odpowiedz Link
kasiax3 Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:28 też się zastanawiałam;) dziś za Waszą radą postanowiłam napisać do nich maila z "uprzejmą prośbą" o większą rozpiętość rozmiarów. Po 5minutach dosłownie zadzwoniła do mnie Pani,która twierdziła,że wiedzą jak duże jest zapotrzebowanie na takie rozmiary,pewnie to robota lobbystek;) i że już zamówili. Tłumaczyła się też,że to wina producentów. Podobno jakaś firma na "K" ma w swojej ofercie takie rozmiary i już zamówili czekają tylko na realizację,co może potrwać 2tygodnie. Odpowiedz Link
satia2004 Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:58 kasiax3 napisała: > też,że to wina producentów. Podobno jakaś firma na "K" ma w swojej ofercie takie > rozmiary i już zamówili KOSTAR? www.kostar.com.pl/ -- 72/94 Odpowiedz Link
kokainistka Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 18:17 no ja mam nadzieje, nowa kolekcja tak sliczna, ze sie pale do testowania tego 65h :) Odpowiedz Link
joankb Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:28 Prawo serii, jedni od drugich ściągają. Bardziej mi się podobają różne Watermelony, Fishnetsy i inne. Odpowiedz Link
satia2004 Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:53 kasiax3 napisała: > podobno mają zwiększyć swoją ofertę o obwody 60, 65 do.. nie chcę skłamać ale > chyba "g" lub "H" w ciągu najbliższych 2tygodni:) W sumie dobrze jest lobbować sklepy. Bo tak jak pani z Wiess-manna powiedziała 'Co z tego, że oni mogą szyć, jak sklepy nie chcą brać!' :) A sklep nie wieźmie nic przecież, jak popytu nie zaobserwuje! Sama ostatnio znalazłam w poszerzonej rozmiarówce na stronie Kostara staniczek taki jak aktualnie potrzebuję. I widziałam go w 4-5 sklepach internetowych ale... w rozmiarówce standardowej a nie takiej jak oferuje producent! Sklepy internetowe maja o tyle lepiej niż stacjonarne, że mogą bez obaw wystawić cała rozmiarówkę z dłuższym okresem oczekiwania i na bieżąco zamawiać u producenta. Skoro tak to co za różnica czy sprzedadza 70D czy 65H? -- 72/94 Odpowiedz Link
satia2004 Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 15:59 I właśnie się przekonałam, że dynamiczna też nie ma całej Kostarowej rozmiarówki ;) -- 72/94 Odpowiedz Link
kasiax3 Re: dynamiczna.pl 25.09.08, 16:10 właśnie chyba o tej firmie mówiła mi ta kobieta przez telefon!!! Zapomniałam nazwy, mówiła też,ż producent ma na stronie podaną taką rozmiarówkę ale nie ma jej w magazynach,więc czekają aż dostarczą towar, ale nie wiem na ile to prawda.. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: dynamiczna.pl 03.10.08, 10:47 tylko co mi po tej nawet pełniej rozmiarówce Kostara:( z ich tabelki wychodzi mi że to 64H jest na granicy mojego rozmiaru, niestety na DOLNEJ granicy:) tak mi przynajmniej wyszło z tabelki Kostara umieszczonej zresztą nie na ich stronie ale na sklepie kontri.pl No chyba że im się coś zmieniło:) Odpowiedz Link
kasiax3 Re: dynamiczna.pl 03.10.08, 09:08 dynamiczna.pl/index.php?action=szukaj_bielizna&widok=1&sort=1&rozmiar_id=140&producent_id=0&konstrukcja_id=0&SID=052a5deb92853f459773a62e2c563b4d już są niestety tylko 3 modele.. 60 i 65 do "G" Odpowiedz Link